רובנו משועמים כעת, אז....

The pox girl

New member
רובנו משועמים כעת, אז....

החלטתי לעשות שאלון... אולי אני יצליח לתת חיים לפורום! זמן התחלת השאלון: מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם: גיל: מין: תכונה הכי טובה: תכונה הכי גרועה: תחביבים: תאריך לידה: חיית מחמד: כמה זמן אתם ישנים בלילה? כלי נגינה: מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל: הספר: הסרט: שיר: טלוויזיה: קולנוע: אתר: לבוש (אתמול) אייסיקיו: טלפון (יוצאת) טלפון (נכנסת) אייסיקיו (connecting people) מספר: גרסה: האווי מסג' האחרון שלכם: האווי מסג' הכי מעניין ברשימה: בן כמה האייסיקיו שלכם? כמה מספרים היו לכם עד היום? כמה אנשים ברשימה שלכם? כמה אנשים אונליין כרגע? האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? איזה קבוצות יש? אנשים עם כינויים מענייניים: אנשים ששינתם להם את הכינוי: אתם כותבים ד"שים בפרטים? מעבירים הודעות שרשרת? Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: צבע שנוא: תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: אתר אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? מוזיקה דיסק אהוב: אוסף אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: שיר נחרש: מאכל אהוב: מאכל פיכסה: חיה אהובה: חיה שנואה: קולנוע סרט אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: טלוויזיה ערוץ אהוב ערוץ שנוא תוכנית אהובה תוכנית שנואה פרסומת חמודה פרסומת מעצבנת כחבר בפורום מתי הצטרפת? איך שמעת על הפורום? דעתך על הפורום: אתם מגדילים תמונות? חיות/תינוקות? מצוירות/אמיתיות? תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!) כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? מתי הצטרפת? אוטומקון אהוב: איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? זמן סיום השאלון|:

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני סוגדת לךךך..!!!!

ברגע כה קריטי של שעמום..
זמן התחלת השאלון: 1:36 מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם: דסי גיל: 14 מין: בת
תכונה הכי טובה: בלעט תכונה הכי גרועה: בלעט
תחביבים: ממממ.. טלפון, קניון, חברים.. תאריך לידה: 7.10.89 חיית מחמד: לאקושששששששש כמה זמן אתם ישנים בלילה? לא מספיק
כלי נגינה: אין.. אני מתה לדעת על גיטרה, אבל אין לי כוח ללמוד
מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל: קורנפלקס
הספר: חח זה היה לפני המוןןןןן זמן..
משו לבוק ריפורט אנגלית.. לוזכרת תשם הסרט: מממממ... שכחתי איך קוראים לו
ליל המסכות אוליי..?
משו כזה [ אצל טליה, ומבין יבין
] שיר: אביב גפן - קרן אור
טלוויזיה: ערוץ 24 קולנוע: לודעת אתר: תפוז..? לבוש (אתמול) ג'ינס, גופייה לבנה-שחורה אייסיקיו: ליהי טלפון (יוצאת) לירון טלפון (נכנסת) נעמה
אייסיקיו (connecting people) מספר: מממ חסוי..?
גרסה: לייט-פרו 2003 האווי מסג' האחרון שלכם: לודעת האווי מסג' הכי מעניין ברשימה: שילןןןן.. אופקורס
בן כמה האייסיקיו שלכם? הוא תינוק, גם מת תינוק כמה מספרים היו לכם עד היום? 2 כמה אנשים ברשימה שלכם? לא ברור כמה אנשים אונליין כרגע? לא עובד
האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? לא איזה קבוצות יש? אין
אנשים עם כינויים מענייניים: כולם..?
אנשים ששינתם להם את הכינוי: כמעט לכולם.. רק ככה אני זוכרת מי הם
אתם כותבים ד"שים בפרטים? יאפ מעבירים הודעות שרשרת? גאד לא
Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד [ למרות שהשילוב שלו עם שחור פשוט מדהים
] תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: חוש הומור מעוות, יכולת לעודד, פרגון תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: אגואיסטיות, אדישות אתר אהוב: זה עם המילים לשירים
אייסיקיו או מסנג'ר? תלוי בשעה וביום
מוזיקה דיסק אהוב: היהודים, איי גאס אוסף אהוב: אלה שאני צורבת לעצמי.. נוסטלגיות
זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אורית שחף..?
להקה אהובה: היהודים שיר אהוב: קרן אור - אביב גפן שיר נחרש: קרן אור - אביב גפן מאכל אהוב: לודעת מאכל פיכסה: דגים
חיה אהובה: כלב חיה שנואה: עכבר, תרנגול קולנוע: סרט אהוב: יעד סופי שחקן אהוב: --- שחקנית אהובה: --- טלוויזיה ערוץ אהוב: 24, 3, ביפ, 22.. תלוי בזמן ערוץ שנוא: מממממ.. 6 תוכנית אהובה: -- תוכנית שנואה: הבוקר של אודטה [ למרות שבר מגלה שם דברים מעניינים
] פרסומת חמודה: של האגיס.. פרסומת מעצבנת: אניטה כחבר בפורום מתי הצטרפת? ביום הראשון איך שמעת על הפורום? רז
דעתך על הפורום: יבש
אתם מגדילים תמונות? לא חיות/תינוקות? חיות מצוירות/אמיתיות? אמיתיים, רק שלא צורחים תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!) מממ של מה..?
כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? עוד הרבה מתי הצטרפת? לודעת
אוטומקון אהוב:
איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? חלק במועדפים, חלק במועדפים של תפוז זמן סיום השאלון|: 1:43

דפנטלי משעמם...

