רואים האלופה?

מיטללל

New member
רואים האלופה?

אני כן אפילו באופן דיי קבוע בזכות ה vod היום סוףסוף ראיתי את הפרק שבו סיגי מתה
וזה גרם לי לדמוע דמעות אמיותיות ושורפות! למה? א. כי אהבתי את הדמות של סגי ב. הם שיחקו את זה דיי יפה ג. מצב רוחי לא משהו אז היה לי קל להתחבר
ד. שאני רואה מישהו בוכה, ומתרגשת מזה, אני מורידה גם דמעות גם אתם ככה? ראיתם את הפרק? נכון זה היה עצוב?! מתי לראשונה בכיתם מסרט/טלוויזיה? זה קורה לכם הרבה? מתי לאחרונה? מיטל אבוי למי שיצחק עליי!

Cobe Anan

New member
למה מה תעשי לי../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

סתם... פשוט נראה לי קצת מיותר לבכות מTV.. ראיתי השבוע את "חמש ילדות יפות" (The Virgin Suicides), ואם יש סרט לבכות ממנו, זה זה. לא יודע, זה פשוט לא אמיתי, גם אם המשחק מעולה. אני רואה אנשים צועקים ובוכים על כדורגל, וזה בכלל נראה לי מביך. זה פאקין משחק
עושים את זה בשביל הכיף
אני מכיר את הקטע הזה של התרגשות יתר מארועים סוחטי דמעות (ולמי שרוצה דוגמה: תשמעו את הטוקטה ופוגה של באך), אבל כדאי לקחת דברים קצת בפרופורציה

מיטללל

New member
מה הקשר לפרופורציה?

זה לא שאני חושבת שסיגי מתה על אמת והולכת לשבת עליה שבעה זה לא שעולמי חרב עליי ואני לא אישן בלילות אולם באותו רגע זה עשה לי עצוב (וכואב
) ומרגש לכן ירדו לי דמעות לא מבינה מה נורא בזה :) או חסר פרופורציות.

Cobe Anan

New member
כן, אבל עצם זה שאת יכולה להרשות לעצמך לשבת

מול הTV ולראות פרק של סדרה זו או אחרת,כבר מראה משהו טוב על החיים שלך. וזאת הנקודה, החיים שלך יפים, ובידור אמור רק להשביח אותם, נכון
אז איך זה שפרק בסדרה גורם לך לבכות, אם אין לך סיבות אמיתיות להיות עצובה? אגב פרופורציות- צופים המומים מאיימים להגיש תביעה נגד הפקת הסדרה אם לא יחזירו את סיגי לחיים. הם הגדירו את זה כרצח.

הגשרים של מחוז מדיסון

ינעל דינק איזה סרט. בכיתי כמו ילדה קטנה אתמול עם אחותי. איזה סרט. זה באיווה, היכן שאני נמצא כעת. הספר מדהים. הסרט עוד יותר. כל מי שחושב שאין דבר כזה אהבת אמת - חובה לראות. כל זוג שרוצה בילוי מהנה ומרגש - שוב, חובה! פשוט מ-ד-ה-י-ם.

../images/Emo45.gif

התחלתי לעקוב רק אחרי שאמרו לי שסיגי תמות. כן... ראיתי את הפרק
.. היה עצוב מאוד
זה היה כ"כ אמיתי
וכן... גם אני כזאת... רגשנית בטירוף. בוכה מכל דבר קטן, עצוב ומרגש. הסרט הראשון שבכיתי בו היה טיפת מזל של זאב רווח וזהבה בן.. סרט עצוב משהו
עד היום, לא משנה כמה פעמים אני כבר אראה אותו.. אני אבכה
הרבה? אממ.... רגשנית נו מה לעשות...

מורני !

New member
לגמריי מזדהה

לא יודעת למה זה קורה לי אבל כל סרט טיפה מרגש גורם לי לבכות בטירוף. אני מאוד מזדהה עם דמויות בסרטים / ספרים וזה משפיע עליי חזק. ממש בכיתי בפרק שבו סיגי מתה, וזה נורא עיצבן אותי, מה לעזעזל הקשר שהיא מתה עכשיו??

ChilD SouL

New member
אבוי.

בטיטאניק, סיפור אהבה בלתי נשכח וארמגדון - הזלתי דמעה.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה רק בגלל האבוי למי שיצחק עליי.. אז הנה.. קיבלת.. עכשיו בקשר לשאלה.. אני לא בוכה.. מה פתאום.. כאילו זה תלוי אם אני ליד אנשים אין מצב שאני יזיל דמעה.. אבל.. וזה תלוי בשני דברים.. אלף אני צריך לראות את הסרט לבד.. ושהוא יבוסס על מקרה אמיתי שבאמת יזיז לי.. זכרתי שראיתי לפני חודשיים את מבצע יונתן.. ואחרי הקטע שהרגו את יוני אז הייתה לי דמעה או שתיים כי זה באמת הזיז לי.. מפקד מצה"ל שהולך לאוגנדה לשחרר את בני הערובה ותוך כדי כך נהרג.. ולראות את כולם חוגגים אחרי זה את זה ששיחררו אותם בנמל התעופה ולראות את האלמנה שלו מקבלת את הבשורה אותו רגע זה היה.. מרגש..

pain is MY love

New member
אני לא מבינה למה כולם בכו מהפרק הזה!

אני בכלל לא רואה האלופה ובאותו יום בכיתי בכלל מפרק ב"אנטומיה של גריי" כשאבא של ג'ורג' מת.. פעם לא הייתי מסוגלת לבכות משום סרט או סדרה ושום דבר לא מזיז לי היום אני מסוגלת לבכות מ"כוכב נולד" ושטויות כאלה. לא בגלל הסדרות המפגרות אלא בגלל הסיפורים של האנשים שאיכשהו תמיד מרגשים אותי.

E i n a v 1 1 1

New member
../images/Emo6.gif

מה תעשי לי?
סתם סתם ותראי כבר את שאר הפרקים! אי אפשר בכלל לדבר לידך!!!!

comet9

New member
כן כן../images/Emo58.gif

עכשיו עושים מזה קלאבסה בסגנון טלנובלה בע"מ ומיכל גבריאלוב תחזור בדמות אחרת... בלה בלה בלה בלה

לא ../images/Emo3.gif

הפעם הראשונה שבכיתי מסרט היתה מננסיונות הקריאה של סימבה לאביו מופאסה, לאחר הבגידה של אחיו...
כשחושבים על זה, זה רגע שמאוד מתאים לאלופה או טלנובלה אחרת

סיגי בר חיים ../images/Emo16.gif

למרות שאני כותבת באיחור... זה היה פרק באמת עצוב!!! אני וחברה שלי נכנסו לשוק וספרנו את הדקות לפרק הבא כדי לעכל שהיא באמת מתה... עכשיו מילי וטובה חזרו אולי יהיה מצחיק יותר קוש קוש קוש יש סרטים שאני מזילה כמה דמעות בגללם...לרוב כשאני לבד...

למעלה