רואי דווקא את השם שלי שכחת :)

mt22

New member
רואי דווקא את השם שלי שכחת :)

לרואי,חבל שדווקא אותי שכחת כמועמד האמת שאני לא מכיר אותך. יחד עם זאת אני מתכוון אחרי שאבחר לקבל שיתוף פעולה ממך בכל הנושא של הפצת חומרי הלימוד בפורום. כמוכן אני רוצה להביא למודעות הסוטדנטים את הפורום הזה,וככל שמספר האנשים יגדל יוכלו מס´ רב יותר של אנשים להעזר באופן ממצה יותר. בכל אופן אני משה טייב,נעים מאד.

רואי

New member
נעים מאוד וברוך הבא לפורום

ודרך אגב, אני לא שכחתי אותך כמועמד, פשוט שכחתי את שמך...

mt22

New member
זה בסדר,יש לי שאלה.

כמו שכתבתי לך קודם אנ י מתכוון לשדרג את הפורום,ויש לי כמה רעיונות חלקם אמרתי קודם. השאלה היא אם לך או לכל מישהו אחר כאן,יש איזו הצעה גם כן,אני אשמח לשמוע.

mt22

New member
תשובה

אני מציע מס´ דברים: 1.העלאת מחברת בחינה לאתר. 2.הגברת המודעות לפורום את זה נעשה ע"י שנספר ונודיע על השימושיות הרבה שאפשר לעשות בפורום.הרבה סטודנטים לפעמים נתקעים ולא מבינים משהו אז אני בטוח שהם ישמוח לדעת שכאן יכולים לעזור להם. כמו שאמרתי ככל שיהיו יותר אנשים מס´ הסטודנטים שיעזרו יהיה ממילא גדול יותר,ויותר תשובות תקבלנה תשובה. 3.אני מתכוון לפתוח מייל לתלונות,הערות,בקשות שיוכל לעמוד לרשות כל הסוטדנטים של שנה א´,וכך גם אם אין לימודים נוכל להיות ערניים לבעיות שמתעוררות. 4.לרכז את כל חומר הלימוד הרלבנטי שנמצא באתרים הרבים ברשת באופן מסודר ונגיש שיאפשר לכל סטודנט לקבל את החומר הנדרש לו. 5.רשימת מיילים מסלולית.

רואי

New member
רק לידיעה ...

פורום זה לא בדיוק אתר והדרך להכניס לפה מחברת בחינה זה לסרוק עמוד עמוד ולשלוח אותם -כל עמוד בתור קובץ נפרד-וכל קובץ בהודעה נפרדת ואביאל-בתור מנהל פורום ותיק ממני-תקן אותי אם אני טועה...

רואי

New member
למרות שיש עוד דרך...

לפתוח אתר ולשים שם את החומר ואז לעשות הפניה ישירות לחומר עצמו

mt22

New member
אבל...

אני חושב שאם המחברת היא קובץ מסוין אז כן אפשר יהיה לעלות אותה. אולי תהיה בעיה אם הגודל של הקובץ אבל נראה לי שאם נכווץ זה יסתדר. או באמת לעשות אתר סטודנטים אבל זה קצת יותר מורכב.

avielss

New member
צודק רואי...אם פותחים אתר

אפשר להניס אותו לקישורים..

למעלה