"רובוטים" למי שיש דעה או ניסיון אז בבקשה !

progcom

New member
תלוי...

אני אישית לא מת על רובוטים... במיוחד שהם אוטומטים לגמרי... אני חושב שחצי אוטומט זה יכול להיות טוב... אוטומט לגמרי קצת מפחיד אותי...

ferrytale

New member
יש כאן כמה וכמה גולשים שעובדים עם רובוטים

כל הזמן, אני באופן אישי לא עובדת עם רובוטים, לפחות עדיין לא עובדת איתם..

ferrytale

New member
כן, הם מעלים דוחות לפורום, אתה מוזמן

לדפדף קצת אחורה ולראות...

progcom

New member
הרעיון הוא בהחלט לנטרל...

לי אישית קשה לסמוך על זה מספיק כשזה אוטומטי לחלוטין... אין לי בעיה עם רובוטים תומכי החלטה, שיסרקו, יחשבו, יעשו מה בא להם ושיביאו לי עוד אישור למה שאני חושב לעשות. דרך אגב, זה אמנם קשה אבל גם אנחנו בתור בני אדם יכולים לנטרל את הרגשות שלהם במסחר, פשוט צריך לעבוד על זה (זה קשה אך אפשרי).

napipi

New member
השימוש ברובוטים לא נועד לנטרל תכונות אנושיות

השימוש ברובוט הוא תולדה של הפוטנציאל הגלום במסחר אלקטרוני. אם יש לך רובוט שמפעיל טריגר לעסקה ע"פ פרמטרים מסויימים, אז הוא יוציא לפועל עסקה במחיר אופטימאלי. זו הסיבהשיותר ויותר גופים גדולים משתמשים ברובוטים, וגם השרת התומך במסחר ע"י רובוט מהיר הרבה יותר. אבל... רובוט הוא כלי עבודה ויש לזכור זאת. הוא תמיד יבצע עסקה כאשר יתקיימו כל ההנחות על פי הן הוא מתוכנת, אולם לא תמיד זה חכם לפתוח עסקה, ולכן ברב המקרים הרובוט צריך ליווי אנושי. ליווי לא בסגירה של טרייד אלא ברמת ההפעלה שלו

rafipips

New member
במשפט הראשון אתה צודק אבל יש בונוס

תרד לעם קצת , רוב האנשים שמתעסקים במטח יש להם בעיה עם עצמם במסחר , ורובוט שמתוכנת נכון צריך לתת לו לפתוח כל עסקה אלא אם כן אתה נביא ויודע מה יקרה עם העסקה , ואם כבר להתערב אז בסגירה קרוב ליעד רווח ולא בפתיחה , והמטרה של הרובוט היא יעילות : תתאר לך שאתה צריך לנתח 20 צמדים בפרק זמן של חמש דקות , הרי גם בשעה לא תגמור את זה , ואם אתה צריך לעשות את זה עשרים וארבע שעות בכל שעה עגולה , אתה צריך להעסיק כעשרה עובדים 24 שעות . ואם בכל חמש עשרה דקות.... הרובוט עושה את זה בהגזמה בחמש שניות . ודרך אגב אנשים עושים הרבה יותר טעויות מרובוטים .

למעלה