רואה אותו קמל מול העיניים
;

רואה אותו קמל מול העיניים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;

כמו שאתם יודעים הבאתי את הוריי לגור איתי על מנת שאוכל לעזור יותר בטיפול במיוחד באבי שחולה בסרטן ריאות שלב 4 עם גרורות בעצמות. אנחנו אומנם בטיפולים אך הדמות הכחושה ששוכבת במיטה רחוקה מלהיות האבא שתמיד הכרתי מאד קשה לי עם זה הוא בקושי אוכל שוקל אולי 49 קילו צריך עזרה בלשבת לקום כבר אין לו כוח מה עושים אני רואה אותו הולך ונגמר לי מול העניים ואין לי דרך לעזור לו.

../images/Emo24.gif תביני את המצב

ותנסי לקבל את העובדה שאת יכולה לעשות רק מה שיש ביכולת שלך לנסות להבין שהסבל הוא חלק מהמחלה , לאהוב אותו כפי שאהבת בעבר ואלי להגיע לקבוצת תמיכה או קו תמיכה שתוכלי לדבר בשעות שיהיה לך קשה ? יש הוספיס בית שיכולים אולי לעזור לך להקל על הסבל שלו ? תוך כדי זה שהוא נשאר בבית אצלך בטפול המסור שלך .

מיליתו

New member
פשוט אהבה

את יכולה לעזור לו בלהראות לו אהבה וקבלה מלאה ובליווי שלו. גם אם אין לך מה לעשות בלמגר את המחלה, את יכולה ללוות אותו, לתת לו תחושת ביטחון טובה. הדברים האלה בפני עצמם חשובים מאוד מאוד לך ולו ולכל המשפחה.

מכירה את זה מקרוב

עברתי את זה עם אבא שלי, מה שעליך לעשות זה לדעת ךזהות מתי לפנות אותו לביה"ח כדי להקל על הסבל שלו, אם הוא אפטי מדי, או מעלה חום וכדומה. ולגבייך, תכיני את עצמך ותמיד תלכי עם הרגשה שעשית כל ביכולתך למענו. מאחללת לך הרבה כוח

למעלה