זמן התחלת השאלון:שעת לילה אפילה ומעיקה. מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם:דנה גיל:14 וחצי מין:נקבה תכונה הכי טובה: צנועה ביותר תכונה הכי גרועה:ניחנתי בהמון פגמים אישיותיים. תחביבים:כתיבה, הצקה, מוסיקה, טלוויזיה. תאריך לידה: מתעבת אותו.. רצוי שישכח/לא יודע מלכתחילה חיית מחמד:יש לי חרק מחמד, 'פרפר15', היא טוענת שהיא פרפר, אני טוענת שהיא עלוקה מוצצת-דם. כמה זמן אתם ישנים בלילה?תלוי בתקופה.. לאחרונה מעט. אני נעזרת בהתמכרותי משכבר הימים-קפאין. כלי נגינה:פסנתר, אני סאקית. מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל:לא אכלתי מאז צהרי יום שישי.. אכלתי מעין 'המבורגר ללא המבורגר'. כלומר, המבורגר, רק שהקציצה שלו צמחית. יש כזה דבר בבורגראנץ' של הסנטררר! הספר:קראתי בפעם השניה החופש, את 'תרנגול כפרות'. הסרט:ראיתי היום חלק מה-DVD של היהודים, וראיתי את 'פורסט גאמפ', בפעם ה-3500, אני מדקלמת את התסריט שלו בע"פ. שיר:'CREEP', של רדיוהד. טלוויזיה:חלק מהשידור החוזר של 'קשרי משפחה', עלוב, I KNOW. קולנוע:'מת לצעוק 3', לפני כמה זמן.. אתר:של התיכון המחורבן שלי, הכריחו אותנו להדפיס משם איזה דרעק. לבוש (אתמול):אחה"צ 1:מכנס שחור רחב למדיי, ומשל היותו רחב כולם כל הזמן דורכים עליו כדי להפיל אותי, מן סריג בורדו שכזה מחמם.. אחה"צ 2:ג'ינס, חולצה וורודה, מעיל לבן.... קשה לתאר את מחלצותי, רק את הפריקיות שבהן קל.. אבל אני משתדלת שלא להיות פריקית, כי זה מדכא. אייסיקיו: בקושי טלפון (יוצאת): מעיין טלפון (נכנסת): רועי אייסיקיו (connecting people) מספר:
גרסה:אין לי מושג.. כמדומני האחרונה. האווי מסג' האחרון שלכם:"אצל נופר, לייק דהההה!!" האווי מסג' הכי מעניין ברשימה:של חברה שלי:"עושה פןןן ואז הולכת לדום", כבר 3 ימים.. זה משעשע. בן כמה האייסיקיו שלכם?בן אלף כמה מספרים היו לכם עד היום?3 כמה אנשים ברשימה שלכם?מלאא.. כל התיכון שלי, גם במסנג'ר דחפתי אותם כמה אנשים אונליין כרגע? ברגעים אלה ממש-3 האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? של ה-ICQ לא, רק של המסנג'ר איזה קבוצות יש?ב-ICQ אין, במסנג'ר יש:"קרציות","חברים",מ****כס. אנשים עם כינויים מענייניים:בICQ הם משמימים ובנאלים.. למרות שיש לי אחת-BARBIE.. משהו כזה, זה דיי מבדר שילדה בכיתה ט' מכנה את עצמה כך. מבדר ועצוב! אנשים ששינתם להם את הכינוי:רק אלה שיש לי כינויים משל עצמי בשבילם אתם כותבים ד"שים בפרטים?נההה.. מעבירים הודעות שרשרת?נההה..(2) Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב:שחור צבע שנוא:צהוב, כתום, ירוק זוהר תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:כנות, היכולת לסבול אותי תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:צביעות, בוגדניות אתר אהוב:המקביל של תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מוזיקה דיסק אהוב:, אביב גפן-המכתב, אביב גפן-ממנטו מורי, אביב גפן-חלולים, חמי רודנר-'מלנכוליה אהובתי'. אוסף אהוב:אביב גפן-ירח מלא, היהודים-LIVE [לא ממש אוסף, יותר דיסק ההופעות שלהם, אבל הוא מאגד שירים מדיסקים שונים..] זמר אהוב:אביב גפן, חמי רודנר זמרת אהובה:ריטה, שירלי צפרי, אליסיה, אורית להקה אהובה:היהודים, איפה הילד, כנסיית השכל {או כמו שחברתי קוראת להם-כנסיית הזבל} שיר אהוב:אביב גפן-גן החטאים, אביב גפן-HELLO, איפה הילד-נפלת חזק, אביב גפן-רוקנרול, היהודים-גניבה, היהודים-מחפש תשובה. שיר נחרש:לאחרונה-כל השירים של אביב גפן, ואיפה הילד.. התחלתי להתחבר אליהם מחדש, למרות שזו קצת הצתה מאוחרת, אבל היתה לי הצתה מוקדמת, אז מחלו לי. מאכל אהוב:שוקולד קרם-חלב, למרות שמאסתי בו במקצת מאכל פיכסה:דברים בשריים/דג/עוף חיה אהובה:דובי פנדה חיה שנואה:זוחלים למיניהם קולנוע סרט אהוב:'מופע האימים של רוקי', 'סלסה' שחקן אהוב:ג'וני דפ נסבל לטעמי.. שחקנית אהובה:ניקול קידמן, שהולידה לי את סאטין גירל! טלוויזיה ערוץ אהוב:מלבד 'לוגי' ו'תכלת'? ערוץ 3, הסינמות למיניהן, ביפ, כל ה-MTV למיניהם, ערוץ 24 (אני מודעת לזה שטעמי הטלוויזיוני מחליא) ערוץ שנוא:ערוץ 6 דיי מעיק תוכנית אהובה:TV שופ אמריקה, כמובן, אני מעריצה נלהבת(?)! תוכנית שנואה:'פינת אור', כל המצויירים האופנתיים של ערוץ 6:דפוקימון, דרגון-בול-Zובי, יוגי-הו-כה-מעאפן, ויתר הדרעקים שנכחדו/עשויים להכחד בזמן הקרוב, ומשל הקרנתם בטלוויזיה, נוצרו להם משחקים מעיקים (ומשמימים, בחיי, ניסיתי!) פרסומת חמודה:זאת של ESC משעשעת פרסומת מעצבנת:אני שונאת את הפרסומות של 'עוף טוב', הן מחליאות כחבר בפורום מתי הצטרפת? מאז שהוקם.. איך שמעת על הפורום?על המורדיכס הרשמי מפורום 'קטנטנות' המהולל, משל הצקתי בנוירוטיות לטלי, על ה'המורדיכס-חברותא', ישירות מהמקור, הייתי שם כשהוא הוצע. דעתך על הפורום:נסבל, מפיג לעיתים שיעמום אתם מגדילים תמונות?תלוי של מה.. חיות/תינוקות?זה עניין של בחירה? אז תינוקות.. מצוירות/אמיתיות?-אמיתיות.. ריאליזם שולט תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!) כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה?כל מיני מתי הצטרפת?אל רובם זמן קצר לאחר שהוקמו אוטומקון אהוב:
-הוא מעלה בי נוסטלגיה מבדרת משיעורי ביולוגיה שלי ושל חברה, איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? תלויייי זמן סיום השאלון|:מאוחר יותר מזמן התחלתו, שעת אופל ודיכאון

