כפרה עליך יטלמןבקצב.
כפרה על שניכםכפרה עליך יטלמן. בדיוק עכשיו נכנסתי וזה מה שרציתי לכתוב. אותה רטוריקה, אותה שפת גוף.
לא יכול להאשים אותך. אכן היו כמה רגעים בהם היה קשה שלא להיזכרבקצב.
הזיכרון שלי שונה. אני זוכר קצב באיזה אולם עם עשרות עתונאים. קיבל ג"ננה על עתונאי אחד.כך גם פה, קיבל ג"ננה על עתונאית אחת. אמנם יותר מאופק.לא יכול להאשים אותך. אכן היו כמה רגעים בהם היה קשה שלא להיזכר.
אבל בכל זאת השתנו כמה דברים מאז ועד היום. אז, אני כבר לא זוכר מי זה היה, אבל קצב טען נגד עיתונאי אחד ספציפי. כעת יותר מעיתונאי אחד החליט שנתניהו הוא הומלס ברחוב שמבקש משהו והוא צריך להזיזו מהדרך באמצעות קצה הנעל כדי לא להתלכלך חלילה, והם (חלקם) פשוט ירדו לרמה שעם כל דעתי השלילית על התשקורת, הייתי בהלם ממנה.
רמת החוצפה של מיכאל שמש (11) ויולן כהן (נדמה לי) (12?) שם פשוט שברה את כל השיאים. שמש בכלל אבל יולן גם. אילו אני מקבל ההחלטות בתחום בלשכת ראש הממשלה, שני אלה כבר לא ייכנסו למסיבות עיתונאים אצלי. ושיכתבו על זה בערוצים שלהם ובאחרים מה שהם רוצים.
נתניהו לא "קיבל ג'ננה" על אף עיתונאי. היה עיתונאי אחד שהתנהג בצורה מחוצפת ברמות-על, ברמה שהתביישתי כמעט לראות את זה (בשמו ובשם מחנכיו). הייתה עוד עיתונאית בנוסף לאותו אחד שהחליטה שמה שהציבור התחבר בו כדי לצפות ואת מי שהם מעוניינים לשמוע, זה דווקא את קולה הערב ופחות את קול הבס של ראש הממשלה הנבחר. אז (לשם שינוי?) ראש הממשלה נשאר קצת פחות ממלכתי והגיב לשניהם. אשריהו ומזל שאני לא ראש ממשלה. אני הייתי זורק עליהם עגבניות רקובות.הזיכרון שלי שונה. אני זוכר קצב באיזה אולם עם עשרות עתונאים. קיבל ג"ננה על עתונאי אחד.כך גם פה, קיבל ג"ננה על עתונאית אחת. אמנם יותר מאופק.
אבל לא על זה מדובר, אני מדבר על הרטוריקה, על שפת גוף.
מעריץ אותך על התמצאותך כבל הערוצים והכתבים שלהם.
מיכאל בכלל מפתיע, אחד שצריך להצביע למפלגת ש"ס (אולי אף הצביע אליה?) ובמקום זאת היינו שמאלן קיצון.לא יכול להאשים אותך. אכן היו כמה רגעים בהם היה קשה שלא להיזכר.
אבל בכל זאת השתנו כמה דברים מאז ועד היום. אז, אני כבר לא זוכר מי זה היה, אבל קצב טען נגד עיתונאי אחד ספציפי. כעת יותר מעיתונאי אחד החליט שנתניהו הוא הומלס ברחוב שמבקש משהו והוא צריך להזיזו מהדרך באמצעות קצה הנעל כדי לא להתלכלך חלילה, והם (חלקם) פשוט ירדו לרמה שעם כל דעתי השלילית על התשקורת, הייתי בהלם ממנה.
רמת החוצפה של מיכאל שמש (11) ויולן כהן (נדמה לי) (12?) שם פשוט שברה את כל השיאים. שמש בכלל אבל יולן גם. אילו אני מקבל ההחלטות בתחום בלשכת ראש הממשלה, שני אלה כבר לא ייכנסו למסיבות עיתונאים אצלי. ושיכתבו על זה בערוצים שלהם ובאחרים מה שהם רוצים.
לא מפריעות לי (או מעניינות אותי) דיעותיו הפוליטיות. מצידי שיצביע מרצ וגם ישחיל שני פתקים לכל מעטפה (למעשה, אם זה מה שהוא מצביע אמליץ על כךמיכאל בכלל מפתיע, אחד שצריך להצביע למפלגת ש"ס (אולי אף הצביע אליה?) ובמקום זאת היינו שמאלן קיצון.
