רואי ג'ורנו שולט!

רואי ג'ורנו שולט!

שלום לכולם, אני מאזינה קבועה של התחרות ברדיו, זה רעיון נהדר. אך, לא ברור לי למה יש מיליוני גלגלי הצלה? רק להקשיב ללו"ז של התונית לקח לי מלא זמן. ביצור- הרעיון הוא רעיון טוב- הקונספט הזה הוא ארוך ולא זורם. במקרה האזנתי גם לתוכנית שבה מירב ניצחה את רואי באחוז אחד. לדעתי זה לא הוגן. אני לא מבינה את השופטים ואם זה לא היה רואי הייתי ממזמן מכבה את הרדיו. אינני רוצה לפגוע במירב משום שנדמה לי שהיא נפגעה כבר מספיק בחייה... אבל העצם העובדה שהיא בתחרות היא תמוהה בעייני, היא גורמת לי ולמאזינים רבים לעצבנות. (מירב, יותר מתאים לך רדיו מטלביזיה...) בכל אופן, קראתי את מה שמישהו כתב על כך שמירב ניצחה בזכות כישרונה "ולא בזכות העובדה שיש לה חברים"... אז זאת הרי כל המטרה של הרדיו ושל סלקום לא? שאנשים ישלחו מלא sms (שעולים איזה שקל כל אחד) אז למה לא? אינני מבינה מדוע אמרתם לרואי שהוא "אקדמאי מידי" בשביל הרדיו שלכם? אז אתם מודים כאן שהרדיו שלכם הוא רדיו שטחי ולכן מתאימים אליו גם מנחים רדודים? יכול להיות באמת שעצם העובדה שרואי לא בא לעשות "קטעים מטורפים, דאחקות ולדבר על דברים גסים ומלוכלים -כי זה מה שהנוער אוהב" היא זו שגרמה לו לעוף. רואי מביחא איתו גם משהו שהוא מעבר לקטעים! ונראה לי שהוא באמת נפגע. אבל העניין הוא שבהוא באמת מוכשר ושאין לי אפילו לא שמץ של ספק לגבי בעובדה שהוא יצליח איפשהו! ולא רק בטקסים בבית-שאן... לעומת המתמודדים האחרים שרק תוכניות כמו אלו מהוות להם פתח להצלחה. וחוץ מזה כל חלונות גלגל ההצלה הם מבישים ומשפילים את המתמודדים. כן, הבנתי שהתוכנית רוצה רייטינג אבל כמה אפשר למשוך?? א רואי, אתה לא צריך את זה! תיהיה חזק. המון המון בהצלחה ביום ראשון ותזכור תמיד ש"בשבילי הכוכב זה אתה". שבוע טוב לכולם.

שחר 103

New member
מישהי אכלה יותר מדיי חריף בשישי הא?

האמת הרדיו באמת מחפש " קטעים מטורפים, דאחוקות ולדבר דברים גסים(במידה) ומלוכלכים ," דברים שמושכים אוזניים רייטינג וכו', ועובדה שגם את העלת את זה, רועי באמת אחלה גבר ומוכשר אבל הוא לא בחור של דאחקות בלאגנים הוא בחור של רצינות , אקטואליה יותר, אם זה היה הניסים משאל של המדינה, תאמיני לי בלי תחרות היה לוקח חחח... את לא צריכה לכעוס , אף אחד לא מת, והגלגל הצלה זה רק טוב בשבילנו, את יודעת בשביל אנשים שמרגישים שהתפקשש להם באותוהיום, או שלא היו מחומשים כל השאר בSMS או שהיו איתם שופטים דוסים מסריחים מ99FM סבבה? אז אוקצוררררררררר שום דבר לא משפיל ולא מביש חמודה, רק טיפל'ה מתסכל למי שלא ממשיך ומטריף ת'אדרנלין ואת הלחץ של הוריד בראש! אגב סוד קטן, יש לי מידע פנימי מי הולך לזכות, השם שלו מתחיל באות -------->הראל מוי....

אני לא אוכלת חריף אני אשכזניה.

