רוברט רדפילד, ראש הCDC אמר אתמול

SupermanZW

Well-known member
שמסכה מגנה על מי שעוטה אותה טוב יותר מחיסון ושהיא ההגנה האולטימטיבית. אם אתם מאמינים לו עליכם להאמין שאתם מוגנים היטב במידה ואתם עוטים מסכה ואין שום צורך שמי שסביבכם יעטו מסכה כדי להגן עליכם, כפועל יוצא, עליכם להפסיק לדרוש מאחרים לעטות מסכות ולהפסיק לצפות זאת מהם, פשוט עטו מסכות והאמינו שאתם מוגנים. בנוסף, מכיוון שזו לשיטתו ההגנה האולטימטיבית, אין כל הצדקה לטעון על אלה שלא עוטים מסכות שהם מסכנים את זולתם ואין כל הצדקה לחייב אף אחד לעטות מסכה, כי כל מי שחושש וכל מי שבקבוצת סיכון יכול פשוט לעטות מסכה בעצמו ולהיות מוגן ומי שלא עושה זאת מסכן רק את עצמו אך לא אחרים, לכן בעקבות דבריו של רוברט רדפילד יש לבטל לאלתר את תקנות חיוב עטיית המסכות, הרי לא אכפת לכם שהפופוליסטים משנים את דעתם מתי שמתחשק להם, הרי אתם תמיד מקבלים את הדעה האחרונה שהם מפרסמים ולא אכפת לכם כמה פעמים הם סתרו את עצמם.

אני כמובן לא מאמין לו כי המסכות מעולם לא היו מסוגלות להגן מפני וירוסים ומעולם לא התיימרו לכך, זה ידוע כבר יותר ממאה שנים. מסכות מגנות מפני בקטריות וזיהומים אבל לא מפני וירוסים ולכן הן בכל מקרה לא מועילות נגד וירוס קורונה ומיותרות ב"מגפה" הזו ובכל מקרה אין שום הצדקה לחייב את עטייתן, אבל אתם, האמינו במה שעושה לכם טוב. עכשיו אחרי שרוברט רדפילד אמר שהמסכות מגנות על עוטיהן היטב אתם יכולים לישון בשקט ולהפסיק לחשוש מאנשים סביבכם שלא עוטים מסכות, אתם מוגנים!

זהו, בזכות רוברט רדפילד אבדה הלגיטימציה לדרישת המסכות, כל אחד יחליט על עצמו ויהנה מההגנה שהוא מעניק לעצמו, הידד!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שמסכה מגנה על מי שעוטה אותה טוב יותר מחיסון ושהיא ההגנה האולטימטיבית. אם אתם מאמינים לו עליכם להאמין שאתם מוגנים היטב במידה ואתם עוטים מסכה ואין שום צורך שמי שסביבכם יעטו מסכה כדי להגן עליכם, כפועל יוצא, עליכם להפסיק לדרוש מאחרים לעטות מסכות ולהפסיק לצפות זאת מהם, פשוט עטו מסכות והאמינו שאתם מוגנים. בנוסף, מכיוון שזו לשיטתו ההגנה האולטימטיבית, אין כל הצדקה לטעון על אלה שלא עוטים מסכות שהם מסכנים את זולתם ואין כל הצדקה לחייב אף אחד לעטות מסכה, כי כל מי שחושש וכל מי שבקבוצת סיכון יכול פשוט לעטות מסכה בעצמו ולהיות מוגן ומי שלא עושה זאת מסכן רק את עצמו אך לא אחרים, לכן בעקבות דבריו של רוברט רדפילד יש לבטל לאלתר את תקנות חיוב עטיית המסכות, הרי לא אכפת לכם שהפופוליסטים משנים את דעתם מתי שמתחשק להם, הרי אתם תמיד מקבלים את הדעה האחרונה שהם מפרסמים ולא אכפת לכם כמה פעמים הם סתרו את עצמם.

אני כמובן לא מאמין לו כי המסכות מעולם לא היו מסוגלות להגן מפני וירוסים ומעולם לא התיימרו לכך, זה ידוע כבר יותר ממאה שנים. מסכות מגנות מפני בקטריות וזיהומים אבל לא מפני וירוסים ולכן הן בכל מקרה לא מועילות נגד וירוס קורונה ומיותרות ב"מגפה" הזו ובכל מקרה אין שום הצדקה לחייב את עטייתן, אבל אתם, האמינו במה שעושה לכם טוב. עכשיו אחרי שרוברט רדפילד אמר שהמסכות מגנות על עוטיהן היטב אתם יכולים לישון בשקט ולהפסיק לחשוש מאנשים סביבכם שלא עוטים מסכות, אתם מוגנים!

