רובוט ומסחר לוגריתמי

didush75

New member
רובוט ומסחר לוגריתמי

שלום. לאחרונה נחשפתי למידע על חברה מסויימת שסוחרת כבר מספר שנים עם מספר לקוחות מצומצם ביותר. המדהים שאני ראיתי דוחות אמת ונכנסתי לחשבונות אמיתיים של לקוחות החברה מרויחה תשואות של עשרות אחוזים לחשבון בלי סיכון גדול. לדגמה בתיק סטנדרטי החברה מסכנת מקסימום 10% מהתיק בלבד ומגדילה סיכון רק לבקשת הלקוח, והרווחים לא יורדים מ-15% במקרה הגרוע ביותר(ראיתי רווחים של 40% ויותר). בדוחות של 3 שנים כולל משברים וקפיצות הזויות של מאות פיפס המחשבים רק הרויחו. אני כבר ממש מבולבל. איך יכול להיות שאני סומך על בשר ודם ורואה תיקים נמחקים ומצד שני נחשף ממש בטעות למשהו שנראה כל כך מבטיח. אני גם מתפלא על חברה כזו שמדברת על 78% ובקרוב 85% אחוזי רווח מול הפסד לכלל פעולות בעסקאות ולכך שאין תיקים לאורך שלש שנים שנמצאים בהפסד, שלא עושה רעש בעולם המסחר. מה נסגר... שכולם יהנו... שמענו על חברה גדולה בהרצליה שפתוחה רק למשקיעים שקנו מניות כשהחברה קמה, היא עושה מליארדים והיא סגורה למשקיעים. ושוב אני לא מדבר על איזה רובוט קטן אלא על רובוטים שלהפעיל אותם עולה עשרות אלפי דולרים בחודש בגלל המורכבות שלהם. בקיצור אני אשמח לשמוע את דעת מביני העניין. כמובן שלא אגיד באיזו חברה מדובר. תודה

rafipips

New member
מצטער אין מספיק נתונים בשביל תגובה עניינית

ואתה לא ברדיו , אין פה איסור פרסום . איך אתה רוצה תשובה אם לא מכירים את החברה , ולא רואים דוחות שלה , וכ"ו וכ"ו ובהחלט אני חושב שהמסחר שייך לרובוטים , או למהמרים שצריכים את הריגוש שבניהול עסקה .

didush75

New member
נניח שאשיג דוחות והנתונים שמסרתי מדוייקים

האם זה משהו שאמור לגרור אחריו משקיעים וסוחרים רבים או שזה משהו טריוויאלי בתחום המט"ח. מסחר לאורך זמן עם 0 הפסדים ותשואות גבוהות מאוד. אולי יש דברים יותר אטרקטיביים בתחום???

rafipips

New member
תשובה

זה לא אמור לגרור אף אחד , אנשים עדיין מפחדים ממכונות וירטואליות , בייחוד שהם לא יודעים מה הם עושות ברקע . דוחות לא מספיק . דוחות אני יכול להביא לך כמה שתרצה בכל מיני צבעים . ומשום מה אתה מפחד לרשום את שם החברה , אז על מה אתה רוצה שיתייחסו , אולי מישהו מכיר אותם כנוכלים ? והם לא המציאו את הגלגל , רובוט אתה יכול לקנות ולהפעיל לבד (מצורף לינק רק תבחר) , ואם יש לך שיטה מוצלחת אתה יכול להפוך גם אותה לרובוט . http://www.bestforexrobots.net בהצלחה

למעלה