רואים עלי שאני מהסס הרבה לפני חדירה

• פותח הנושא edly
  • פורסם בתאריך

edly

New member
רואים עלי שאני מהסס הרבה לפני חדירה

ובסוף גם לא חודר (אחרי שאני מניח את ראשי על הברכיים שלהן, ומדבר איתן דברי אהבה ומלטף להן את הידיים כל הזמן). הן לא אוהבות את זה אצלי. נפשי מתערערת. אני יוצא עם ידידות, יש סקס, אבל אני אוהב יותר מגע רומנטי שבו אני מלטף את הידיים שלה, עם הראש על הברכיים שלה ומדבר איתה דברי אהבה, ואני מת על זה להעביר שעות על גבי שעות.
שתי הבחורות שאני יוצא איתן אמרו שאני לא לטעמן כי לדעתן אני לא מספיק גברי. חקרתי את זה וניסיתי לברר עם כל אחת מדוע. שאלתי אם זה בגלל המראה שלי, אם זה בגלל גודל, אם זה בגלל מראה הפנים שלי, אם זה בגלל צורת הדיבור שלי וחיפשתי כל סיבה. בסוף, עליתי על משהו שחשבתי עליו במשך כל הלילה והוא שאני לא ממהר לחדור אליהן. אז שאלתי והן אמרו לי ש"משהו כזה". זאת אומרת זו הסיבה. הן מצפות לחדירה, ואני לא ממהר לזה.
אבל, עם אף אחת מהן לא עשיתי חדירה למרות שציפתה, והיו לי תירוצים. היא רצתה עם קונדום, אמרתי שלא הבאתי.
עם השניה, לא עשיתי חדירה בגלל שאמרתי לה שאין מיטה (לא היה מזרון).
הבעיה שאני מפחד שהקונדום גורם לחוסר זיקפה. רואים שאני מהסס, אני עושה את עצמי מנסה למצוא את החור, אבל לא רוצה. הבחורה מתייאשת ומבינה שמשהו לא בסדר בגבריות שלי.
אני חושב על סיבות שאני חושד בהם כסיבות שגורמות לי לפגם בגבריות. והן, אולי הקונדום מוריד לי באמת את הזיקפה? או שהסיבה היא שאני לא יודע אם הביצוע שלי יהיה טוב וארגיש מטופש ביזמן שאני חודר להבחורה וביזמן חודר לה אני נמצא באי ודאות אם היא נהנית או עושה לי טובה?

כל זה מערער אצלי את הבטחון העצמי שלי בגבריות שלי, ואני בוכה ועצוב. סיפרתי את זה לאימא שלי ואני לא יודע אם זה נכון להגיד לה את זה או שזה דבר קשה בשביל הורה לדעת דבר כזה על הבן. אני מאוד אוהב נשים, אוהב את הרומנטיקה, לשוחח איתן עם מגע, ואוהב אוראלי אבל הן מצפות לחדירה. אפילו אימא שלי אמרה לי שאני לא יוכל רק ללקק ולאכזב אותן לגבי מה שהן מצפות (חדירה) כי החדירה היא הסקס והמין האוראלי שאני נותן להן צריך להיות כמשחק מקדים. והיא אומרת שבוודאי שבקשר של סטוץ הן מצפות לחדירה ולא לליטופים כי ליטופים הן מצפות בקשר עם מי שהן אוהבות אהבה.
ובכל זאת, אני לא מצאתי אהבה, כי הן לא אוהבות אותי והן מחפשות לאהוב את החבר שלי. איתי הן עושות סקס (הן שתי חברות שרוצות כל אחת מהן את החבר שלי לאהבה, ואני נחשב כידיד שלהן ואותי הן מחפשות רק לסטוץ).
למרות שאני גרוע ולא חודר, ולמרות שהן מאוכזבות שאני לא חודר הן ממשיכות בקשר איתי ועדיין מצפות ממני לחדירה.
אני מנסה לשפר את עצמי כך שאהיה מסוגל לחדור בלי להסס לפני כן. בלי לעשות את עצמי מאיפה מכניסים את הפין שלי, בלי לעשות את עצמי מחפש ומסתיר שאני מתייאש. נמאס לי מהחיים ואני רוצה למות כי נכשלתי בגבריות שלי !

ליאור243

New member
1.אתה אמיתי?

2.תשקיע בקונדום איכותי,כמעט ולא מרגישים אותו.
3.תנסה לחדור,מה כבר יכול לקרות? לא יעמוד לך,תנסה שוב והפעם בעזרתה של היזיזה.

והכי חשוב ,תסדר את הראש שלך כי הכל מגיע משם.

איחלתי לחייל בהצלחה

puma141

New member
רק אל תפנה לפורום השכן :)

בהצלחה..צא מהקיבעון והפחד-הכל יעבור לך..תאמין בעצמך .

למעלה