רואה עכשיו "האחות הקטנה"...

BeN ShaDe

New member
רואה עכשיו "האחות הקטנה"...

ועידן קפון הוא הדבר הכי פתטי בטלוויזיה (ועכשיו תגידו להה...).

droriko

New member
דווקא אני אוהב את זה שמביאים אותו

אוהב את זה שהוא חופרבהתלהבות על דברים שהוא לא מבין בהם כשבסוף המודח זורק לו איזו הערה מעליבה שמבאסת לקפון את כל ההרצאה

דורוN

New member
היא לא שינתה

היא אף פעם לא חשבה עליו דברים טובים וגם הצביעה נגדו פעם אחת. חבל שלא ידעה להעביר את דעתה עליו לרנין,אבל זה החיסרון הגדול שלה -חוסר השפעה.

galya13

New member
גם היא אמרה משהו על רנין. לא הבנתי מה בדיוק?

האם מישהו הבין? כאילו שרנין משחקת או משהו? אבל היא לא הייתה חברה שלה?? לא הבנתי כלום

נועה21

New member
היא אמרה שהיא חושדת שרנין ותייסיר

תכננו את כל עניין המסר שהיה כתוב על התמונה. היא אמרה שעכשיו, אחרי שהיא ראתה את התגובה של רנין למסר שכתב תייסיר, זה נראה לה משוחק ולא אמיתי ולכן היא חושבת שרנין ותייסיר תכננו את הכל

24 שעות 1

New member
ג'ני עלתה על רנין שהיא נחש

ג'ני באח הגדול אמרה אצל רנין יש הרבה דרמות מבויימות

24 שעות 1

New member
ג'ני רוצה מאוד שרנין תודח

רק לא היה נעים לה ללכלך באחות הגדולה. אבל בין המשפטים שאמרה לא קשה היה להבין

rebecca121

New member
הוא תמיד היה פתטי!

ותמיד יהיה ....... הבן אדם אשכרה חי בסרט ! (הוא לא משחק אותה כמו שאר מתמודדי הריאלטי) הוא באמת מאמין בכול דבר שהוא אומר ולא מבין שזה לא נורמלי. הייתי פשוט בשוק כשצפיתי בגמר של הישרדות, איך שהוא פנה לדן מנו. "לך ולי יש עסק לא גמור"

טלטוש

New member
ג'ני יצאה פטתית ונעמה יצאה גדולה

ג'ני יצאה אנמית בדיוק כמו שהיתה בדירה. שיחקה אותה נסיכה עדינה. שקטה לא מדברת, לא אומרת כלום גם כשהיא כן מדברת. נעמה יצאה גדולה, דברה אמרה את שלה, אבל, עדיין למרות שהיא בחוץ היתה יותר מדי פוליטיקאית וניסתה לא ללכלך על אנשים שבתוך הבית. מעניין אותי אם היא מכינה את החזרה שלה לשם. וגם בפעם השניה שראיתי את הפגישה שלה עם בעלה ועם הילדים הזלתי דמעות. אוך כמה שזה מרגש. והכי מצחיקה התגובה שלה כשהיא ראתה את הילד, זו תגובה שמאוד מתאימה לי "לא סיפרת אותו?". היא גם לא התביישה לספר שהיא נכנסה לבית בכדי לקדם את הספר שכתבה - זו היתה המטרה שלה ולדעתי היא עמדה במטרה, כל מי שרואה ערוץ 2 יודע כיום מי זו נעמה. שוב לגבי ג'ני: האם זה נדמה לי? כשבטי רוקווי הופיעה באחות הקטנה היא אמרה שהיא מייצגת את ג'ני כדוגמנית והחליטו להכניס אותה לבית הגדול כדי לגרום לה לחשיפה. ג'ני לעומת זאת סיפרה שהיא לא מיוצגת ע"י אף סוכנות ומטרתה היתה לקדם את העסק הפרטי שלה ושל חבר שלה? דה? איפה האמת?

galya13

New member
איזה עסק יש לג'ני עם החבר?

ודווקא חשבתי שג'ני הייתה בסדר יחסית למה שהיא הייתה בוילה. היא דיברה יותר הרבה ויותר טוב. נראה לי אם היא הייתה ככה מדברת בוילה היה בשבילה יותר טוב. ונעמה באמת יצא בסדר שם, למרות שלא אהבתי אותה כל כך.

דורון

New member
שתיהן קיבלו פרסום סופר שלילי. אם לפני זה

ג'ני הייתה בחורה יפה, אחרי התוכנית היא בחורה יפה ומ-ש-ע-מ-מ-ת
מי יקח אותה לקמפיין? מי ירצה לקשור את המוצר שלו יחד עם שעמום? ונעמה? הבחורה אומרת שהיא מאמנת אישית להצלחה. בחור שקטן ממנה בכמעט 10 שנים הצליח לבעוט אותה מהוילה (סליחה על הבוטות). איזה הצלחה ואיזה נעליים? מי יקנה את הספר שלה? את מי זה מעניין? לאט לאט יודחו עוד אנשים מהוילה ובעוד חודש כבר אף אחד לא יזכור מי הן בכלל. ידברו על המודחים החדשים והן ידחקו עוד ועוד מהתודעה הציבורית. מה לעשות, בתוכניות ריאלטי כמעט תמיד זוכרים רק את הפיינליסטים.

THElast

New member
מסכים איתך לחלוטין בנוגע לג'ני המשעממת

היא באמת חשבה שהיא תוכל לקדם את העסק הכושל שלה ושל חבר שלה? מצטער, אבל היא חיה בסרט

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

קצת מצחיק , עדיין אתם זוכרים אותם , עדיין אתם מדברים עליהם. ואני מבטיח לך שהם קיבלו את החשיפה שהם רצו. אל תדאגו להם כל כך

ראיתי קצת מהתוכנית, ואת צודקת

ג'ני כ"כ משעממת!!! אין לה טיפת פילפליות. נראה לי שזו הסיבה שפיספסתי את נעמה, איבדתי את הכרתי מהשעמום.

galya13

New member
אני חושבת שג'ני היא בחורה טובה ומדהימה, אבל

היא פשוט לא מתאימה לתוכנית כזאת, כי היא באמת הייתה שם משעממת וניסתה להיות אמיתית, והיא שכחה שזו תוכנית בידור ...

למעלה