איך איילה חסון נתנה לו ולא קטעה אותו?לא מפריעות לי (או מעניינות אותי) דיעותיו הפוליטיות. מצידי שיצביע מרצ וגם ישחיל שני פתקים לכל מעטפה (למעשה, אם זה מה שהוא מצביע אמליץ על כך). אבל כבוד מינימלי ודרך ארץ עוד לא הרגו אף אחד. לא מימין ולא משמאל. הגועל נפש הזה שהיה שם אמש, פשוט דוחה מבחינתי ולטעמי שירות מאוד גרוע שעשה שמש לערוץ בו הוא משדר.
מצידי שיצביע מרצ וגם ישחיל שני פתקים לכל מעטפה (למעשה, אם זה מה שהוא מצביע אמליץ על כך).
איך? זה היה ב'שיח' ישיר בין ראש הממשלה לכתב. אין לה מה לדחוף עוד קול לתוך זה, תהא דעתה על נציגה אשר תהא.איך איילה חסון נתנה לו ולא קטעה אותו?
כן, תוך כדי כתיבת הדברים חשבתי על זהסתם כהערה - אם ישים שני פתקי מרצ ההצבעה תחשב כשרה (כרגע מרצ התאחדה עם העבודה למפלגה חדשה, אבל כעיקרון) . רק שני פתקים שונים, או שלושה (ומעלה) פתקים זהים פוסלים את ההצבעה.
חשבתי שזה היה בפנאל שלה שיש כל יום בשעה שבע בערב.איך? זה היה ב'שיח' ישיר בין ראש הממשלה לכתב. אין לה מה לדחוף עוד קול לתוך זה, תהא דעתה על נציגה אשר תהא.
מסיבת עיתונאים של ראש הממשלה, מולו קבוצת עיתונאים (כפי שהם מתקראים), הצהרה קצרה יחסית של רוה"מ ולאחריה שאילת שאלות על-פי סדר שהוגרל מראש בקרב העיתונאים. כשהגיעו לשאלה של ערוץ 11 השואל היה מר מיכאל שמש ועל כך דיברתי. נדמה לי שמיד לאחריו הגיעה יולן כהן מטעם ערוץ 12 (נדמה לי, אל תתפוס אותי במילה). איילה חסון ככל שהייתה רלוונטית באותה שעה (לא נראה לי מאחר והאירוע היה במהלך מהדורות החדשות כבר), ישבה באולפן, לא באותו מקום, ולכל היותר יכלה ללחוש למיכאל שמש דברים באוזן (כשכתבתי מקודם על להוסיף "עוד קול" גם אני שכחתי מזה לרגעחשבתי שזה היה בפנאל שלה שיש כל יום בשעה שבע בערב.
סלח לי שאני לא נמנה בקהל הצופים.
אולי לישו?לא מוצא דמיון בין נתניהו לקצב, מוצא דמיון בין נתניהו להובר, למקארתי, למקיאוולי, אבל לא לקצב.
הכי חשוב אין דמיון לפוטין.אולי לישו?
למה זה הכי חשוב?הכי חשוב אין דמיון לפוטין.
לא פוטין, הקיסר וולדימיר בן וולדימיר פוטין ירום הודו, נ"י, שליט רוסיא הגדולה, קיסר הקווקז, קיסר פולין וגרורותיה, מלך הים השחור, מלך הים הבלטי, מלך אסייא ועמי אירופה, משמיד עמלקים הגדול, פטרון הכנסיא האורטודוקסית, מלך קונסטנטינופו ושחי הטורקיםהכי חשוב אין דמיון לפוטין.
למה אתה כל כך מעריץ את פוטין? ואם פוטין הוא השליט הכי טוב שיש לשיטתך, למה אתה לא חוזר לרוסיה לחיות תחת שלטונו של מושא הערצתך?לא פוטין, הקיסר וולדימיר בן וולדימיר פוטין ירום הודו, נ"י, שליט רוסיא הגדולה, קיסר הקווקז, קיסר פולין וגרורותיה, מלך הים השחור, מלך הים הבלטי, מלך אסייא ועמי אירופה, משמיד עמלקים הגדול, פטרון הכנסיא האורטודוקסית, מלך קונסטנטינופו ושחי הטורקים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.