רואים את ההודעות שלי?

gabrielle

New member
../images/Emo53.gifנמחק לי המחשב../images/Emo53.gif

אני עומדת לירות לעצמי בראש, עוד שניה. באו מהכבלים להתקין את האינטרנט המהיר,והמחשב פשוט קרס. עכשיו יש לי אינטרנט מהיר - ומחשב ריק. המחשב הקודם שלי , שהיה חלק גדול מאוד מהחיים שלי, כמה שזה נישמע עצוב- הכיל : 550 שירים ( חלק גדול מהפסקולים של זינה ) , 200 קולות מהסידרה, ראיונות עם לוסי ורנה ברדיו, 300 סירטונים שסודרו לפי קטגוריות, המון פיספוסים והכי חשוב: 4500 תמונות שהיו מסודרות לפי תקיות בסדר מופתי... שלא נדבר על כל העשרות תוכנות, משחקים ( כל פעם אני נזכרת במשהו חדש ).. בקיצור, אני חייבת עזרה ודחוף... אני צריכה שמות של אתרים , והרבה- של סרטונים , תמונות , הכל. מי שמוכן לשלוח לי דברים ( אויש אני צריכה להוריד איי סי קיו ) - אז אני אודה לו מאוד... אני מודה לכם על השיתוף פעולה.... - אפילו אין לי תמונה אחת לצרף להודעה הזאת...

ירדני...../images/Emo24.gif

הנה כמה אתרים חיוניים...
זינה רווווווולז! האתר של מישל
אתר נחמד!

shiRan WP

New member
../images/Emo24.gifירדני ממי!../images/Emo24.gif

חיבוק
חיבוק
היי פוקי שמעי אין לי אתרים כי התחלתי את המחשב לא מזמן אבל אני יעזור לך בהכל, אני ישלח לך דרך האיי סיק יו אל דאגה! גם לי זה קרה ד"א , השלמתי את כל מה שנמחק והוספתי עוד מלאאא אל תדאגי זה לא סוף העולם...;)

ברודי

New member
קבלי-->../images/Emo4.gif (פרצוף הזדהות)

הייתי עוזרת לך ושולחת אוספי תמונות או משהוא אבל סביר להניח שלא יקח יותר מ-5 ד´ למצוא את כל מה שיש לי דרך כל אתר שככה... תחושת הזדהות כנה זה כל מה שיש לי להציע....

gabrielle

New member
הבעיה שלי היא...

שאין לי בעיה להוריד דברים... אבל אין לי אתרים... אז אני צריכה אתרים של סרטונים ותמונות... אם לא איכפת לכם...

xenafan

New member
הנה אחד ממש טוב

http://www.geocities.com/xena2011/mainpage.html יש בו ראיונות, תמונות, קליפים של הופעותיה של לוסי בטלויזיה ובסרטים אני אחפש לך עוד אבל בנתיים זה יחזיק אותך לכמה ימים :) עדי

למעלה