רובס שר ומספר ביטלס 22/6 – סיכום בתמונות

trilliane

Well-known member
מנהל
רובס שר ומספר ביטלס 22/6 – סיכום בתמונות

כיוון שאין לי זמן כרגע לסכם... קבלו תמונות נבחרות מההופעה. כיוון שצילמתי בלי פלאש (זה נראה לי לא מנומס לצלם עם) רובן הגדול יצאו מטושטשות. מהקומץ שהיו יותר חדות בחרתי כמה, וניסיתי לשפר את המצב באמצעים גרפיים בסיסיים: חידדתי אותן בטירוף, הקטנתי את הגודל (מגבלה של תפוז) ובחלקן ניסיתי לשנות טיפה את הצבעים (התאורה הצהובה העלימה לגמרי את הכחול והוציאה את כולם צהובים בטירוף) אבל קשה לומר שזה שינה הרבה, אז בשלב כלשהו הפסקתי. שיהיה צהוב, נו.

trilliane

Well-known member
מנהל
הבנות (רוני רובס ואילאיל תמיר) על הבמה

לצערי לא הצלחתי עם התמונות שלהן, זו התמונה הכי נורמלית שיצאה לי...

trilliane

Well-known member
מנהל
דָּם וָאֵשׁ וְתִימְרוֹת עָשָׁן (טוב, בערך)

trilliane

Well-known member
מנהל
רובס קורע את המיתרים (זה באמת קרה!)

אם כי לא בשיר הזה... עמית שומר על פאסון (טוב, הוא זה שאח"כ מחליף לו את המיתרים ../images/Emo8.gif).

trilliane

Well-known member
מנהל
ורק עכשיו אני קולטת שטעיתי בפורום...../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

כל הכבוד לי. ../images/Emo5.gif משום מה הייתי בטוחה שאני בפורום השני... טוב, כיוון שאין לי כרגע זמן לכתוב את השרשור מחדש בפורום מוזיקה עברית... מתנצלת שזה כאן בינתיים. עמכם הסליחה. ../images/Emo140.gif

trilliane

Well-known member
מנהל
אביבית, אפשר למחוק. ../images/Emo51.gif ו../images/Emo52.gif../images/Emo140.gif

trilliane

Well-known member
מנהל
כולם כבר ראו, באמת שאפשר למחוק....

מי שצחק צחק, נהנינו, וזה הזמן לעבור הלאה. מקומו של השרשור הזה אינו בפורום הזה ואין סיבה שהוא יישאר כאן, זה מטופש למדי.

TheWonderGirl

New member
שישאר.... שישאר...

שעשועים זה טוב....../images/Emo180.gif את בכל הפורומים,הא? ממש מחזיקה אותם עם הידע,התמונות והרעיונות שלך.....

TheWonderGirl

New member
קצת קשה להצליח לצלם בנות שכאלה....

שיעשו דיאטה... איך זה נכנס לך בכלל לפריים?

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תתרשעי. ../images/Emo123.gif

אילאיל דווקא בחורה רזה (אפילו רזה מאד) ורוני פחות, נו, אז מה? הסיבה שצילומים קודמים לא הצליחו לי היתה מסיבות טגניות (מריחות, טשטוש, תאורה, או סתם כל מיני פוזות מוזרות שהמצלמה שלי קלטה, כיוון שיש פעם מעצבן של איזו שניה מרגע הצילום ועד הצילום בפועל... זה מעצבן בטירוף).

למעלה