רואקוטן או ויטמין a

עור שומני

שלום , עור שומני נובע מהפרשת יתר של חלב על ידי בלוטות החלב , בלוטות החלב נמצאות בריכוזים גבוהים יותר באיזור קרקפת , צידי האף מפתח חזה . מה שנקרא " איזורים סבוראים " . גם רואקוטן במינון נמוך וגם נגזרת פעילה של ויטמין A במריחה - טרטינואין - אשר ניתנים במרשם רופא בלבד עוזרים לטפל בבעיות של הפרשת יתר מבלוטות החלב כמו אקנה , רוזאציה ( אקנה של גיל מבוגר) .
ויטמין A שנרכש מבית מרקחת ללא מרשם חסר השפעה על העור מכיוון שלא מדובר בנגזרת הפעילה שלו ולכן אינו חודר לרבדים עמוקים יותר של העור .
באופן כללי דעתי היא שעל מנת לאבחן מה הטיפול המתאים ביותר לבעיית עור עליך לפנות לרופא עור מומחה אשר כהגדרת שמו - מומחה בבעיות רפואיות של העור . אני ורופאי עור מומחים אחרים למדו 7 שנים רפואה ולאחר מכן עברו התמחות מלאה של 5 שנים בתחום מחלות עור והטיפול בהן .
קוסמטיקאית לא עברה הכשרה זו ולכן היא לא הכתובת לייעוץ לגבי טיפולים רפואיים לעור

בברכה

Dvivon84

New member
רואקוטן או ויטמין a

היי אני בת 30 טופלתי בראקוטן בגיל 16 הפצעים חזרו. אמנם יש לי פחות אך המצס רחוק מלהיות משביע רצון. והשאלה שלי... מה ההבדל בין תרופת המרשם לבין ויטמין איי שאני יכולה לקנות ללא מרשם?

טיפול ברואקוטן

שלום , רואקוטן זוהי נגזרת של ויטמין A ולא ויטמין A כפי שמופיע בויטמין שאת יכולה לרכוש בפארמים .
לויטמין A שתרכשי כתוסף תזונה לא תהיה השפעה על האקנה שלך ( פצעי בגרות)
ישנם טיפולים רבים לאקנה למעט רואקוטן
אני ממליצה לך לקבוע תור אצל רופא עור מומחה שמתמחה גם בטיפולי אסתטיקה לאקנה על מנת להתאים לך את הטיפול הטוב ביותר.

למעלה