משעמם ליייי../images/Emo4.gif

זמן התחלת השאלון: 14:14 קיצר 2 ורבע בצהריים
מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם: רותם
תכונה הכי טובה:
תכונה הכי גרועה: קנאית, חסרת סבלנות (?)
תחביבים: לרקוד, לשיר, לשחק, להיות על המחשב, לראות טלויזיה, להפגש עם חברות, לשמוע מוזיקה..
תאריך לידה: 29.1.1992 חיית מחמד: פיציייייייי
כמה זמן אתם ישנים בלילה? בין 5-10 שעות..תלוי מתי אני הולכת לישון או מתעוררת...
כלי נגינה: למי יש סבלנות?
מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל: פסטה עם רוטב עגבניותתתתתת
הספר: אמ...לא יודעת
הסרט: אממ לא זוכרת מזמן לא ראיתי אחד
שיר: soledad- a donde vayas טלוויזיה: קטנטנות
קולנוע: כמו השאלה על הסרט..
אתר: אהמממ הפורום
לבוש (אתמול) חולצה תכלת עם הרבה קישקושים ושרבולים ורודים וג'אקט תכלת ומכנסיים תכלת
אייסיקיו: 167084396 לא שאני מתחברת יותר מפעם בחודש... טלפון (יוצאת): אממ לא זוכרת
טלפון (נכנסת): קורל בת דודה שלי
אייסיקיו (connecting people) מספר: 167084396 גרסה: רגיל
מאיפה לי האווי מסג' האחרון שלכם:
האווי מסג' הכי מעניין ברשימה:
בן כמה האייסיקיו שלכם? שנתיים לפחות
כמה מספרים היו לכם עד היום?
כמה אנשים ברשימה שלכם? 260 בערך...כבר לא יודעת כמה כל פעם מצטרפים
כמה אנשים אונליין כרגע? לא יודעת הוא לא פתוח האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? לא
איזה קבוצות יש? אין
אנשים עם כינויים מענייניים: אממ בת דודה שלי?
אנשים ששינתם להם את הכינוי: לרוב שיניתי..כדי לזהות
אתם כותבים ד"שים בפרטים? לא זוכרת
מעבירים הודעות שרשרת? לא
Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: שהם ישרים וישירים... תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שהם משקרים אתר אהוב: הפורומים (זה, המורדים, כוכב נולד וצ'יקי ופינת אור), קמיבור
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שולטטטט
מוזיקה דיסק אהוב: יש מלא אוסף אהוב:
זמר אהוב: אמממ פלי נחשב?
זמרת אהובה: קמי נחשבת?
וסולה ברורר
להקה אהובה: ארווי
שיר אהוב: יש מלאא
שיר נחרש: השיר הזה "אני שומעת את השיר הזה ומשתגעתתת" חברה שלי הדביקה את כל השכבה אליו
מאכל אהוב: פסטה עם רוטב עגבניות ושניצל תירס עם קטשופ
ויש עוד כמה אבל כעיקרון אלה אני אוכלת הכי הרבה.. מאכל פיכסה: דגים, וכל מה שזז או שיכל לזוז איי פעם אני צמחונית
חיה אהובה: חתוליםםם חיה שנואה: ג'וקים? למרות שאני לא הורגת אותם
לא הורגת חיות קולנוע סרט אהוב: אמממ יש כמה
שחקן אהוב: פליפהההה
שחקנית אהובה: קמילההההה
טלוויזיה ערוץ אהוב: אממ
ערוץ שנוא: אין תוכנית אהובה: צ'יקי
, פינת אור
, מורדים
תוכנית שנואה: לא תוכנית אבל כל הקלטות שנחרשות ע"י אח שלי כמו דיג דיג דוגגג
פרסומת חמודה: אהממ קיימת?
פרסומת מעצבנת: אניטה זאת אני תעני
נחרשה יותר מדי כחבר בפורום מתי הצטרפת? לא זוכרת, נראלי בעונה 4 של צ'יקי לפורום צ'יקי, ולמורדים בערך שבוע אחרי שהוא נפתח
, ולחברתי שהוא נפתח?
איך שמעת על הפורום? מפורום צ'יקי דעתך על הפורום: אהממ יבש? ונחמד
אתם מגדילים תמונות? תלוי איזה
חיות/תינוקות? חיות שולטותתת למרות שאח שלי ואחותי קרובים להיות חיות מבחינת התנהגות (או יותר נכון בהמות?
) מצוירות/אמיתיות? אמיתיותת
תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!): אממ
כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? צ'יקי ופינת אור, המורדים, כוכב נולד וזה
מתי הצטרפת? שאלו את זה כבר אוטומקון אהוב:
יש הרבה איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? גם וגם זמן סיום השאלון|: 14:31 קיצר 2 וחצי בצהרים

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif אני..

