רובנו לא שותים מספיק כלל וכלל. שתיה

מחשבות

New member
רובנו לא שותים מספיק כלל וכלל. שתיה

מועטה עם מעבר לדיאטה עשירת סיבים תגרום בתחילה לגזים ועצירות. הסיבים חשובים ביותר ולכן יש לאכול מהם יותר ויותר בהדרגה ולשתות המון.

cookie1

New member
והטיפ הוא לשתות הרבה מים

מים מנקים את הגוף, אינם משמינם, נותנים הרגשה טובה ובכלל חשובים לתפקוד תקין של הגוף, מניעת עצירות ועוד. לא
/
/
/
רק מים

oh-da

New member
אבל לא להגזים בשתיית מים!

הרעלת מים הינה מסוכנת בהחלט! כאשר שותים יותר מידי מים, רמת המלחים בגוף יורדת וזה קריטי

אופה3

New member
מתי זה נחשב הרעלת שתיה ב 5 ליטר

מים ליום, אני שותה כל יום בין 4-6 ליטר מים אני גם עוברת טיפולי פוריות, ואז אני חייבת לשתות לפחות 7 ליטר מים ביום אם לא מאשפזים אותי, אז מתי באמת נחשב?

mirivs

New member
יש לי בקבוק של ליטר וחצי קשרתי לו

צעיף קטן בצורת פרח נפתח כולם יודעים שזה הבקבוק שלי שותה שני בקבוקים של מים כל יום יודעים מה? הבקבוק הולך איתי לכל מקום למדתי לאהוב מים ששנאתי למדתי שהמים נותנים גם הרגשת שובע מסויים.

oh-da

New member
לא יותר מחצי ליטר בשעה

וזה גם כאשר אתם בפעילות גופנית טובה, ריקוד למשל... כאשר רמת המלחים החיוניים לפעילות חשמלית תקינה של הלב יורדת, איברי הגוף מתנפחים => בצקת. וזה עלול להיות קטלני כאשר זה מגיע למוח... לא להפריז בשתייה, היה מקרה של ילד ששתה 25 ליטר מים ב"תחרות", צריכים להזהר, מים אומנם חיוניים, אך לא בהגזמה, כל דבר על פי מידות

אני ממש מטורפת../images/Emo70.gif יוצא לי שאני שותה

כוס ביום אני יודעת שזה לא טוב...יוצא לי גם לפעמים שכואב לי האש מזה...אני לא יודעת איך להתחיל לשתות הרבה זה מה זה קשה בשבילי...אני שוה רק כשאני צמאה וזה לא קורה הרבה

psa

New member
כמו כל הרגל אחר ,

דיאטה או הפסקת עישון...גם שתיית מים זה עניין של הראש. לשכנע את עצמך שאתה רוצה לעשות את זה ויש לך מטרה טוב. על כן ,תתחילי מכוס אחת ,תזכרי בעוד מחצית עד שעה עוד כוס מים וכך הלאה. תוכלי להוסיף למים נענע ולימון ,גם טעים ולא משמין. בהצלחה.

מחשבות

New member
חוש הצמא אצל בני האדם לגמרי לא

מפותח. חובה לשתות לפחות חמש כוסות ביום כשחלק מהנוזלים בא כמובן מאוכל. אין הפרזה בחשיבות שיש לשתיה.

למעלה