רובכם

מילי1991

New member
רובכם

לגמרי רוב הגברים שאני רוצה - הם חארות...... ואני? מסתבר שאני האסלה של השירותים הציבוריים. משפט סיכום. וערב טוב

Shamy

New member
צר לי שאת מרגישה ככה

אני מקווה שתדברי על כך בטיפול הפסיכולוגי הקרוב ...את לא חרא

מילי1991

New member
זה בדיוק העניין

שאני לא כזאת חראית..
אבל אני צריכה (או אולי רוצה, מזוכיסטית) לסבול אותם
ואת ההשפלות שלהם
ואתמול זה הגיע לשיא
ואיכשהוא, אני לא כאובה, לא פגועה, לא עושה סרט כמו שכל בחורה אחרת היתה עושה סרט עם (פרס נובל) על מה שקרה אתמול..
פשוט הלכתי, אמרתי שאני לא כועסת, ביקש "סליחה" בקרירות ונסע
לא לא, אני עדיין בהלם (לא יכולה לפרט מפאת כבודי העצמי, או מה שנשאר ממנו)
&nbsp

מילי1991

New member
כאילו

כמה בן אדם יכול להיות בן זונה זבל שקרן דיפלומט אגואיסט מניאק מניפולטיבי ? כמה? אין לזה איזשהוא גבול "הטעם הטוב", משהו?

Berethor

New member
זה היה "יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי", חבל שלא חשדת מספיק

"You meet someone you think is a really Nice Guy/Girl, or perhaps you meet a favorite celebrity for the first time, thinking that they'll be just as warm-hearted and cool as they are on camera. However, something happens to show their true colors, revealing an immature brat, total Jerkass, or even outright villain."

"Congratulations. You've just met the Bitch in Sheep's Clothing — the polar opposite of a Jerk with a Heart of Gold."

"The Wounded Gazelle Gambit is a favorite tactic of this sort of antagonist, and if they are genuinely evil, expect them to be a Villain with Good Publicity."

"It's also worth mentioning that this trope isn't exclusive to female characters. The title is a play on "Wolf in Sheep's Clothing," and can apply to any gender. All it requires is a person appears to be nice, but is actually cruel and/or manipulative."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BitchInSheepsClothing

Shamy

New member
את יכולה תמיד לכתוב לי מסר עם בא לך אני אנסה לעזור

בכל אופן....פשוט אל תקחי את זה קשה..דברי על זה עם המטפל אני מניחה שזה בקשר לביפולאריות שרצית להגיד לו עליה...אל תקחי את זה קשה מדי

Berethor

New member
אם הוא רימה עליך בשביל מין אז עדיף היה אם היית "עושה לו סרט"

"This is basically the definition of rape by deception (or rape by fraud), though that crime can also include lies like pretending to be a doctor and fondling someone. Not all areas recognize this crime, but in the U.S. under expanding federal definitions of rape to include any non-consensual penetration, it's very likely to be prosecuted in the same vein as all other forms of rape."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BedTrick

noamlah

New member
אל תאשימי את עצמך

יש דמיון חיצוני רב בין חרא לבין כדור שוקולד ואנשים חארות (גברים ונשים) אלופים בלהסוות את עצמם
את לא אסלה, אם היית אסלה היית כנראה נשארת וסופגת, את פשוט צמאה לאהבה
כרגע חוץ מחיבוק וירטואלי אין לי הרבה מה להציע לך, אם תרצי לשתף יותר את מוזמנת לפנות אלי בפרטי (למטרה זו, נשבע שאין לי כוונות נסתרות), הרבה פעמים דבר שנראה לנו כאיום ונורא ברגע שאנחנו משתפים נראה ממש שולי
בכל מקרה אל תתביישי במי שאת, תמשיכי לחפש, תמשיכי לתת אמון ובסופו של דבר תמצאי אהבה

סינבד

New member
חותם בשתי ידיים על מה שהוא אמר

אל לך להאשים את עצמך בהתנהגותם של אנשים אחרים.
למה את נמשכת אל אותם אנשים שמתגלים כחארות? לדעתי שווה מבחינתך להשקיע בזה תשומת לב ומחשבה.
&nbsp
בד"כ אני לא חסיד גדול של "טיפול פסיכולוגי" (בלשון המעטה) למעט מפגשים נדירים עם פסיכולוגים שזוכרים להיות קודם כל בני אדם הטיפול הפסיכולוגי הוא המקובל הוא בזבוז זמן וכסף (אני אשמח להרחיב ולהסביר את עמדתי זו אם את מישהו זה מעניין
).
&nbsp
אני מאד מאמין באינטלגנציה האנושית של כל אחד ואחד מאיתנו (לכן אני לא מקבל את האמירה שלך שאת אסלה ציבורית). גם אם האינטלגנציה הזו קבורה עמוק תחת הררי דיכוי, היא קיימת. המשימה של כל אחד מאיתנו היא לחשוף ולגלות את היכולות האישיות שלו / שלה. כדי להפיק את המיטב והמירב מההזדמנות שקיבלנו כשנולדנו לחיים האלו.
&nbsp
אל תוותרי על עצמך ואל תיכנעי למצוקות של אחרים (בוודאי שלא לשלך).

שלום

יש הרבה אנשים נהדרים, צריך להאמין ביכולתנו למצוא אותם. ככל שתתני אהבה לאנשים, יחזירו לך אהבה. מצאי את האנשים שטובים אליך ואת החלקים שיפים בהם.

Berethor

New member
הגעת למסקנות הנכונות, וכנראה שאת גם מושכת ונמשכת לגברים כאלה

לגברים סטוצרים שמחפשים רק "לעשות צרכים" וללכת. אין מה לעשות, זה מה שיש, כנראה שעדיף שתתרגלי לזה.

bengah

New member
חיבוק גדול גדול גדול

לא להאמין שאתן יולדות אותנו..

למעלה