זמן התחלת השאלון: 14:28 מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם: שני גיל: 15 וקצת... מין: בת תכונה הכי טובה: נאמנההה... תכונה הכי גרועה: לודעת.. תחביבים: טלפון,מחשב,טלוויזיה,חברים,בילויים וכו'.. תאריך לידה: 1.9.88 חיית מחמד: אןן..היו דגים... היו...
כמה זמן אתם ישנים בלילה? כל פעם משו אחר.. כלי נגינה:אין.. מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל:עוגת גביננהההה הספר:לא אוהבת... הסרט: אתמול דווקא ראיתי סרט..הטירה המכושפת.. סרט מזה ענקי! שיר:"הייתי"-בביצוע-ח=ס=ו=י טלוויזיה: ערוץ 24 כרגייילל קולנוע:? אתר:גבסססווו לבוש (אתמול):ג'ינס וקפוצ'ון סגול כהה אייסיקיו:יותמי!!!(לא מכירים
) טלפון (יוצאת) אורָן(בת) טלפון (נכנסת)גיל אייסיקיו (connecting people) מספר: 317601545 גרסה: פלוווססס האווי מסג' האחרון שלכם:לא כאןן בסרט עם ליאתוש ואורוש בפללאא! TaShTAsHoN rUlzZz!!מאיוש לוב יו! האווי מסג' הכי מעניין ברשימה:מאיולללההה בן כמה האייסיקיו שלכם?אמממ איזה חצי שנה כמה מספרים היו לכם עד היום? 2 כמה אנשים ברשימה שלכם? 249 כמה אנשים אונליין כרגע? 60 האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? לא איזה קבוצות יש? אין אנשים עם כינויים מענייניים: כוולם אנשים ששינתם להם את הכינוי:אנשים עם כינויים שאני פשוט משתגעת מהם! אתם כותבים ד"שים בפרטים? יאפ מעבירים הודעות שרשרת? שונאת את זההההההההה Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: ורוד,תכלת צבע שנוא: חום תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:הרבהההה תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: אדישים,שקרנים,צבועים אתר אהוב:גבססססוו אייסיקיו או מסנג'ר? אי סי.. לודעת למה מוזיקה דיסק אהוב:ה+הוד+ם,כוכ2 נולד,ותאמת? הכל על המחשב לא ממש שומעת בדיסקים אוסף אהוב: אלה שאני צורבת לעצמי..משינה זמר אהוב:ג=ב=ס=ו זמרת אהובה:לודעת להקה אהובה: היהודים שיר אהוב: יש מלאאאאאאאאאא שיר נחרש: מלאאאאאאא מאכל אהוב: תפו"א מוקרמים של אמאאאא מאכל פיכסה: דגים ברוקולי תרד
חיה אהובה:דביבוןןןןןןןן חיה שנואה:פיל קולנוע: סרט אהוב:מיליונים שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
טלוויזיה ערוץ אהוב: 24,22,3,6,81,40 (לדיגיטליי) ערוץ שנוא: 11 תוכנית אהובה:כוכב נולד ותשוקות תוכנית שנואה:כל התכניות בערוץ 11 פרסומת חמודה:לודעת פרסומת מעצבנת:"אניטה זאת אני תענייי" כחבר בפורום מתי הצטרפת?ממ בפורים שנה שעברה איך שמעת על הפורום?סתם חיפשתי דברים שהיו קשורים למורדים והגעתי.. דעתך על הפורום: לא זז אתם מגדילים תמונות? רק מענינות חיות/תינוקות? תינוקות מצוירות/אמיתיות? אמיתיםםם תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!):ממ בטוחים שאתם רוצים גבסו? טוב אוקיי אם מתעקשים.. זכויות שמורות לערנוש הממוש! כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה?כוכב נולד מתי הצטרפת? ביום ה1 אוטומקון אהוב:
איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס?מועדפים זמן סיום השאלון|: 14:46

