רובוטריקים חדשים בסגנון הישנים

robotrik1

New member
רובוטריקים חדשים בסגנון הישנים

בסתיו הקרוב יצא ליין חדש של צעצועים (ללא תמיכת סדרה מצויירת) , שיהיה ניסיון לשחזר את הסדרת הצעצועים הישנה , אך תכלול יכולת תנועה חדשנית (כלומר לא רק ידיים למעלה ומעטה כמו הצעצועים הישנים) . חלק מהצעצועים עברו ... אינטרפרטאציות מעניינות ... אך בהחשב שלא חשבנו שנראה עוד צעצוע של מגהטרון שהופך לאקדח ... (בארה"ב אסור למכור צעצועי אקדח שדומים לאקדח אמיתי... ומגהטרון מופיע ברשימה השחורה של שדות התעופה בארה"ב כמוצר שאסור להעלות למטוס ...) . ובכן , קבלו : מגהטרון בצורת אקדח

newsted

New member
עוד אופטימוס פריים ונצל"ש לשאלה

בקישור המצורף יש חלק מסדרת masterpiece החדשה. שלום לכולם, חדש פה, גדלתי על הסדרה (G1) פחות מבין בהמשכים, מאז ששמעתי על הסרט החדש אני בקריז עצבני על כל מה שקשור לנושא. היה לי אוסף מפואר שממנו שרדו רק Astrotrain ו Dead end (שאר ה Stunticons Superion והאחרים הוכרזו כנעדרים...) ובנתיים אני מבסוט להזכר פה בסיבות שגרמו לי להתיישב מול ערוץ 1 כל יום שלישי ב- 16:00 בלי ש D9 היה מצליח להזיז אותי. השאלה שלי היא- בנוסף לסרט המצוייר הראשון, קיים עוד סרט שאני לא זוכר הרבה ממנו, מופיעים בו Fortress Maximus ו Skorponok ובסופו סייברטרון חוזר לתור הזהב. מישהו\י פה יודע\ת מה שם הסרט ואם קיים בארץ DVD שלו?

DDN

New member
ברצינות?

שמעתי על זה שבגלל זה בG2 הוא הפך לטנק. אבל מופיע ברשימה השחורה של שדות התעופה?

et81

New member
לינק...

לאתר של Hasbro, עם הכתבה שהם הוציאו לעיתונות. ET

יפה....

אם הם קוראים לזה G1 כאילו לא מנסים לשנות את הדמות בכוונה, אז אולי אני גם אקנה את זה. שרוזנפלד יקנה אותם

למעלה