רובי ריבלין ונשים

siv30

New member
רובי ריבלין ונשים

לאחרונה זו הפכה תופעה, אולי אפילו אפשר להגדיר את זה אופנה "לקחת" מה שאפשר מהאוכלוסיות החלשות ולעשות להן דה לגיטימציה. זה התחיל עם ביבי והאמהות החד הוריות, המובטלים והקשישים הסיעודיים. עכשיו חברו לתנועה (אם זכרוני לא בוגד בי) יו"ר הכנסת רובי ריבלין (שלדעתי לא הגיע למקום ראלי בפריימריס ולכן קיבל את יו"ר הכנסת) רוצה גם את מנת חלקו: ביטול 6 ועדות לעניינים מיוחדים בכנסת בינהן הוועדה למעמד האישה. והנימוק שלו "אין הצדקה לקיומן". לטענתו אי אפשר לקיים פרלמנט עם 19 ועדות כאשר רובן הוקמו מצרכים פוליטיים... שהחבר המכובד רק יסביר לי הכיצד אפשר לקיים ממשלה עם 23 שרים (שהגודל נובע מצרכים פוליטיים כמובן), אבל אי אפשר לקיים 19 וועדות ודווקא את אלה המייצגות את האוכלוסיות החלשות.
רובי ריבלין נכשלת, 0 במדד סיון http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2797595,00.html

יש אמרה ידועה של ביבי

"הם מפחדים" אולי הגיע הזמן שגם ביבי יתעדכן ויהפוך להיות עכשווי ויגיד "אנחנו מפחדים"
מה שמאוד עצוב בכל הסיפור הזה שדווקא האוכלוסיות החלשות הן אלו שמעלות לשלטון את המפלגות שהכי פוגעות בהן. "הם" יביאו שלום וביטחון, ובינתיים אין שלום ואין בטחון ואין בריאות ואין חינוך ואין רווחה ואין כלכלה ואין תשתיות ואין ... פשוט אין. מי שיכול דואג לעצמו ומי שלא, המדינה כבר לא תדאג לו. העכבר עצבני

siv30

New member
עכבר יקר

תראה, אני לא יודעת אם הוועדות האלה עושות משהו עבור החלשים, אני לא יודעת אם הם מפחדים או אנחנו מפחדים, אני יודעת שנוצרה במדינה הזו אנומליה חמורה. אנומליה בה גם כבר אין צורך לעשות "כאילו": כאילו אכפת לנו מהחלשים, כאילו אנחנו מתכוונים לעזור להם וכאילו זה משנה לנו בכלל אם לידלים יהיו זכויות או לא, לנשים יהיה שוויון או לא ועובדים זרים הם אנשים או לא.

למעלה