רהיטי גארוקס

yezer

New member
רהיטי גארוקס

חברת גארוקס הינה יצרנית ריהוט איטלקי. רהיטים מתוצרתה מיובאים ע"י חברת ש. רביד ונמכרים במכירות פומביות באינטרנט באתרים של וואללה שופס, אולסייל והמכרז הישיר. במסגרת מכירות אלו ניתן למצוא סלון 2+3 מעור במחיר של כ-3800 עד 4500שח כולל הובלה. שאלתי היא: מהו הקאטץ´ ? מדוע המחירים זולים? האם בא על חשבון האיכות? אודה למי שקנה בפועל ויכול לפרסם את חוות דעתו לחיוב או לשלילה

odedg

New member
יש פרטים נוספים?

יש פרטים נוספים על סוג העור, סוג העץ של השלד, האם ניתן לראות את העץ כמו בידיות, רגליים? איזה סוג המילוי (ספוג לבן? כחול? צהוב?)יש אחריות? ניתן לראות בחנויות אחרות? מהיכן היצרן:איזה עיר באיטליה (צפון או דרום?) וכו. למי שיש עוד סוגי מידע שכדאי לדעת, שיצטרף אלינו!

yurik48

New member
ראה הודעה שלי מ-24 יולי בפורום זה

מנסיוני, קניית רהיטים במכרזי אינטרנט מסוכנת מאד. זה שהרהיטים מיוצרים באיטליה לא אומר דבר. האם היית מעז לקנות נעליים במכרזי אינטרנט? פשוט קיימים מוצרים שאינם סטנדרטיים (כמו למשל מכשיר חשמלי בעל מספר קטלוגי של חברה ידועה). הרהיט שאתה מתיין למשל, ייתכן שהריפוד בכלל מחומר שמאבד את תכונותיו לאחר זמן קצר, השילדה (מוסתרת) עשויה מעץ סוג ד´ והעור הינו עור גמלים..... איך תדע למשל שלמוצר יש ריח רע שלא מתפוגג עם הזמן? בקיצור חביבי, בכל קניית ריהוט, באינטרנט, בטלויזיה, חוברות כרטיסי אשראי או בחנות, לך קודם לראות את המוצר ודרוש אחריות רצינית ל- 5 שנים לפחות. כמו כן, אל תיתן מקדמה על יותר מ- 5% מערך המכשיר אלא אם תקבל ערבות בנקאית בלתי מותנית על כל סכום שאתה נותן כמקדמה!!!

imthe1

New member
אני לא מאמין...

אני בדיוק עמדתי לשאול בדיוק את אותה השאלה ??? ניסיתי לחפש באינטרנט על חברת גארוקס או european comfort ו"נאדה" כלום. רציתי לדעת האם מישהו קנה ? איפה אפשר לראות ? וכו´

למעלה