רובוחרטא: less than meets the logic

ViewtifulJinj

New member
רובוחרטא: less than meets the logic

עד כמה שאני אוהב את הרובוטריקים, יש אצלהם מלא פאק-אפס. אני לא מדבר בעיות אנימציה וצביעה שצצות די הרבה בסדרה וגם לפעמים בסרט, אלא על כל מיני שטויות וחורים בעלילה. דוגמה אחת היא היחסים בין מגהטרון וסטארסקרים. סטארסקרים ניסה הרבההה מאוד פעמים לתפוס פיקוד על הדספטיקונז, אבל מגהטרון (אכזרי וחסר רחמים ככל שיהיה) כמעט תמיד מוותר לו. המקסימום הוא איזו זאפ חלוש עם התותח. הפעם היחידה שמגהטרון מראה קצת ביצים (רובוטיות..?) בעניין הוא בסרט, כשהוא הופך לגלווהטרון ומפצפץ את הסיקר הנ"ל. לפי דעתי, הוא היה אמור לחסל את המטרד הרבה לפני. אני אוהב את סטארסקרים, אבל אם אני הייתי מגהטרון הייתי תולש לשמוק את הכנפיים וזורק אותו לג'קוזי מלא שארקטיקונז. ועוד משהו (אני קטנוני, אני יודע): פריים מת בסרט, כן? חטף כמה חתכים, כמה יריות מאקדח וחדל לפעול. באסה אטומית. מאוחר יותר בסרט, דופקים באולטרה-מגנוס אמבוש רציני, ממש מפוצצים אותו לחתיכות. הופ הנה באים הג'אנקיונז להצלה, מחברים אותו מחדש כמו צעצוע לגו, עושים קצת ואקס והנה הוא, כמו חדש! לא יכלו להביא לג'אנקיונז גם את גופתו של פריים כדי שיתקנו אותו באותה קלות ומהירות? מעצבן אותי שמגנוס מתאדה וחוזר לחיים, ופריים מת תמידית (עד הפרקים האחרונים של הסדרה, כמובן) מסיבות הרבה פחות רציניות. תרגישו חופשי לשתף בדברים משלכם, או להביא הסברים :)

webrain

New member
יש המון חארטות בסידרה

שסותרים את עצמם מפעם לפעם הקטע שרובוט יכול למות קלינית ויש כאלה שיחטפו יריות על ימין ועל שמאל ולכל היותר ינוחו יטעינו אותם והם חדשים המון סתירות בגודל הפיזי שלהם רובטים קטנים מאד לכאורה יכולים להכניס בתוכם רובוטים ענקיים כמו לדוגמא תחשבו איזה גדול צריך להיות אסטרוטריין בשביל להכניס בתוכו כל כך הרבה רובוטים וכשהוא הופך לרובוט פתאום הוא חתיכת רובוט בגודל ממוצע יש רובוטוים שנעלמים דווקא כשצריך אותם כמו איפה היה אומגה כל הסרט לדוגמא? זה מאד מעניין החוזק של רובוטים מסויימים יום אחד וכמה הם לא שווים בפרק אחר. בפרק key to vector sigma לדוגמא לפחות 30 אוטובוטס מניסים להכניע את הסטנטיקונס ונכשלים טוטאלית. בפרקים אחרים מכניעים אותם בלי מאמץ יש המון רובוטים שאין עליהם דגש בכלל - בשביל מה המציאו אותם בשביל איזה כמה סצינות בפרק אחד או שניים על כמה פרקים שלא בסדר הנכון טוב זה ניחא התגברתי היו רובוטים שהמציאו תירוצים על ימין ועל שמאל למה הם נולדו או איך והיו עוד המון אחרים שלא קיבלו סיפור כיסוי בכלל פרט לעובדה התחילה עונה חדשה נמציא עוד כמה חדשים או זה תקופות הכריטמס נמציא את החמישיות שהופכים לאחד נעשה עוד כסף. כנ"ל בכיוון של רובוטים שהחליטו להעלם בלי סיבה מיוחדת ואחרים שמתו מוות קליני (עד שהחליטו לחיות מחדש) כוחות שיש לרובוטים מסויימים אך ורק בפרק אחד בלבד כל הסיפור של וקטור סיגמה שחובה בשביל ליצור טרנספורמים חדשים עובדה שנוצרו כאלה על ימין ועל שמאל בלי כמו הדינובוטס לדוגמא...

DDN

New member
לגבי הסרט.

הסרט נוצר במקביל לעונה השנייה. כזכור לכולם, באמצע העונה השנייה מגיעים כל הרובוטים החדשים פתאום, אך חלקם לא נכנסו לסרט, כי הם פשוט עוד לא הומצאו בזמן שהסרט היה בעבודה. בגלל זה משמידן הוא הרובוט הגדול (והנורא) היחיד והמפחיד בסרט, וסופריון, מאנסור, ברוטיקוס או אומגה בכלל לא בסביבה.

DDN

New member
לגבי הדינוטריקים,

מתישהו הסברתי פה בפורום את הטענה שלי, שהם נוצרו בצורה שונה, וגם מגבים את זה בפרק "עריקתם של הדינוטריקים". יכול להיות שזה יסביר גם את התבונה הנמוכה.

webrain

New member
חח ודפנסור :)

שאין עליו עשירית סיפור כיסוי :) לגבי ה5->1 אני מסכים הם נוצרו בכריסומס אבל אומגה היה רוב העונה

darthziv

New member
הקטע הוא

שהם כאלו... הם בוגדניים... והוא מצפה ממנו לבגוד בו ולכן מוותר לו פלוס מדובר במפקד חיל האוויר שלו... ובחור דיי נבון לעיתים חבל להפטר ממנו רק בגלל משהו שהוא יודע מראש שהוא ינסה הוא לא סומך עליו באמת האמת הוא לדעתי מכבד אותו יחסית לשאר

ranzz

New member
הסידרה הזאת מטומטמת לגמרי..