תורי../images/Emo140.gif

זמן התחלת השאלון:16:15 מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם:אור
תכונה הכי טובה:אחראית וקנאה
תכונה הכי גרועה:חסרת סבלנות
תחביבים:לישון,שופינג,חברות וחברים,מחשב,טלויזיה|TV|,טלפון... תאריך לידה:8.9.1988 חיית מחמד:
כמה זמן אתם ישנים בלילה? תלוי
כלי נגינה:
מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל:מרק
הספר:לא קוראת ספרים
הסרט:אממ... אתמול הסרט של גרייניק ואלתרמן"קרניים"
שיר:lasgo-blue טלוויזיה:ארתור
קולנוע: הסרט האחרון שראיתי היה "שישי הפוך"
אתר:תפוז
לבוש (אתמול):ג'ינס וסריג של לי קופר
אייסיקיו:הרבה...
טלפון (יוצאת)מיטל טלפון (נכנסת)הילה אייסיקיו (connecting people) מספר:154911748 גרסה:2003a האווי מסג' האחרון שלכם:"מכינה עם אמא לביבות תשאירו הודעות..." האווי מסג' הכי מעניין ברשימה:הרבה... בן כמה האייסיקיו שלכם? זקן.. בן 3
כמה מספרים היו לכם עד היום?1 כמה אנשים ברשימה שלכם?178
כמה אנשים אונליין כרגע?54 האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות?לא.. איזה קבוצות יש?אין
אנשים עם כינויים מענייניים: כולם מעניינים.. אנשים ששינתם להם את הכינוי: אני משנה לכולם אני רושמת את השמות של האנשים.. ככה יותר קל לי לזכור
אתם כותבים ד"שים בפרטים? בטח
מעבירים הודעות שרשרת?שונאתתתתת את זההההההההההה
Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב:כחול
צבע שנוא:חום ואפור
תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:כנות ואהבה
תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שקרנים ובוגדנים
אתר אהוב: יש הרבה כולל
אייסיקיו או מסנג'ר? איי סי קיו
מוזיקה דיסק אהוב:tiempo אוסף אהוב:hits זמר אהוב:-------- זמרת אהובה:--------- להקה אהובה:erreway שיר אהוב:הרבהההה
שיר נחרש: שירי כוכב נולד.. מאכל אהוב:צ'יפס מאכל פיכסה:דגים
חיה אהובה:כלב
חיה שנואה:חרקים
קולנוע סרט אהוב:הרבה שחקן אהוב:הרבה שחקנית אהובה:הרבה טלוויזיה ערוץ אהוב:24,mtv,פוקס קידס(רק המורדים חחחח) וזהו.. ערוץ שנוא:יש הרבה
תוכנית אהובה: המורדים
תוכנית שנואה: כל מה שקשור לפוליטיקה לא מעניין
פרסומת חמודה: הפרסומות של הנייר טואלט לילי עם הכלבים פרסומת מעצבנת: הפרסומות עם ליאור מילר של wow כחבר בפורום מתי הצטרפת? לחברתי מתי שניפתח ולמורדים בפסח איך שמעת על הפורום? את המורדים אחותי מצאה לי.. דעתך על הפורום: פרפקטו
אתם מגדילים תמונות? לפעמים.. חיות/תינוקות? מצוירות/אמיתיות? אמיתיות
תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!): אמממממממממ יש הרבה כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? קטנטנות ופינת אור מתי הצטרפת? כשהתחילה פינת אור אוטומקון אהוב:
איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס?אינדקס זמן סיום השאלון|:16:30

עונה.. ../images/Emo122.gif

זמן התחלת השאלון: 20:40 מי אתה שם: אור גיל: 12 וחצי מין: בת תכונה הכי טובה: חייכנית.. תכונה הכי גרועה: מתעצבנת מכול דבר קטן.. תחביבים: לרכב על סוסים להיות עם חברות\חברים לדבר עם אנשיפ בטלפון ובאיסיקיו.. אמממ... לאדעת.. נווו אני ילדה רגילה.. שופינג בלה בלה בלה.. שומדבר מיוחד.. תאריך לידה: 6.6.91 חיית מחמד: כלבה בשם ננה..
כמה זמן אתם ישנים בלילה? אמממ רייגע.. צריך לחשב.. כשמתתחילים ב0 אז אני ישנה 7 וחצי שעות.. וכשמתחילים בשעה ראשונה אני ישנה 8 ורבע שעות.. כלי נגינה: אין.. פעם ניגניתי על אורגנית..
מקודם אוכל: צ'יריוס הספר: הארי פוטר(
) לאדעת.. לא קוראת ספרים..
הסרט: הרבה... שיר: יש כמה: NOYZE - stay with me Linkin Park - Somewhere I Belong Meredith Brooks - Bitch Linkin Park - In The End Green Day - Time of Your Life Mark'Oh meets Digital Rockers - Because I love you ואני חושבת שזהו..
טלוויזיה: חברים, מכושפות.. לאדעת.. קולנוע: הא
זה לא סרט
אתר: אמממ... אמממ.. אמממ.. לבוש (אתמול): חכו אני צריכה להיזכר.. מאיפה אני אמורה לזכור
אמממ נראה לי ג'ינס חולצת גולף בורדו ומעיל לבן עם פסים אדומים.. והבפאלו עם האש
חדשות..
אייסיקיו: 171872985 טלפון (יוצאת)
טלפון (נכנסת)
איסיקיו מספר:171872985 גרסה: 2003B חרא של איסיקיו.. אבל יש בו היסטורי..
האווי מסג' האחרון שלכם: "=\" בדרך כלל אני כותבת.. אבל אני די מבואסת..
האווי מסג' הכי מעניין ברשימה: אני לא יכולה לקרוא.. זה תוקע לי ת'יסיקיו וזה מתנתק..
בן כמה האייסיקיו שלכם? משו כמו שנה וחצי - שנתיים.. רק האיסיקיו הזה.. הקודם היה לפני 3 שנים.. אבל אז עשיתי חדש כי היו לי בעיות עם הקודם..
כמה מספרים היו לכם עד היום? 3 ועדיין יש.. אבל אני משתמשת בהכי ישן כמה אנשים ברשימה שלכם? 258 כמה אנשים אונליין כרגע? 52 האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? לא.. איזה קבוצות יש? אין.. אנשים עם כינויים מענייניים: רייגע.. אין.. ואם יש זה בדיחות\דברים שרק אנשים מסויימים יבינו..
אנשים ששינתם להם את הכינוי: כול הרשימה.. ולא זה לא היה משיעמום.. פשוט כל מי שמצטרף לרשימה שי אני משנה לו ת'ניק.. וזייהו..
אתם כותבים ד"שים בפרטים? לאאאאא
מעבירים הודעות שרשרת? לאאאא
אערגגגגג... שונאת אותםםםםם
Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: כתום ושחור צבע שנוא: ירוק.. תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: מצחיקים.. חייכנים.. תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: מציקים... סכסכנים... כאלה שנעלבים מכול דבר.. אתר אהוב: בלאט... לאדעת.. אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו.. אבל יש גם מסנג'ר..
מוזיקה דיסק אהוב: אממממ.. לאדעת.. מורידים שירים.. לא דיסקים.. אוסף אהוב:
זמר אהוב: כוווווווווווווולם.. חוצמאלה שיש להם חרא שירים..
זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: כנ"ל.. אבל נראה לי הכי לינקין פארק.. שיר אהוב: שאלתם למעלההההה.. אבל בשבילכם: NOYZE - stay with me Linkin Park - Somewhere I Belong Meredith Brooks - Bitch Linkin Park - In The End Green Day - Time of Your Life Mark'Oh meets Digital Rockers - Because I love you שיר נחרש: לא שאני חורשת.. שחורשים עליו נכון
אז יש כמה: black eyed peas - where is the love רוני דואני - ספורסטאר נינט טייב - כמו ששיר נוגע האחיות פיק - השיר הזה וכל השירים הנ"ל חרא של שירים.. ונמאס מהם לגמרי
מאכל אהוב: אננס.. מאכל פיכסה: חצילים.. ודגים..
חיה אהובה: כלבים סוסים פרות..
חיה שנואה: חתול.. וכל הג'וקים.. קולנוע סרט אהוב: אממ הרבה מדי שחקן אהוב: לאדעת... כל השחקנים הכוסוניםםםם.. והטובים.. שחקנית אהובה: כל השחקניות שיודעות לשחק.. קשה למצוא כאלה.. טלוויזיה ערוץ אהוב: הופ.. חחח.. סתם.. אממממ.. ערוץ 2 \ 3 \ ערוצי סרטים.. אממ לאדעת.. שאלה מעצבנת.. כי אוהבים סדרות לא ערוצים
ערוץ שנוא: תכלת.. בלאט.. חרא אבל חרא אבל ממש ממש חרא של ערוץ
תוכנית אהובה: חברים ומכופשות.. זה רק אני או ששאלות חוזרות פה 2-3 פעמים
תוכנית שנואה: אסתי המכוערת.. חיקוי עלוב למדי.. וגם בייבליד פוקמיון דרגון בול זי.. מי נתן להם להיכנס לטלוויזיה בכללללל
פרסומת חמודה: אממממ.. יש כמה חמודות.. שמשומה אני לא נזכרת בהם כרגע.. פרסומת מעצבנת: זאת של אורנה דץ עם השי שמתי לי פודרה.. זה כאאאאאזה מעיקקקק
כחבר בפורום מתי הצטרפת? שנה שעברה.. רק שהייתי עם ניקים אחרים.. איך שמעת על הפורום? מחברה.. דעתך על הפורום: אהבתי.. במיוחד ת'ילדים..
אתם מגדילים תמונות? תלוי איזה.. אבל שאלה תקועההה
חיות/תינוקות? תינוקות מצוירות/אמיתיות? אמיתיות תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!) אממ שלי
של מייי
כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? אני כמעט ולא כותבת בתפוז.. אולי פה ובבנות.. אבל ממש קצת.. מתי הצטרפת? לפני שנה וחצי בערך.. אוטומקון אהוב:
איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? מספר.. קיצור דרך.. זמן סיום השאלון|: 21:20 אבל עשיתי עוד דברים.. אז לקח לי יותר זמן.. חחחח..

