רובוט שמקפל אוריגמי!!!

giladznaor

New member
רובוט שמקפל!?!

מי צריך יותר אנשים!?
אני פורש מקיפול!!!

bshuval

New member
האמת שהוא לא מקפל יותר מדי טוב

הוא עדיין לא יכול לקפל pureland, וגם הקיפול שהוא עושה לא מדויק (אין לו בקרה של מיקום מרכז הנייר וכו'). לעומת זאת, הוא יכול לעשות לנו סריגים (grid) של 64 על 64 לאותם דגמים שהם box pleated... (ע"ע ג'ייסון קו)

giladznaor

New member
הוא יכול לעשות

גם גרידים של 37 על 37?!?!?! דרך אגיו, באחד הטנטיידנים היה מאמר על רובוט שמקפל עגור, והוא דווקא קיפול אותו ממש טוב. ההבדל כמובן הוא שהרובוט היפני תוכנן ספציפית לעגור, ואת הרובוט שאליו אנו מדברים ניתן לתכנת לקפל כל דבר (בשאיפה). אבל בכל אופן, בגלל ההארה של bshuval, אני חוזר בי מפרישתי מקיפולי נייר, לפחות עד שתצא גירסה 2.7.1b של הרובוט

bshuval

New member
אם רוצים לדייק

אז הרובוט גם לא יכול לעשות גריד של 2 על 2... הוא ממש ממש ממש לא מקפל מדויק (אם כי הסרט של הקיפול ממש מגניב). לגבי המאמר בטנטיידן, אני כבר אקרא אותו ואראה מה כתוב שם... אולי מההבנות שלי אני אשלח טיפים לחבורה שבונה את הרובוט השני. אגב- הם אמרו שהכנת רובוט שגם יודע באמת לקפל משהו פשוט יחסית היא עבודה ששוות ערך לכמה דוקטורטים...

giladznaor

New member
המאמר בטנטיידן

נמצא בעמ' 11-13 של חוברת מס' 84. אתה מוזמן לשלוח לי תרגום

bshuval

New member
אני יודע...

אין לי מושג, כמובן, מה כתוב שם... אבל, בחיפוש אחר המאמר הזה מצאתי באחד הטנטיידנים שיטה פנטסטית לקיפול מחומש משוכלל מדף בגודל A4. אני ממליץ לכולם מדי פעם להסתכל בחוברות או ספרים שלא פתחו זמן רב. לפעמים מוצאים שם אוצרות.

למעלה