רד הוט צ'ילי פפרס סיפסון
S swan k New member 24/2/04 #2 אם כבר מדברים על זה מישהו יודע מה שם הפרק או מה מספר הפרק שהם הופיעו בו?!?!?
ג גיל מ New member 24/2/04 #4 בבקשה Krusty Gets Kancelled (שם פרק) 422 - מספר פרק (עונה 4 - פרק 22) 5/13/93 (תאריך שידור)
R r h c p f l e a New member 25/2/04 #8 למי שרוצה את הפרק אפשר להוריד בקאזה אני הורדתי... מי שלא מוצא אני יכול לשלוח לו או משו
ג גיל מ New member 25/2/04 #9 יש לי את כל העונות עד העשירית... ואם כבר מדברים על סימפסון - היא התכנית מספר 3 הכי מצחיקה בטלוויזיה האמריקאית (אחרי סיינפלד ואחרי חברים)
יש לי את כל העונות עד העשירית... ואם כבר מדברים על סימפסון - היא התכנית מספר 3 הכי מצחיקה בטלוויזיה האמריקאית (אחרי סיינפלד ואחרי חברים)
L lollapalooza New member 25/2/04 #11 סיינפלד ../images/Emo99.gif חברים ../images/Emo99.gif וגם סימפסון חברים זו בכלל סדרת הפולחן שלי, אני יודעת פרקים שלמים בעל פה...
סיינפלד ../images/Emo99.gif חברים ../images/Emo99.gif וגם סימפסון חברים זו בכלל סדרת הפולחן שלי, אני יודעת פרקים שלמים בעל פה...
L lollapalooza New member 25/2/04 #10 ../images/Emo46.gif אמרנו משהו על הזכרת שמות של תוכנות לשיתוף קבצים, לא
H Hopeless addiction New member 25/2/04 #13 אוי חברים!!! אין פרק שלא ראיתי איזה 50 מליון פעם! הפרק הכי טוב הוא בחוף (זה למעשה שני פרקים...) שפיבי מגלה מי האמא האמיתית שלה ומוניקה נצרבת ע"י מדוזה והשאר ידוע... אוי נסחפתי...
אוי חברים!!! אין פרק שלא ראיתי איזה 50 מליון פעם! הפרק הכי טוב הוא בחוף (זה למעשה שני פרקים...) שפיבי מגלה מי האמא האמיתית שלה ומוניקה נצרבת ע"י מדוזה והשאר ידוע... אוי נסחפתי...
L lollapalooza New member 26/2/04 #14 יש יותר טובים מזה... אני אישית מתה על הפרק עם החידון שהם החליפו דירות, ועל הפרק שרוס התחיל עם התנועה "המגונה" שלו...
יש יותר טובים מזה... אני אישית מתה על הפרק עם החידון שהם החליפו דירות, ועל הפרק שרוס התחיל עם התנועה "המגונה" שלו...
V Vdrums New member 26/2/04 #15 חחחחחחח פרק ענק. מה השם שרשום על הTV GUIDE שמגיע לדירה של צ'אנדלר וג'ואי??
L lollapalooza New member 26/2/04 #16 Miss Chanendler Bong../images/Emo70.gif פרק גאוני בהחלט. רק אז הבנתי שבאמת אין לי מושג מה עושה צ'נדלר...
Miss Chanendler Bong../images/Emo70.gif פרק גאוני בהחלט. רק אז הבנתי שבאמת אין לי מושג מה עושה צ'נדלר...
H Hopeless addiction New member 27/2/04 #19 נראה לי ש.... המקצוע בו עובד צ'אנדל הוא יותר חסוי מהמרשם של הקולה, ושם המשפחה של גל מ"זבנג" ביחד! ד"א: יצא לכם לקרוא פעם זבנג?
נראה לי ש.... המקצוע בו עובד צ'אנדל הוא יותר חסוי מהמרשם של הקולה, ושם המשפחה של גל מ"זבנג" ביחד! ד"א: יצא לכם לקרוא פעם זבנג?