אני מודה באשמה לא הבנתי שהמטרה של התוכנית היא לחפש ולמצוא את הדאחקניסט הבא של ישראל "אגב סוד קטן, יש לי מידע פנימי מי הולך לזכות, השם שלו מתחיל באות -------->הראל מוי.... " איזה צחוקים איתך!!! וגם כשאני אומרת של ישראל , אני מתכוונת למאזינים של רדיו 103, שמעדיפים את הישבן של עפר שכטר, על פני משהו אחר. הנוער של ימינו מנותק מהמציאות "אסקפיזם" ואין בזה שאנשים רוצים לברוח מהמציאות שום דבר רע. אנחנו עם עם בני נוער רדודים ושטחים! אני במקומכם (המארגנים והמשתתפים של התחרות) הייתי מתביישת! במקום לנצל את הבמה כדי להעביר מסרים מועילים, אתם מצלים אותה לדברים גסים, אבל במידה. בשביל "הרייטינג???!?!?!?" זה מה שחשוב?!?!? זה?!?!? או לנצל במה באופן חיובי? על מה אתם חושבים לפני שאתם הולכים לישון? על איזה כיף לי הגנבתי את בני הנוער? לא הייתם מעדיפים לעשות משהו חשוב באמת?< ג'ורנו , נראה לפחות רוצה לנצח ולעשות משהו עם זה. ושחר, אם תזכה אני מאחלת לך שבאמת תקפיץ ת'וריד של העולם ותקרא מלא בדיחות של בזוקה ומהמדור על בנים ועל בנות, ואה! עיוד רעיון שיש לי: תביא לאולפן כוסיות עם חזה גדול ותצחקו על זה. גם לך שבוע טוב.

שחר 103

New member
חחח אני שכנכוז ואוכל חריף :)

ובגלל זה הפה שלי מדיף כל מיני ריחות, כל מיני בעיות, שוואלה לא נורא, אני חי התפרצויות. הראל מויאל תדעי הוא תמיד זוכה בכל האמת אני חושב שגם פה יש לו מן קול הישבן של עופר שכטר זה נושא כה פסה, גמדים כמוהו אפילו(ה') דבידוביץ' לו רואה, ממטר, אבל הוא פסדר, סתם עוד ילדון שמערער קצת את הסדר EXIT גורמת לנוער לשריטה, הופכת אותם לנוער עם FINISH של צואה המנחים שם שואאפים לאת לא רוצה לנחש תאמיני לי הייתי מעדיף לגדול עם כלא 6 אז בואי נבהיר כמה וכמה דברים, , 103FM, התחנה זה דבר מדהים תחרות שגורמת לי לחרבן קוביות, תחרות שבזכותה אנשים יגיעו לגדולות ג'ורנו כבר כוכב יש לו עתיד מבטיח, כוכב טלביזיה בקרוב, עם או בלי משיח, המממ אם אני אהיה השדרן, זה דבר לא ידוע ,וקשה לראות מכאן אבל עוד שבוע וחצי כולנו כאן נדע, מי יהיה הבן או הבת זונה ! ודיי עם יויו, זה משחק לילדים תאמין לי ליאור אתה אחד הראפרים. סוף !

סלולית

New member
ילדה מבולבלת

זה אכן עצוב לראות חבר מפשל כל כך בשידור חי בייחוד לאור העובדה שאין ספק שיש שמץ כשרון באמתחתו אבל מכאן ועד להשמיץ את הביצועים הגאוניים של מירב הדרך ארוכה. שלא כמנהגי האזנתי בקשב רב לתוכנית ואני מוכרחה לציין כי באופן גורף, הבחורה הזאת מוכשרת בטרוף, עושה עבודה נהדרת, אולי עם הסגנון אפשר להתווכח. לא הבנתי גם את הכשל הלוגי- אם את טוענת שהיא מעצבנת אז איך בדיוק היא מתאימה לרדיו? לא משנה יקירתי, לאור רכות שנותיך אוכל להשיא לך רק זאת: התשובה נמצאת בשיפור עצמי ולא בהכפשת הזולת. שאי ברכה וסעי לי מהעיניים! (מירב, את מוזמנת להשתשמש בזה...ממני סולי)

רועי 103

New member
ליום שישי , כמה דברים !

אני מודה לך מאוד על הכל מי שלא תהיה , אך נראה לי שפגעת בכמה אנשים בדרך וזה לא הסגנון שלי כלל וכלל , לגבי ההצלחה שלי ?! אני לא יודע מה יהיה איתי מחר כך שלא אוכל להגיב על כך , תודה על הדברים החיוביים , לקחתי את זה לתשומת ליבי. רדיו 103 פאנקי ומגניב , דרך אגב אם היית מכירה אותי היית יכולה לראות שגם אני "מגניב" בדרך שלי , אני רואה את העולם בצורה רצינית ומאוד ביקורתית , אני לא נוטה לצחוק על חשיפת תחתים או על רכילות צהובה או עסיסית כי זה ירוד בעיניי מאוד, יכול להיות שזקנתי במשך הזמן , ואני לא מתאים עצמי אל המחר , מה לעשות כזה אני .... , מירב לא הייתה גרועה היא הייתה די טובה , וכן צריך לפרגן מידי פעם , היא הפנימה את כל הטעויות שהיא ביצעה , ולכן מגיע לה הרבה מחיואות כפיים , כמו כן היא נפלה על יום טוב - מתיחה (היא סטנדפיסטית) , ייעוץ (לה יש כ"כ הרבה יותר ניסיון חיים ממני) , לא הייתי יריב ראוי באותה סיטואציה . בקיצר - המון אהבה , ותודה על התמיכה , אני בהחלט הולך לנצח הערב !!!!

למעלה