רואקוטן

שירי_

New member
רואקוטן

אני בת 27.עברתי כבר את השלב "הקשה" של פצעי הבגרות. עכשיו נשארו לי רק סימנים על הפנים כאשר מידי פעם יוצא לי פצע גדול בפנים ופצעים בחלק ההתחברות של הפנים עם הצוואר. שאלתי היא האם כדאי לקחת את התרופה רואקוטן כדי לחסל סופית את פצעי הבגרות.אני חוששת מאוד מתופעות הלוואי. או שכדאי לבצע קילוף עור-פילינג קל כדי להיפטר מהסימנים. אני רוצה לציין שהעור שלי רגיש מאוד באופן כללי.אני סובלת מסבוריאה+ אדמומיות בעור.

sectioni

New member
לא יודע אם זה עוזר לך אבל

אני גם סובל מפצעי בגרות קלים ביותר אבל הרופא עור שלי נותן לי רואקיוטן בעוד שבועיים כי נמאס לי ואני לא רוצה לראות יותר אפילו פצע אחד.

MOOM

New member
תגובה לשירי החמודה

שירי החמודה --------------- קוראים לי שי ואי בן 25 וכן גם אני שוקל לקחת רואקוטן ובכלל יש לי חולשה לכל מי שסובל מפצעי בגרות ומכיוון שיש לי הרבה ידע בנושא חשבתי לשתף אותך. טוב אז לי כמעט ואין פצעים באיזור הפנים אלא באיזורים אחרים בגוף גב+חזה והבעיה אצלי היא בערך כמו שלך ,ליקוי בתזונה נכונה. גם לי כמו לך יש עור רגיש עם נטייה לאדמומיות. יש לציין שהבעיה הזאת בחיים לא תעבור לך אלא אם ייתקימו התנאים הבאים: 1.תפסיקי להיות לחוצה .לחץ כן מגביר את פצעי הבגרות מסיבה של נשימות קצרות יותר ופחות דם עובר לאזורים הנגועים אז תתחילי לנשום עמוק. תראי הרפואה כרגע מציע רק דרך התמודדות אחת עם הבעיה וזה רואקוטן שזוהי כאמור תרופה בעייתית,אבל אם תלכי לשורש הבעיה תוכלי לפתור אותה כמובן בדרך בריאה יותר. 2.שני את התזונה שלך ,ארז נכון ששוקולד לא עושה פצעים אבל לאוכל יש השפעה אדירה ב כ-50% על פצעי בגרות ,יש קשר עקיף בין רעלנים שאת אוכלת ונספגים במחזור הדם לבין פצעים ואפילו סבוריאה ,הרפואה הסינית אפילו ממליצה לאכול מאכלים כמו אורז מלא וחיטה מלאה על פני אוכל מעובד ומסונתז ולכן כדי לך לפני הרקאוטן לנסות זאת. 3.איכלי פחות ,בהודעה לא ציינת אם את שמנה או רזה אז שתדעי אוכל לא יגביר את כמות הפצעים אלא אם תוכלי פחות הפצעים פשוט יעברו מהר יותר ויותר ביעילות . 4.אם הפצעים עדיין מסכנים אותך (דמויות צלקות על הפנים ובמקומות אחרים)זאת אומרת אם עדיין יש סיכוי לצלקות חדשות לכי לרפואה משלימה שיש להם בהחלט הצלחה בטיפולים נגד פצעי בגרות ואפילו סבוריאה. 5.אם כל זה לא עוזר או שאין לך כח להסתובב סביב אוכל כל היום אז קחי את הרוקוטן בחחיים שלא תעשי פילינג או שלפחות לא עכשיו ,כי אם כן תצטרכי רוקוטן אז תהיה לך בעיה בעור הפנים כי התרופה אמורה לדכא את בלוטות השומן שמפיקים לך מראה יפה. לתרופה יש כמה תופעות לוואי יובש בעור ובעיניים קשקשת בשפתיים דימומים ויובש באף ,שרירים יכאבו לך לאחר מאמץ והכי חשוב עלייה ברמת השומן בדם ונזק אפשרי לכבד. אבל !!! וזה חשוב לאחר חצי שנה שבה את משתמשת בתרופה אין יותר פצעים וכשבוע לאחר השימוש עד כחודש נעלמים גם תופעות הלוואי לחלוטין. ולכן רופא העור שלי מאוד ממליץ לקחת אותה כי המון אנשים פשוט קרנו מאושר מהתרופה הזאת רוקטן היא בעצם נגזרת של ויטמין A שנותנים אותה בכמויות אדירות. לאחרנה פורסמה ידיעה בעיתון שהתרופה גורמת באחת מתופעות הלוואי שלה לנזק נפשי והיו כבר אנשים שהתאשפזו במחלקה פסיכיאטרית ולכן אם תקחי את התרופה ותסבלי מדכאונות יש אפשרות לקחת תרופת נגד. אז אני מקווה שהחכמת קצת יש לי עוד מיליון טיפים לתת לך לגבי המחלה ואני אשמח לשוחח איתך גם במהלך הטיפול אם תקחי רואקוטן בכל מקרה גם אני אקח בעצמי וכך נוכל להשוות מקרים. האי מייל שלי הוא לא מה שמופיע האי מייל שלי הוא [email protected] בבקשה תכתבי לי שלך שי

שירי_

New member
לשי היקר

שלום לך שי. תודה רבה על שלל העצות. לאחר שנים של טיפולים מסוגים שונים ע"י רופאי עור, וגם ע"י קוסמטיקאית, אני חושבת שלא ניתן לשנות הרבה ע"י תזונה נכונה.יש אנשים שהבעיה נובעת מהגנים. בינתיים אין סיכוי גדול שאני אקח את התרופה רואקוטן,בזמן הקרוב ,אבל בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה עם התרופה. יש אתר מאוד טוב על טיפולים נגד אקנה וכל מה שקשור לאקנה-ACNE.CO.IL מומלץ. שירי.

למעלה