רפי, מס' שאלות, הערות והארות.....
1. מבחינת ניהול סיכונים ו T.P, האם הרובוט מותאם למס' צמדים (אגרסיביים ואיטיים) או שהוא עם פרמטרים כלליים בלבד?
2. האם אתה יכול לאפשר "לכוון" באופן ידני את מרווחי פתיחת העסקאות?
3. האם קצב "פתיחת עסקה מחזקת" שווה בכל הצמדים? בחלק מהצמדים נפתחו עסקאות במרווח 14 פיפס ובחלקם 24 פיפס.
4. האם המרווח של "פתיחת עסקאות מחזקות" שווה עד להגעה לעסקה מס' 30? מה קורה לאחר מכן? (- שלא נגיע .. כן....)
5. לפי ההגדרות, קיימת הכפלה של כלל העסקאות לאחר 11 ולאחר 21 עסקאות. מה קורה לאחר פתיחת עסקאות חזקות אלו? ממשיכים לפתוח עסקאות כפי שיעור הלוט המקורי?
6. האם ניתן לאפשר לרובוט לפתוח עסקאות רק ללונג או רק לשורט?
7. הארה: ברגע שאני פותח את הרובוט על צמד מסוים, נפתחת מיד עסקה לפי מיקום קו ה rsi כפי שהוגדר לו – אם נמוך מ 50 – שורט ולהיפך, דבר שיוצר הכפלות רבות בגלל תזמון לא טוב. האם בדקת אפשרות של המתנה (ולא פתיחה מיידית) עד שהמחיר יגע בקו ה 50 נניח מלמטה – ורק אז שיפתח לונג ולהיפך?
8. הוגדר לרובוט rsi 14. באיזה חלון זמן? יומי? 4 ש'? 1 ש'?...
9. האם קיים טריילינג? בחלק מהעסקאות הרובוט סגר ממש על ה 6$ (+- כמה סנטים...), אולם בחלק מהעסקאות המוכפלות הוא משך וסגר ברווחים שהגיעו עד ל 11$.
10. האם ה T.P קבוע או משתנה לאחר X הכפלות?
ולסיום,
מצ"ב צילום מסך של היורו/דולר. מאחר ואני על חשבון דמו של 100,000$, פתחתי 4 עסקאות של 0.02 לוט, אך לאחר מכן שיניתי את המנות ופתחתי 4 עסקאות של 0.2 לוט, ולאחר מכן שיניתי ופתחתי 2 עסקאות של 1 לוט. בסה"כ - 10 מנות.
אולם, שים לב איזו "חבילה" הכין לי הרובוט ב"פנדינג" - 40 לוט!!!
האם לכך התכוון המשורר?
כמו כן אנא התייחסותך למרווחים בין פתיחת העסקאות. שים לב כי המרווחים לא באופן שווה
תודה מראש, ושוב תודה לך ולאילן.....