רובריקת חיפוש במחשב נייח

fish75

Member
יש לי קובץ pdf:בגלקסי יש פובריקת חיפוש (בדיוק כמו כאן "ציור זכוכית מגדלת" בצד שמאל למעלה) במחשב הנייח אותו קובץ pdf בדיוק:רק שאני לא מצליח למצוא את סמל החיפוש...אם אפשר עזרה ממי שיודע:כך זה נראה בגלקסי וכך בנייח:איך למצא זאת בנייח...סליחה מראש זה לא נושא ל diy אולי בכל זאת מי שיודע..יעזור לי הרבה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230815-113509.png
    Screenshot_20230815-113509.png
    KB 280.2 · צפיות: 7
  • 20230815_113402.jpg
    20230815_113402.jpg
    4.4 MB · צפיות: 7

evike

Well-known member
מנהל
תלוי איזה וינדוז יש לך. בווינדוז 10 בשורת המשימות למטה, יש זכוכית מגדלת. לוחצים עליו, ואז נפתח חלון חיפוש שם מקלידים את שם הקובץ שמחפשים.
היה משהו דומה בווינדוז הקודמים שהיו לי, רק שכבר לא זוכרת איך בדיוק.
אתה יכול גם לכתוב בגוגל משהו כמו איך מחפשים קובץ בווינדוז XXX (תלוי בשלך) ותקבל הצעות.
אתה יכול להעלות את השאלה בפורום מחשבים חומרה ותוכנה, תמיכה טכנית או סלולאר כאן בתפוז. מישהו לבטח יעזור לך.
בהצלחה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תלוי איזה וינדוז יש לך. בווינדוז 10 בשורת המשימות למטה, יש זכוכית מגדלת. לוחצים עליו, ואז נפתח חלון חיפוש שם מקלידים את שם הקובץ שמחפשים.
היה משהו דומה בווינדוז הקודמים שהיו לי, רק שכבר לא זוכרת איך בדיוק.
אתה יכול גם לכתוב בגוגל משהו כמו איך מחפשים קובץ בווינדוז XXX (תלוי בשלך) ותקבל הצעות.
אתה יכול להעלות את השאלה בפורום מחשבים חומרה ותוכנה, תמיכה טכנית או סלולאר כאן בתפוז. מישהו לבטח יעזור לך.
בהצלחה.
אם זה לא מופיע לך בשורת המשימות אז לחץ על סייר הקבצים ושם למעלה בשמאל (אם החלונות בעברית) תופיע לך חלונית החיפוש.

למעלה