אין טיפת הגיון, אני רואה את תחילת העונה הראשונה וזה פשוט סבל. ערימה של שטויות ודברים לא מעניינים וטיפשיים. אני לא זוכר כבר את הפרקים שאחרי, או את הסרט, אבל אני מניח שיש דברים קצת יותר נורמלים מתחילת העונה הראשונה.. אם לא, כנראה שאהבתי אותם (ואני עדיין אוהב) סתם כי הדמויות הן הדבר הכי פאקינג מגניב בעולם על אף שכל הסידרה היא זבל..

DDN

New member
מקווה שאתה ציני:

הפיילוט (שלושת הפרקים הראשונים) נחמדים מאוד (כפיילוט, לא ביחס להמשך הסדרה אח"כ) SOS DINOBOTS, WAR OF THE DINOBOTS, FIRE IN THE SKY הם גם פרקים מצויינים לדעתי. וגם HEAVY METAL WAR. ולמה לומר שכל הסדרה היא זבל, אם אתה אומר שאתה רואה עכשיו את "תחילת העונה הראשונה"?

DDN

New member
יש הרבה פאשלות, אבל

מגהטרון פשוט חוטא בחטא הקדמון: גאווה. אתה מכיר את הקטע של "אם הייתי אדון אופל מרושע. .. . " מסביר בדיוק מה קורה עם מגהטרון (אם אתה לא מכיר, תבקש ונעזור לך לחפש) הוא נהנה מלראות את כוכב צועק מתפתל ומנסה, ומקווה כמובן שהוא לעולם לא יצליח. לגבי המוות של הרובוטים בסרט - שטותי לחלוטין, כנראה רצו "להרוג דור". לא יכלו פשוט להעיף אותם לחלל בבום כלשהו?

ViewtifulJinj

New member
בקשר להבדלי הגודל בין המצבים...

ניסו לפתור את הדילמה הזאת כבר כמה פעמים, ע"י הטענה שהרובוטריקים מסוגלים לשנות את גודלם ומסתם בכדי להשתנות מצורה בעלת גודל מסויים לצורה בעלת גודל שונה לחלוטין (ואני מדבר כאן על שינויי גודל מגוחכים. אסטרוטריין, למשל). זה מעלה סדרה חדשה לגמרי של שאלות: אם כך הדבר, למה שלא יגדלו למימדים עצומים מלכתחילה, ובכך יעצימו את כוחם? אותו דבר עם פאוור-ריינג'רס, אבל זה כבר סיפור אחר... ולמען האמת, לא איכפת לי מהם :)

webrain

New member
ועוד משהו שלא הבנתי

למה שידרו את Aerial Assault לפני הפרקים שבכלל יצרו את הקומבטיקונס וכנ"ל יש אי סדר בעונה 3 לגבי כל הנושא של הפרקים של סטארסקרים

DDN

New member
טעות בסדר השידור

גם בחו"ל. אאל"ט, בG2 סידרו אותם מחדש כמו שצריך. דווקא בעונה 3 לא נתקלתי בבעיות בסדר של הפרקים.

webrain

New member
מעניין גם בכוח המחץ הם סבלו בבעיה

דומה שמספר פרקים שודרו באיחור רב הרבה אחרי פרקים אחרים וגם שמה זה יצר בעיה בדמויות

גלבטרון

New member
לגבי טענותיך:

לגבי טענותיך: מגהטרון הכיר ביכולות הקרביות של כוכב צועק + אל תשכח שהוא היה מפקד הכוח האוירי של השקרניקים, כלומר יש לו איזשהו מעמד. בנוסף השקרניקים היו בעל כוחות קטנים יותר מהרובוטריקים ומגהטרון ידע שכדאי לו לסבול את כוכב צועק לבינתיים. אופטימוס פריים ורובוטים רבים אחרים מתים בסרט על מנת לקדם את מכירתם של הצעצועים החדשים שיצאו באותה שנה ואחריה. אופטימוס לא היה צריך לחזור לחיים אבל עקב צעקה בקרב האוהדים היותר צעירים (והוריהם) באותה תקופה הוחלט להחזירו בסוף העונה השלישית + בסרט הקולנוע של כוח המחץ דיוק גם היה מתוכנן למות אך בעיקבות התגובות על מותו של פריים הסצנה שונתה והוא רק נפצע קשה. ביפן למשל, אופטימוס מת שוב בפרקים הראשונים של העונה הרביעית שלהם וזאת שוב כדי לאפשר לפתח יותר דמויות אחרות. אסור לך לשכוח כל המטרה של סידרות הטלויזיה והקומיקס הן למכור צעצועים!!! הסדרות והקומיקס הם פשוט פירסומת צעצועים מאוד גדולה! זו הסיבה שלאורך הסדרות דמויות ישנות נדחפות לרקע בעוד החדשות תופסות את אור הזרקורים. לא צריך לכעוס לגבי זה פשוט להבין מה מטרת הסדרות הייתה ולהנות מהן.

למעלה