רואה משדר חדשות מיוחד בערוץ 1

עמיקם10

New member
רואה משדר חדשות מיוחד בערוץ 1

3 נהרגו בנפאל. שלג- רחוק -מיוחד. בארץ נהרגים 7 בתאונות דרכים אין משדר מיוחד.
ירו 14 שנה על עוטף עזה.אין שום דבר מיוחד. גם עכשיו הם אוגרים רקיטות.חופרים מנהרות כי אין להם מה לעשות חוץ מלשנוא. למה בדיוק ישראל אשמה. הרי כל העולם יכול לעזור להם.
עד המערכה[ת] הבאה. אגב מנהרות-בשרונה יש מנהרה תחת שני הבתים הקרובים לצומת חשמונאים. שם הכניסה לרחוב דוד אלעזר. אבל בכניסה הזו אין מפה..רק אחרי מאה מטר.
במנהרה היה המדפיס הממשלתי של הכסף. הרכיבו שם אוירונים כשהבריטים הסתלקו.
היתה בשרונה איזה בעיה עם הטמפלרים [לפני שגורשו לאוסטרליה]. הם לא הסכימו למכור בית אחד. תחפשו ברשת ותמצאו את הסיפור.

מינהר

New member
עמיקם, מנהרות בארץ סיפור ישן. קראתי שבמרד הגדול

ובמרד בר כוכבא אבותנו בנו מנהרות בהרים להסתתר מן הרומאים.ואלה בתגובה הבעירו אש בפתחי המנהרות.
בעניין השינאה- זו הסחת דעת מהבעיות האמיתיות . כתבתי על זה. בעניין ההסתה בעולם- היא כל כך יעילה, שחברה שלי מלונדון, ישראלית במקור, אמרה לי שהיא מרחמת על הילדים העזתים, שנפגעו מישראל. ומה הם אשמים?
אמרתי לה שקודם כל המנהיגים שלהם צריכים לרחם על הילדים האלה. אבל נוכחתי שהתעמולה של המוסלמים נגד ישראל משפיעה. ואיש לא מרחם על ילדי שדרות ועוטף עזה.

עמיקם10

New member
מתברר שנהרגה

נווטת טייסת קרב. אבל לא אמרו עד ש..אכן זה מחייב משדר מיוחד.לוקח את הדברים בחזרה. התחיל העונה של גביע אירופה לאלופות-מכבי כאלופה פתחה בנצחון. חזרתי לאולם ביד אליהו לאותו מקום. בעונה שעברה מי חלם שכך יהיה. העונה חצי קבוצה חדשה. אבל יד אליהו רועש וגועש. ראיתי שבר רפאלי גם מגיעה. בחורה יפה ובחיים הבן שלי אמר [ראה אותה בטניס]שעוד יותר. היום היתה לי הפתעה פתאום ראיתי את האשה שאתי-54 שנה בתמונה ברשת חיפשתי תמונות מהקיבוץ.
אחיה של האחות-תרתי משמע- פתח אלבום משפחתי בקרית טבעון. לא אמר מילה. ושם שם המון תמונות של המשפחה. אז הנה היא..תהנו.

עמיקם, בלי עין הרע, יש לך אישה

יפה ומקסימה, מאחלת לך כל טוב לשניכם ביחד על עולם !

הדסהש1

New member
בוקר אור..קשה לפתוח את הבוקר ולשמע על

הישראלים שנפגעים בטיולים שכל כך חיכו להם...אסונות הטבע קשה
לצפות...אני זוכרת שסיפרו על הנווטת הדתיה הראשונה שסיימה את
הקורס...יש עוד אזרחים שעדיין לא שמעו מהם..נקווה לטוב..

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע נעים

למי שלא יודע היום זה גם איסרו חג....
הסוף שבוע הזה בא לי מצויין...לנוח טוב מכל החגים האלה...
לא מבשלת כלום... יש מספיק מהחג.
בלי אורחים... רק מנוחה... שיבוא כבר הגשם...הוא נעצר אצלנו בצומת הסרגל....

הדסהש1

New member
גם אנו בסוף השבוע לבד, דיי עם האורחים

ושמירה על הנכדים , חופש חגוף ולנשמה,

למעלה