Flash Button

New member
ננסה לענות..

זמן התחלה - 21:39 מי אתה? רז (כרטיס אישי בצד
) גיל - 15 וחצי מין - חסוי
תכונה הכי טובה - לא קיימת תכונה הכי גרועה - אני
חחחח תחביבים - גיטרה, מחשב, אביב גפן (לאחרונה - זמנית) תאריך לידה - 19.5 חיית מחמד - אין כמה זמן ישנים בלילה? לרוב 6 ומשו שעות כלי נגינה - גיטרה מקודם אוכל - לא זוכר
הספר - לא קראתי סרט - לא ראיתי שיר - אביב גפן-מלאך טלוויזיה - WTF? קולנוע - WTFFFF? אתר - וואלה! זון לבוש - פיג'מה
רוב היום, וחלק ממנו ג'ינס וחולצה אייסיקיו - בקושי מתחבר אליו טלפון יוצאת - *בודק* שירות לקוחות פלאפון טלפון נכנסת - *בודק* עומר נורי אייסיקיו מספר - 000000000 גרסה - לייט החדשה האווי מסג' האחרון - "מנסה למצוא חיים" הכי מעניין ברשימה - "שירוש שלי אני אוהב אותךךךךךך" (WTF?!) בן כמה האייסיקיו - זקן כמה מספרים היו לכם עד היום? המון כמה אנשים ברשימה? 14 בערך כמה אונליין? 7 ממיינים לפי קבוצות? לא צבע אהוב - כחול\ירוק\שחור\כול הסקאלה צבע שנוא - אדום תכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים - אמינים תכונה שאתה הכי שונא אצל אנשים - לא אמינים אתר אהוב - תפוז אייסיקיו או מסנג'ר - מסנג'ר!!! מוזיקה דיסק אהוב - אין אוסף אהוב - אין זמר אהוב - הרבה זמרת אהובה - הרבה להקה אהובה - הרבה!!! פאק שיר אהוב - מלאך - אביב גפן שיר נחרש - כול המזרחית למינהם מאכל אהוב - יש הרבה.. מאכל פיכסה - חומוס חיה אהובה - אמממ..לא חושב על זה חיה שנואה - דבורה קולנוע סרט אהוב - צעד קטן שחקן אהוב - אין שחקנית- אין טלויזיה ערוץ אהוב - הופ! ערוץ שנוא - אל ג'זירה תוכנית אהובה - הקרציה (YTV) תוכנית שנואה - פינת אור הארורים פרסומת חמודה - זאתי ב- 24 שאין לה פואנטה (עם הילד שמודד בסרגל) פרסומת מעצבנת - אניטהההההההההההההההה
כחבר בפורום מתי הצטרפת? אמממ..מאז שהוא נולד
איך שמעת על הפורום? מהתא האפור שבמוח שלי דעתך על הפורום - הוא היה הרבה יותר מוצלח בשנה הראשונה שלו.. אתם מגדילים תמונות? WTF!? תמונה אהובה -
כחבר בתפוז באיזה עוד פורום אתה חבר? 645, 114, 640, 212 מתי הצטרפת? בזמנים שונים אמוטיקון אהוב -
איך אתה נוהג לכנס לפורומים לפי המספר או מהאינדקס - מהמועדפים זמן סיום השאלון - 21:52

Flash Button

New member
עכשיו שמתי לב

שלא הבנתי את הפואנטה של חלק מהשאלות..איתכם הסליחה

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif יש לה פואנטה..!!!

