רואקוטן

רואקוטן

Dr Yaniv ביתי (21) מקבלת רואקוטן מזה חודש ימים. שאלתי: באיזה שלב של נטילת הכדורים תחל ההחמרה (האם זה בטוח). האם בתקופת לקיחת הכדורים ניתן / רצוי ללכת לקוסמטיקאית לניקוי יסודי של עור הפנים . למותר לציין שהיום לאחר חודש הפנים נראים בסדר גמור למעט יובש בעור הפנים והקרקפת. תודה על העדכונים

dark eyes

New member
תשובה למוטב ידיעתי

אסור בתכלית האיסור לגשת לקוסמטיקאית בתקופת הטיפול הליכה לקוסמטיקאית תגרום אחר כך לתופעה של חורים על הפנים. והחמרה במצב הפנים היא תופעת לוואי שלא חייבת להופיע אצל כל מטופל!!! ואם לא הופיע לאחר חודש סביר חהניח כי לא תופיע גם. ברצוני לשאול מה בדיקות הדם אומרות??? זה יכול לתת מידע טוב יותר על המצב הבריאותי שלה

רואקוטן

חן חן על התשובה. היא עדיין לא עשתה בדיקות דם . בעוד מס´ ימים היא תסיים את החפיסה הראשונה ותעשה.

dark eyes

New member
לדעת רופא

חובה לתת את התרופה הזאת רק לאחר בדיקות דם אי אפשר לתת תרופה כזאת חזקה בלי לראות מה מצב הכבד. בברכה קובי

רואקוטן

אני משתמשת בכדורים אלה כבר חמישה חודשים .. מזל שקראתי את מה שדארק אייס כתב אני חשבתי ללכת לקוסמטיקאית רפואית שוב תודה לך דארק..

dark eyes

New member
בבקשה

ועוד מידע קטן על התרופה השימוש בה מחייב אותך לא לגעת בפצעים ובפנים ולא למרוח עליהם כלום!!! חוץ מקרם לחות יש לי שאלה האם הופיעו לך קילופים על הפנים או יובש???

כן..

יש לי יובש קל בפנים וכמובן גם יובש בשפתיים(קילופים אין ממש) - אמרו לי שיהיה לי היתה לי גם החמרה בתחילת הטיפול וראיתי שציינת שזה לא מחייב שההחמרה תיהיה אצל כל אחד שמשתמש בראקוטן .. ממ.. אתה יודע אולי כמה זמן לאחר הטיפול מותר לעשות פירסינג או קעקוע ? קראתי שהעור עדין לאחר שימוש בראקוטן ואסור בזמן השימוש אך רציתי לדעת כמה זמן לאחר הטיפול מותר לעשות פירס´ או קעקוע .

Dr Yaniv

New member
רו-אקוטאן-איסור טיפול קוסמטי

לאירית גל וביתה שלום ההחמרה מופיעה -בחלק מהמטופלים-בשבועות הראשונים-כפי שכתוב בדף ההסבר אין הגדרת זמן מדוייקת מזו אסור ללכת לקוסמטיקאית במשך הטיפול ולא חודש אחריו וגם לא "לעשות שפם"... בברכה ד"ר יניב

dark eyes

New member
לא ממולץ

לעשות כאלה דברים כמו קעקוע על פירסינג אין לי מידע אבל באף על תעשי יכולים להופיע מקרים של דם מהאף ואז יש לגשת לרופא דחוף!!!!. העצה שלי זה חכי עד לסיום הטיפול וחודש אחרי ואז תתפראי אבל שוב לא למרוח כלום לא מייק אפ ולא שום איפור רק לחות ממולצת של סיסלי ולנקום. לא לקנות שום דבר שדוחפות היועצות רק לחות!!!!!. בברכה קובי

למעלה