רובי בנט אין ספק כי כיום רובי בנט הוא מעבד מספר 1, ומספרים כי יש לו מחירים לחתונות זולות, מעניין.
ש שרגא 22 New member 18/5/04 #1 רובי בנט אין ספק כי כיום רובי בנט הוא מעבד מספר 1, ומספרים כי יש לו מחירים לחתונות זולות, מעניין.
ר רפוש rafush New member 18/5/04 #3 לדעתי הוא מספר 1... בעיבודים ובניצוח אבל תסלחו לי הוא אפס 0 בידע בשירים ובלדעת מתי בדיוק להכניס את השיר הזה והזה.
לדעתי הוא מספר 1... בעיבודים ובניצוח אבל תסלחו לי הוא אפס 0 בידע בשירים ובלדעת מתי בדיוק להכניס את השיר הזה והזה.
מ מרדכי צבי New member 18/5/04 #4 הוא מעבד טוב לא יודע על הידע שלו והאמת שזה גם לא כל כך מעניין אותי...
ר רפוש rafush New member 18/5/04 #5 זה חשוב מאוד... לגבי חתונות שהוא פתאום מכניס לך באמצע הריקודים השמחים איזה מארש של חסידות פאפא שאף אחד לא מכיר.
זה חשוב מאוד... לגבי חתונות שהוא פתאום מכניס לך באמצע הריקודים השמחים איזה מארש של חסידות פאפא שאף אחד לא מכיר.
מ מרדכי צבי New member 18/5/04 #6 יתכן שאתה צודק האמת היא שטרם הייתי בחתונה שהוא ניגן בה ואני רק מכיר את השירים שלו (לחנים ועיבודים) והדבר שהזכרת באמת נראה קצת מגוכך.
יתכן שאתה צודק האמת היא שטרם הייתי בחתונה שהוא ניגן בה ואני רק מכיר את השירים שלו (לחנים ועיבודים) והדבר שהזכרת באמת נראה קצת מגוכך.
ר רפוש rafush New member 18/5/04 #7 אין ספק שבעיבודים הוא ענק... וכבר אמרתי את זה. אלא מאי? אין לו טעם של בחורי ישיבות בבחירת השירים בחתונות.
אין ספק שבעיבודים הוא ענק... וכבר אמרתי את זה. אלא מאי? אין לו טעם של בחורי ישיבות בבחירת השירים בחתונות.
י יענקל פדרטשיק New member 19/5/04 #11 אני רוצה להבין. אתה סבור שהוא עובר את מונה או את ישראל לאם או את לאופר?