זהו, בזכות רוברט רדפילד אבדה הלגיטימציה לדרישת המסכות, כל אחד יחליט על עצמו ויהנה מההגנה שהוא מעניק לעצמו, הידד!
אתה ידוע כמכחיש קורונה עוד מהסגר הראשון
קצת קשה לי להבין מה המגמה של הפוסטים שלך.
אם בא לך לשים מסיכה אז סבבה.
לא בא לך, גם כן סבבה.
אבל יש לי תחושה שדוקא אתה שם שתי מסיכות ובקושי יוצא מהבית מרוב פחד מהמגיפה.
אלא מה?
העיקר להפיץ את משנתך המוזרה, המשונה, האיומה.
5000 נדבקים חדשים מדי יום.
1300 מתים.
550 חולים קשים.
אבל אתה תבלבל את השכל עם איזה רוברט רדפילד שאמר או לא אמר לשים מסיכה.

אגלה לך סוד קטן. כבר זמן רב שאני נמנע לקרוא את הפוסטים ההזויים שלך
הפעם חרגתי ממנהגי ותראה מה קרה.

SupermanZW

Well-known member
לא בא לך, גם כן סבבה.
אלא מה?
1300 מתים.
550 חולים קשים.

יש לך בעיות בהבנת הנקרא, כתבתי שרוברט רדפילד אמר שהמסכה מגנה על העוטה אותה טוב יותר מחיסון. לא שהוא אמר לא לעטות מסכות. אני בקבוצת סיכון ולא עוטה מסכה כי אני יודע שהיא לא מועילה, אך אני מקפיד יותר על היגיינה, שומר מרחק, לא מצטופף ועושה פעילות גופנית. מה שמועיל אני עושה. אני לא מאמין שהמסכות מועילות ואני יודע שאני לא חסין קורונה, ההיפך הוא הנכון! אך אני לא נותן לפחד להנחות אותי, אני פועל על פי היגיון ולא על סמך Wishful thinking.

SupermanZW

Well-known member
לא בא לך, גם כן סבבה.
אלא מה?
1300 מתים.
550 חולים קשים.

משתף אותך בפוסט שלי ממקום אחר, מניח שאתה יודע אנגלית:
Good ideas don't require force!
When you know that something is good for you - you do it because of that, and no one needs to force you, but when you're forced to do something it's only because you probably won't do so otherwise, because you can't find the benefit!

The very fact mask mandates exist proves that masks are bad for you, because if they were good, forcing them wouldn't be needed. You'd wear a mask if you knew beyond a doubt that it could protect you from COVID-19, the manufacturers of the masks would print on their boxes that they protect against COVID-19, you could sue them if you wore a mask and got COVID-19, but they print the exact opposite on the boxes because they know that the masks DON'T protect against COVID-19, and they would be sued if they printed otherwise! Do you think they want to print the fact that masks don't protect against COVID-19 on the boxes? Of course they don't! It makes customers distrust their products! They wish they didn't have to print that! They would sell many more masks if they didn't have to print that! COVID-19 would have been long gone from countries that mandated masks months ago! But that didn't happen!

That didn't happen because masks can't protect against viruses, they were never meant to protect against viruses! They were made to protect against bacteria and contamination!

You're forced to wear a mask because your government knows well that if you did your own research you wouldn't wear a mask!
Your government lies to you all the time, so why would this time be different?

Always know: When you're forced to do something, that's because it's bad for you! Things that are good for you - you willingly do, without being forced!
I hope I gave you some food for thought.

משתפרת1

Well-known member
רגע, לשיטתך אם מאמינים לו אני צריכה לעטות מסכה ואף אחד אחר לא חייב. אבל אתה לא מאמין לו, אם כן כולם חייבים לעטות מסכה.
המסקנה ההפוכה שלך שאף אחד לא צריך לעטות מסכה אבסורדית. כדי שהסכנה לחברה כולה תפחת- החברה כולה צריכה להקטין את הפצת המגפה.
בנוסף, הבאת את האינטרפרטציה שלך לדבריו. ונראה לי שהוא לא התכוון למה שאתה כותב. אתה הבאת כותרת, ובכותרת כתוב שההגנה האישית הטובה ביותר היא עטיית מסיכה, בלי להתיחס למי עוטה מסיכה, היחיד או הציבור כולו. האינטרפרטציה שלי היא שההגנה על כל פרט בציבור יעילה יותר כשכל פרט בציבור יעטה מסיכה.
אז הלכתי וחיפשתי את הכותרת שלך. ותודה לחברי הטוב גוגל לא היתה בעיה למצוא אותה. אני אפילו מסוגלת לקרוא אנגלית, ויותר מאשר את הכותרת התמציתית. אז אני מביאה לכאן סעיפים מהמשך ההודעה