ואני [?!] גילתי אותה לבדייי [?!]

../images/Emo187.gif|אישלכ|עונה../images/Emo3.gif

זמן התחלת השאלון: 22:22 מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם: רוני גיל: כמעט כמעט 14 מין: נקבה תכונה הכי טובה: יודעת להקשיב לאנשים
תכונה הכי גרועה: מאבדת את הסבלנות מהר מאוד תחביבים: ללכת לקולנוע תאריך לידה: 23.1 חיית מחמד: אין כמה זמן אתם ישנים בלילה? לספור
כלי נגינה: אני יודעת לנגן בחלילית מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל: פנקיק אמריקאי
הספר: לא זוכרת הסרט: שר הטבעות- שיבת המלך
שיר: השיר הזה של ויקו ורוקו.... נאדה קה אבלר... סולו קנטאר....... טלוויזיה: המורדים קולנוע:
אתר: זה
לבוש (אתמול) חולצה ומכנסיים אייסיקיו: בעעעעע
טלפון (יוצאת) מה
טלפון (נכנסת) מה
אייסיקיו (connecting people) מספר: 172489669 נראה לי
גרסה: icq pro 2003b האווי מסג' האחרון שלכם: לא פה האווי מסג' הכי מעניין ברשימה: User is currently away You can leave him/her a message בן כמה האייסיקיו שלכם? לא יודעץ כמה מספרים היו לכם עד היום? 3 בערך..... כמה אנשים ברשימה שלכם? לא ספרתי כמה אנשים אונליין כרגע? 3 האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? לא איזה קבוצות יש? אין אנשים עם כינויים מענייניים: כל מיני אנשים ששינתם להם את הכינוי: חצי רשימה
אתם כותבים ד"שים בפרטים? לא מעבירים הודעות שרשרת? לפעמים Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: כחול, סגול, ורוד, כתום ופיצ' [פיצ'=כתום אפרסק] צבע שנוא: אין תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: שאפשר לסמוך עליהם ושהם ישרים תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שהם שקרנים...... אתר אהוב: לא יודעת..... אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו מוזיקה: כל מיניייי דיסק אהוב: המורדים וקטנטנות
ואולי גם של פינת אור... אני מכורה אוסף אהוב: מלאכים זמר אהוב: פירו ופליפה זמרת אהובה: ויקו וקמילה להקה אהובה: ERRE WAY שיר אהוב: המוןןןןן שיר נחרש: ראה שאלה קודמת מאכל אהוב: אאממ....... תנו לי לחשוב על זה מאכל פיכסה: פיכסה
אאממ..... כל מיני.... סרטנים
חיה אהובה: המוןןןןן חיה שנואה: אין קולנוע סרט אהוב: שודדי הקאריביים נראה לי שחקן אהוב: המונים שחקנית אהובה: המונות טלוויזיה ערוץ אהוב: אין ערוץ שנוא: ערוץ הרוסים
תוכנית אהובה: קטנטנות, המורדים ופינת אור תוכנית שנואה: לא יודעת פרסומת חמודה: הפירסומות להאגיס!!!!!!!
פרסומת מעצבנת: הפרסומת הזאת שיש איש מצונן והוא קורא לאישתו עם אף סתום..... מכירים
כחבר בפורום אני משערת שהפורום שעליו מדברים הוא החברתי נכון
מתי הצטרפת? מתי שהוא נפתח
איך שמעת על הפורום? בפורום הרגיל דעתך על הפורום:
אתם מגדילים תמונות? לא
חיות/תינוקות? מצוירות/אמיתיות? גם וגם תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!)
כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? המורדים הרגיל, קטנטנות ופינת אור ומידי פעם אני נכנסת גם לפורום התאומות אולסן מתי הצטרפת? לא זוכרתתתתת אוטומקון אהוב:
איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? מועדפים
זמן סיום השאלון|: 22:37

