רובין הוריקן קרטר ובוב דילן

moran2312

New member
רובין הוריקן קרטר ובוב דילן

לכל אוהבי בוב דילן יש לי שאלה חשובה: האם בוב דילן הפסיק לשיר את השיר "הוריקן" בהופעותיו משום שבסוף התברר שרובין קרקט הוריקן אשם? אני מאוד אם מי ששמע על משהו כזה יענה לי, זו פשוט התערבות שהתערבתי עם חבר?

Chocoholic

New member
בוב אכן לא ביצע את השיר

מאז תקופת האלבום 'Desire' ומסע ההופעות Rolling Thunder Revue שליווה אותו, לפני כמעט 30 שנים. הסיבה לכך לא ברורה. קרטר הורשע פעמיים, והפעם השנייה הייתה בסוף 76' , זמן קצר (יחסית) לאחר שהשיר יצא, כך שיתכן שדילן שינה את דעתו אבל לא זכור לי שהוא ציין עובדה זו , או אם הוא בכלל נשאל על הסיבה. לאחר משפט שלישי קרטר נמצא חף מפשע ו מ 1988 הוא חופשי, אבל דילן לא חזר לבצע את השיר. זה לא השיר היחיד שבוב פסק מלבצע, יש עשרות כאלה, חלקם אהובים וידועים כמו 'Hurricane'...

moran2312

New member
תודה

המון תודה, יש לך מושג אולי איפה אפשר לברר על זה עוד?

Chocoholic

New member
בבדעי

אתר מעולה, המציג את הגרסה שיוצאת כנגד השיר של דילן, עם הרבה הסברים, חלקם די משכנעים, לכך שבוב טעה עם כל הקטע של השיר הזה... אני לא זוכר אך אולי יש שם איזכור לסיבה שבגללה נטש בוב את השיר. יש באתר המון קטעי עיתונות, תמונות (גם של בוב, כשהופיע בבית הסוהר שבו הוחזק רובין קרטר!) והתייחסות לסרט ואפילו פירוש מלא של השיר, מנקודת מבטו של בעל האתר.

Yanchu

New member
../images/Emo12.gif

תמונות מיוחדות? אפשר להניח שאפשר למצוא די הרבה תמונות שלו באינטרנט...

i married Isis

New member
היה לי למעלה מ-100 תמונות שלו

מאיזה אתר שדן נתן לי, ועוד המון- המון תמונות. לא רק של דילן, של כל הגיבורים המצויירים שלי. :<.

למעלה