• Studies have shown that mask-wearing effectively prevents transmission of the coronavirus.
  • The CDC recommends their use in public and when social distancing is difficult.
בשום מקום בהמשך הידיעה לא מוזכר האדם היחיד, מדובר על עטית מסיכה. אני בהחלט מוכנה לקבל את ההסתייגות, לחייב מסיכה באיזורים ציבוריים היכן שיש קהל, ולשחרר ממנה מי שמסתובב באיזורים פתוחים ומרוחק מאנשים נוספים.

SupermanZW

Well-known member
רגע, לשיטתך אם מאמינים לו אני צריכה לעטות מסכה ואף אחד אחר לא חייב. אבל אתה לא מאמין לו, אם כן כולם חייבים לעטות מסכה.
המסקנה ההפוכה שלך שאף אחד לא צריך לעטות מסכה אבסורדית. כדי שהסכנה לחברה כולה תפחת- החברה כולה צריכה להקטין את הפצת המגפה.
בנוסף, הבאת את האינטרפרטציה שלך לדבריו. ונראה לי שהוא לא התכוון למה שאתה כותב. אתה הבאת כותרת, ובכותרת כתוב שההגנה האישית הטובה ביותר היא עטיית מסיכה, בלי להתיחס למי עוטה מסיכה, היחיד או הציבור כולו. האינטרפרטציה שלי היא שההגנה על כל פרט בציבור יעילה יותר כשכל פרט בציבור יעטה מסיכה.
אז הלכתי וחיפשתי את הכותרת שלך. ותודה לחברי הטוב גוגל לא היתה בעיה למצוא אותה. אני אפילו מסוגלת לקרוא אנגלית, ויותר מאשר את הכותרת התמציתית. אז אני מביאה לכאן סעיפים מהמשך ההודעה

• Studies have shown that mask-wearing effectively prevents transmission of the coronavirus.
  • The CDC recommends their use in public and when social distancing is difficult.
בשום מקום בהמשך הידיעה לא מוזכר האדם היחיד, מדובר על עטית מסיכה. אני בהחלט מוכנה לקבל את ההסתייגות, לחייב מסיכה באיזורים ציבוריים היכן שיש קהל, ולשחרר ממנה מי שמסתובב באיזורים פתוחים ומרוחק מאנשים נוספים.
אני אמרתי מלכתחילה שמסכות לא מגנות נגד וירוסים, לא על העוטים אותן ולא על מי שסביבן ולכן לשיטתי המסכות חסרות תועלת לחלוטין (נגד קורונה) ולכן ממילא אין צורך שאף אחד יעטה אותן. עד לטענת רוברט רדפילד רבים האמינו שהמסכות מגנות על אנשים בקרבת העוטה אך לא על העוטה עצמו, על סמך זה דרשו מאנשים לעטות מסכות כדי להגן על זולתם. אני מעולם לא קיבלתי טיעון זה, אני טוען שמסכות אינן מגנות נגד וירוסים כלל, כי זה מה שמצהירים יצרני המסכות. מסכות מגנות אך ורק בפני בקטריות וזיהומים וזו הסיבה היחידה לשימוש בהן בקרב צוותים רפואיים, פרט לשימוש זה לא אמור להיות להן שום שימוש אחר. בעקבות טיעונו של רוברט רדפילד, צריכים הדורשים מאחרים לעטות מסכות להפסיק לעשות זאת, הוא מודיע להם שהמסכות מגנות על עוטיהן היטב ולכן אינם זקוקים לכך שאחרים יעטו מסכות כדי להגן עליהם, לשיטתו מי שעוטה מסכה מוגן היטב, לכן הוא הסיר את הלגיטימציה מחיוב מסכות על מנת להגן על הזולת. אני לא מאמין לו וגם לא לטיעון הקודם. כפי שהסברתי קודם, מסכות הן חסרות תועלת לחלוטין כשמדובר בוירוסים אך לא אכפת לי שאנשים ישלו את עצמם, כל עוד אינם דורשים ממני להאמין בטמטום שלהם או לשנות את דרכיי כדי שהטמטום שלהם יעשה יותר נוח להם.

