רואה ורצה לספר לחבר'ה...

רואה ורצה לספר לחבר'ה...

כן חברים יקרים זה קרה ברגע שהכי לא ציפיתי לו, בעוד אחי צופה לו בערוץ ספורט+ בשידורי כדורגל. פתאום מופיע דיויד ברוזה. הוא ראוין ע"י מודי בראון על הקשר שלו עם שחקני הכדורגל בספרד. ובעוד מודי בראון מראה ידע ממש טוב בשיריו תקליטיו והופעותיו של דיויד (שבת בזאפה ב 25 בקאמלוט ובקיץ במצדה) הוזמן דיויד אחר כבוד לשיר. הוא שר זה הכול או כלום ופפרט בוירטואוזיות מרשימה על המיתרים ואחרי שני סיבובי תשואות שאר עוד שני שירים. הוא חיך וצחק עם המנחה והיה מאושא. ממש תענוג לראות אותו. ואם הוא ככה בטלויזיה בטוח הופעותיו עולות פי כמה מונים. הרגשתי את האנרגיות עד לבית. חחח סורי יצא ארוך ואל תכעסו שזה בהודעה חדשה. זה פשוט לא קשור לשום שירשור.

תיקון טעויות.

מראה=מפגין פפרט=פרט שאר=שר מאושא=מאושר בעעעעע כמה טעויות. השם ישמור. רק מראה כמה אני עיפה.

la orejita

New member
אור...

דווקא זה כן מתאים לשרשור של ברייאן:) ובקשר לטעויות שלך..זה בסדר- זה עקב התרגשות יתר אני מניחה. גם אני ראיתי אותו שר והיה ממש יפה..מודי בר און באמת היה נראה כאילו הוא על משהו..בחור מצחיק וגם היה משחק נחמד, בקיצור..שילוב טוב! שיהיה ערב מצויין.

bryan

New member
1.הוא שר את זה הכל או כלום

ואל תשאלי אם אני אוהב. 2.זה כן קשור-לשרשור שאני פתחתי

סורי בריאן לא ראיתי את השירשור שאתה

פתחת. כנראה לא התעמקתי מספיק. חח השעה המאוחרת וההתרגשות. סורי

bryan

New member
חחח....אוקיי

היה יפה אתמול. איזה גיטרה היתה לו? קלאסית\אקוסטית? כי אני רוצה לקנות,בלי שום קשר אבל סתם לידע כללי

למעלה