y a ® d e n a

New member
תשובות..../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif

זמן התחלת השאלון: 14:39 (סלחו לי שאני לא יעשה הרבה אייקונים...) מי אתה? (ניתן לעשות העתק-הדבק לכרטיס האישי ) שם: ירדן גיל: 14 מין: נקבה
תכונה הכי טובה: לא יודעת
תכונה הכי גרועה: לא יודעת
תחביבים: טלויזיה, מחשב, להפגש עם חברות וחברים, לראות סרטים, ללכת לים סתם ככה גם בלי להכנס פנימה, טיולים, אייסיקיו... תאריך לידה: 16.10.89
חיית מחמד: שני דגים
כמה זמן אתם ישנים בלילה? אממ... לא יודעת תלוי... לפעמים אני נרדמת ממש ממש מאוחר, ולפעמים אני נרדמת מוקדם [זה מה זה כיף לישון מוקדם..
] כלי נגינה: עוד מעט תהיה לי גיטרה ואז אני אלמד לנגן
ואני יודעת לנגן דואטים יחד עם חברה שלי על אורגן.
מקודם (הדבר האחרון שעשיתם) אוכל: קוראסון שוקולד הספר: נער קריאה- אני צריכה לקרוא לעבודה בספרות הסרט: מופע הקולנוע של רוקי- אתמול! [ווהווו הייתי בקולנוע כוכב וראיתי היה פצצה!!!
] שיר: I belive in a thing called love- The darkness טלוויזיה: עכשיו אני מחכה לפינת אור
[טחח ערוץ 6 זה ערוץ מגעיל...
פעם הוא היה משהו משהו.. אבל עכשיו כבר לא...
] קולנוע: קונוע הכוכב
אתר: בפורום המורדים
לבוש (אתמול): נעליים רודות, מכנסיים ירוקות כהות מתרחבות, חולצה קצרה לבנה פשוטה, סווצ'רט כחול כהה. ועכשיו אני לובשת: נעלי אולסטר תכלת חצויות, מכנסיים שחורים, חולצה של ביה"ס [היה לנו ספורט] וסווצ'רט גאפ אדום. אייסיקיו: מאיוש טלפון (יוצאת): ענת'ס טלפון (נכנסת): אמא
אייסיקיו (connecting people) מספר: 160272549 גרסה: אייסיקיו לייט האווי מסג' האחרון שלכם: "אני כאן כרגע :))" האווי מסג' הכי מעניין ברשימה: "לומדת לאנגלית... :\" חח סתם... בן כמה האייסיקיו שלכם? ככה 2 וחצי שנה... כמה מספרים היו לכם עד היום? חוץ מזה שיש לי עכשיו היו עוד 2... כמה אנשים ברשימה שלכם? 267 כמה אנשים אונליין כרגע? 63 האם אתם ממיינים את הרשימה לפי קבוצות? לא.. איזה קבוצות יש? אין אנשים עם כינויים מענייניים: אין אנשים ששינתם להם את הכינוי: כמעט לכולם
אתם כותבים ד"שים בפרטים? אכן...
מעבירים הודעות שרשרת? בחיים לא
אני מתעבת אותןןןן
Likes&dislikes (או העדפות ואי העדפות בתרגום חופשי) צבע אהוב: כולם ובעיקר ירוק, ורוד וצהוב. צבע שנוא: חום ואפור תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: כל מיני
תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: כל מיני אתר אהוב: לא יודעת... נראה לי הפורומים בתפוז..
אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו
מוזיקה דיסק אהוב: אין לי דיסק אהוב
אוסף אהוב: אין לי אוסף אהוב
זמר אהוב: אין זמר אהוב....
זמרת אהובה: אין זמרת אהובה
להקה אהובה: אין
שיר אהוב: כל מיני- your song\ all about lovin' you\ i don't wonna miss a thing\ I belive in a thing called love\ Knocking on Heaven's Doors [ולא הגירסה של אבריל לאבין
אני אוהבת את של בוב דילן ושל גאנס אן רוזס] שיר נחרש: I belive in a thing called love אבל עדיין אני מתה עליווו...
מאכל אהוב: אממ... לא יודעת
מאכל פיכסה: דגים, נקניקיות, שניצלים חיה אהובה: אממ.. כלבים וחתולים
חיה שנואה: אממ... לא יודעת קולנוע סרט אהוב: the rocky horror picture show
שחקן אהוב: אממ.. טים קורי שחקנית אהובה: אממ... אין לי טלוויזיה ערוץ אהוב: ביפ, אמטיוי [כולם], 24, 22, 10 ערוץ שנוא: עכשיו אני שונאת את ערוץ הילדים תוכנית אהובה: כל מיני- המורדים, סאות'פארק... תוכנית שנואה: כ הפוקימונים למינהם...
פרסומת חמודה: אסקייפ ושל WOW פרסומת מעצבנת: אמממ.... של הנקניקיות האלו... כחבר בפורום [אני אענה על שני הפורומים] מתי הצטרפת? מורדים- בערך ככה חודשיים אחרי שהוא נפתח. חברתי- מאז שהוא קם איך שמעת על הפורום? מורדים- חברה שלי הייתה בפורום דוליז ואז חיפשתי את של המורדים. חברתי- דרך פורום המורדים. דעתך על הפורום: המורדים: לא יודעת
אני אוהבת להיות שם. המורדים חברתי- נחמד
אתם מגדילים תמונות? לא הבנתי את השאלה..
חיות/תינוקות? טחח
תינוקות
מצוירות/אמיתיות? מאיפה לי... תמונה אהובה (הוסף, ניתן לבחור כמה רק תשרשרו נכון!) כחבר בתפוז באיזה עוד פורום את/ה חבר/ה? כל מיני אין לי כח לכתוב אותם... מתי הצטרפת? הצטרפתי לפורומים ב-25.11.02 אוטומקון אהוב: כל מיני... איך אתה נוהג להיכנס לפורומים, לפי המספר או מהאינדקס? דרך המועדפים זמן סיום השאלון|: 15:01

Benja love

New member
../images/Emo20.gif שלי!

זמן התחלת השאלון: 15:38 שם:תמי גיל:12 מין: נקבה
תכונה טובה: אשפר לספר לי הכל !!
תכונה הכי גרועה: סומכת על אנשים
תחביבים: לצאת לבלות עם חברים לוישון (למרות שאני לא מצליחה הרבה
תראיך לידה: 5-7-91
חחית מחמד: ציפור (למרות שאין לי)
כמה זמן אתם ישנתם בלילה: עמה זמן שאפשר כלי נגינה: חליליתת ! הדבר האחרון שעשיתי : בדקתי אם יורד גשם והכן כן יורדד
אוכל: ספגטי ספר: ילדי חצי חצי
סרט: ברוס הגדול מכולם
שיר: yo te quiero dar .... algo de corazon
טלוויזזיה : חברים |טלוויזיה| קולנוע:
אתר: www.lopeor.com.ar לבוש: ג'ינס חולצה אדומה מגפשי אולסאט ומעיל !! :] איסיקייו: 177253098 טלפון (יוצאות) : הרבהההההההה טלפון(נכנסות) : חיחי גם הרבה
איקיסייו:30 גרסב: icq pro 2003b האווי מסג' האחרון שלכם : סורי אבל נמאס לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי :] :]:]:]:]:]
!
!!
בה בייי

למעלה