רואים את האור בקצה המנהרה???

רואים את האור בקצה המנהרה???

קיים סיכוי סביר שאני אתחיל להרגע... נראה לי ששיר מסתגלת לבית התינוקות! ביום שלישי כבר הייתי שבורה לגמרי. חשבתי שאולי אנחנו לא עושים את הדבר הנכון עבורה ואולי כדאי לרדת מזה לגמרי. אחרי שיחה עם הגננת באספת הורים שהיתה בערב חשבנו שהחלק הכי קשה לשיר הוא הפרידה ממני ולכן ליאור יקח אותה בבוקר ואני אשב בבית עד שיקראו לי לבוא אם שיר תבכה. ביום רביעי שיר לא הסכימה לאכול כלום. לא פרי, לא ירק וכמובן לא בקבוק עם חלב שאוב. היא שיחקה והיתה רגועה ואפילו נרדמה על הידיים של המטפלת וישנה מעל שעה. ב 12:00 קראו לי שהיא רעבה ובאתי להניק אותה. ביום חמישי היא שוב עשתה שביתת רעב. היא ישנה רבע שעה ושוב קראו לי ב 12:00. ממני היא ינקה ואח"כ אכלה ירק בתאבון רב. היום לא התקשרו בכלל. התקשרתי אליהם ב 12:15 והם אמרו שהיא אכלה פרי בבוקר, ישנה 3/4 שעה ועכשיו היא אוכלת ירק. לא נרשמו בעיות מיוחדות. וואו! איזה אנחת רווחה! אני יודעת שעוד יכולים להיות משברים אבל נראה לי ששיר פשוט מדלגת על שלב הבקבוק. היא תאכל מוצקים במהלך היום ותינק ממני בבוקר, בערב ובלילה. אם זה ימשיך כך אני אחפש גמ"ח לכל החלב הקפוא שנשאר לי בפריזר. חנה

ועוד אחת

מתלהבת מבדים שמשתלשלים מלמעלה. מסתבר שהילדודס משוגעים על זה למרות שזה מכוער לאללה.

איזו חמודה ו...אמיצה!

כל הכבוד, יקירתי ו- מה חשבת שהיא לא תסתגל בסוף??? שיר פנתרה! חיית קרב מיומנת ומאומנת לטרף- עוד מעט תראי איך היא אפילו נלחמת על צעצוע עם רשף בעיניים
ואיך היא גדלה מאז ראיתיה לאחרונה.

איזו הקלה!

שמחה לשמוע ששיר מתחילה להסתגל... אני צריכה להתחיל לחפש מקום ליונתן וכל הזמן דוחה את זה כי זה נורא מפחיד אותי (אפרופו - מישהי מכירה תינוקיה טובה או משפחתון מוצלח באזור ת"א???). והתמונות - כרגיל - מדהימות.

ligo

New member
הי חנה

מקווה שזה הסוף לשביתות הרעב (אחרת לא יראו אותה) ועכשיו יש לכם הרבה חלב לקורנפלקס

שמחה לשמוע שהעניינים מסתדרים

אם אנחנו וגם הם זקוקים לתקופות הסתגלות - ארוכות/קצרות פחות או יותר, אבל בסופו של דבר מסתגלים (כמעט) לכל מצב. שימשיך כך ואף ישתפר.

../images/Emo32.gif שבי, מצטערת שהברזתי עם המתכון

לעוגה אבל כפי שכתבתי בהודעתי המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, כל הכבוד לך
מתגעגעת

חנה את מזכירה לי אותי..

עכשיו שאני חושבת על זה, בן היה בגיל שיר כשהוא נכנס לראשונה לגן. אמנם היו קוראים לי להנקה כל פעם שרצה אבל הוא לבד התחיל להוריד הנקה בין הפרי לירקות בצהריים. עכשיו אני מורידה לו בשלבים את ההנקה של הצהריים (הוא היה חולה עכשיו כמה ימים אז תמיד יש רגרסיה...). מה שהכי הפתיע אותי היום, אחרי שהוא כבר כמעט 4 ימים איתי בבית ורק יונק, לא מוכן לאכול כלווום! ובתור אחד שאוכל הכל ובכמויות זה היה מוזר, אבל ויתרתי לו כי הוא הרגיש ממש פיכסה. היום לא יצא לי להגיע אליו כל היום. כבר שתכננתי אמרו לי שהוא ישן כך שהוא הסתדר כל היום בלי ציצי ואפילו עכשיו שלקחתי אותו מהגן הוא לא רצה!!! יש שם את אופצית הבקבוק אבל להגיד לך שהוא מתלהב מזה? ממש לא... אם הוא מסתדר עם ארוחות - נפלא.. כנראה ששיר גם מעדיפםה אוכל אמיתי וציצי אמיתי... בהצלחה בהמשך!!

חנה - אני מאוד שמחה לשמוע את זה

ממך. רק בשבוע שעבר שאלתי את ליאור מה קורה, כי לא כתבת בכלל, והוא סיפר לי על המשברון וההתאוששות. אני מקווה שאכן אתם רואים את האור, כי אין כמו אמא רגועה בבית כשהתינוק רגוע במעון.

למעלה