SupermanZW

Well-known member

כל אדם אחראי על עצמו, הצידוק היחיד לדרוש התנהגות כוללנית היה לשיטת המאמינים בטיעון שמסכה מגנה על הזולת אך לא על העוטה אותה היה שהפרט אינו מסוגל להגן על עצמו אלא רק על זולתו. מכיוון שטען רוברט רדפילד מה שטען הרי שהפרט מסוגל להגן על עצמו היטב ואינו זקוק לשיתוף פעולה של זולתו בכך. הרוצה להתגונן יעטה מסכה ויהיה מוגן גם אם זולתו לא עוטה מסכה.

SupermanZW

Well-known member
הגנה אישית היא הגנה של אדם על עצמו, זה יכול להתפרש אך ורק כאדם שעוטה מסכה כדי להגן על עצמו, לא כאדם המוגן על ידי כך שזולתו עוטה מסכה. מכיוון שגם את מסכימה שרוברט רדפילד התכוון להגנה אישית עלייך לקבל זאת.

משתפרת1

Well-known member
הגנה אישית היא הגנה של אדם על עצמו, זה יכול להתפרש אך ורק כאדם שעוטה מסכה כדי להגן על עצמו, לא כאדם המוגן על ידי כך שזולתו עוטה מסכה. מכיוון שגם את מסכימה שרוברט רדפילד התכוון להגנה אישית עלייך לקבל זאת.
בסדר, תחזור על הפרשנות שלך מאה פעמים. זה לא הופך אותה לפרשנות היחידה ו/או לפרשנות הנכונה.

SupermanZW

Well-known member
בסדר, תחזור על הפרשנות שלך מאה פעמים. זה לא הופך אותה לפרשנות היחידה ו/או לפרשנות הנכונה.
יש וידאו בו הוא אומר במפורש שהמסכה שלו מגנה עליו. אין יותר ברור מזה. הוא התכוון שהמסכה מגנה על העוטה אותה!

משתפרת1

Well-known member
יש וידאו בו הוא אומר במפורש שהמסכה שלו מגנה עליו. אין יותר ברור מזה. הוא התכוון שהמסכה מגנה על העוטה אותה!
והמסכה של האחרים מגינה על אחרים.
בכל מקרה אתה אומר שהוא מדבר שטויות ושהמסכה לא מגינה בכלל. בסדר, הבנו את זה. כתבת מאות פעמים אותו הדבר. חזרה שוב ושוב על אותו הדבר יוצרת רושם של מיסיונריות ולא משכנעת איש. בכל מקרה מאחלת לך שתהיה בריא.

SupermanZW

Well-known member
בכל מקרה אתה אומר שהוא מדבר שטויות ושהמסכה לא מגינה בכלל. בסדר, הבנו את זה. כתבת מאות פעמים אותו הדבר. חזרה שוב ושוב על אותו הדבר יוצרת רושם של מיסיונריות ולא משכנעת איש. בכל מקרה מאחלת לך שתהיה בריא.
אבל זה שקר! אם זה היה אמת יצרני המסכות היו מציינים בגאווה שהמסכות מגנות מפני קורונה! הם לא עושים זאת כי זה יחשוף אותם לתביעות מוצדקות. המסכות חסרות תועלת וטענותיו של רדפילד הן חלק משטיפת המוח!

SupermanZW

Well-known member
שימי לב שאני עקבי, אני טוען את אותן טענות, שבדקתי מלכתחילה, כבר זמן רב. לעומתי, הmainstream media מחליפה את טענותיה באופן תדיר כדי לבלבל את הציבור ולזרוע בו פחד כדי לסייע לשלטונות לשלול חירויות וזכויות מאזרחים. אז את יכולה להמשיך להאמין לרמאים שסותרים את עצמם תדיר ולאפשר להם להתעלל בך, אני אמשיך לסמוך רק על עצמי ולמחות נגד כל מה שנראה לי לא תקין!

משתפרת1

Well-known member
שימי לב שאני עקבי, אני טוען את אותן טענות, שבדקתי מלכתחילה, כבר זמן רב. לעומתי, הmainstream media מחליפה את טענותיה באופן תדיר כדי לבלבל את הציבור ולזרוע בו פחד כדי לסייע לשלטונות לשלול חירויות וזכויות מאזרחים. אז את יכולה להמשיך להאמין לרמאים שסותרים את עצמם תדיר ולאפשר להם להתעלל בך, אני אמשיך לסמוך רק על עצמי ולמחות נגד כל מה שנראה לי לא תקין!
מה ל'שות, ההגיון שלי עובד אחרת משלך. ולא, אינני מונעת מפחד. אינני מסתגרת בביתי ונמנעת מפעילויות.

למעלה