רובי בפנאי פלוס

Drorrrrrr

New member
רובי בפנאי פלוס

רובי וויליאמס, Cribs, אם.טי.וי, יום ג' 22.30 Cribs היא הסידרה שמאפשרת למעריצים לחדור לתוך בתיהם של הכוכבים, מחדר השינה ועד לשירותים. נזכיר שהמסע המופלא של אוזי ושרון אוסבורן לחשיפה כלל עולמית החל כשהם פתחות את ביתם בפני המצלמות, והפרק הזה היה מוצל, ולכן זכו בריאליטי שואו משלהם. רובי וויליאמס היה אורח במסיבה לציון "חידוש נדרי הנישואין" של הזוג אוסבורן, שבה נכחו גם בכירי הרשת, שמאוד התלהבו מחוש ההומור וכשרון המשחק הטבעי שלו, ומיהרו להציע לו הצעה שקשה לסרב לה- משהו כמו מיליון פאונד לפרק בסידרה בכיכובו. רובי שמע ודחה בנימוס, בנימוק "אני לא זקוק לכסף. אני עשיר מעבר לחלומות הכי פרועים שלי". אבל הסכים ברצון לפתוח את ביתו בבוורלי הילס (5 מיליון דולר, מחירון), לצופי Cribs, בחדר השינה שלו, הצביע על המיטה ואמר, "כאן הקשם מתרחש, רק בלילה שעבר זה נמשך דקה וחצי. שברתי שיא אישי". השאלה, עם מי הוא עשה את זה לאחר שהסתיים הרומן עם רייצ'ל האנטר, גברת רוד סטיוארט לשעבר. האנטר קיוותה שהקשר הרומנטי יתמסר, והשקיעה ביחסים. לראיה, השעון היקר שקנתה לו ליום הולדתו. אבל רובי לא עמד בציפיות. "קשה לי להתחייב לאשה אחת", אמר. "אני חושב שיש לי מחויבותפוביה...". בחניית הבית מוצגים אופנוע הדוקאטי שלו וה"יגואר E-TYPE". רובי: "זה ה'שאגואר' (יגואר+זיונים, למתקשים בחוש ההומור הוויליאמסי) שלי, בזכותו היה לי אקשן שגם ג'יימס בונד לא היה מתנגד לקבל." מהחנייה לבריכת השחייה, שם יושב גבר בסירת משוטים, שמו פיט קונוויי, זמר קברטים, אביו של רובי. "אחרי שנים רבות כבדרן על אוניות קרוזים, הוא לא אוהב להשאר על קרקע מוצקה יותר מדי זמן", צוחק וויליאמס. גם אמו ג'ן, מתארחת בביתו. רובי הליצן (העצוב?) של הפופ הבריטי, מזמין את הצופים גם למטבח שלו, ופותח מקרר גדוש ומלא. "עמוק בתוכי יש איש שמן שמת לצאת החוצה" הוא אומר, קופץ על הטרמפולינה שלו ובאותה הזדמנות חושף תחת. בכל זאת, רובי.
זה לא היה פעם
אני זוכר שהיה פעם קריבס איתו.
הקדלתי את זה כל זה בשבילכם.
בכתבה הקטנה בעמ' 98 יש גם קריקטורה מגעילה שלו

Human Nature

New member
כן.. הקריקטורה באמת דוחה.

זה בכלל לא מזכיר את רובי- זה מזכיר יותר גורילה

escaping

New member
אולי...

אולי מישהו יהיה חביב ונחמד ויסרוק את הכתבה או מאמר או מה שזה לא יהיה ואת הקריקטורה? דרך אגב, פתחתם הרבה נושאים חדשים ובסך הכל לא הייתי פה כמה ימים. לקח לי די הרבה זמן לקרוא את הכל (not). המחשב שלי שווק חיים לכמה ימים והיום הוא פתאום נדלק. מכשיר טכנולוגי חביב.

למעלה