רוב גוש קטיף נמסר שלם לערבים

• פותח הנושא ab138
  • פורסם בתאריך

ab138

New member
רוב גוש קטיף נמסר שלם לערבים

בגוש קטיף הורסים רק בתי התושבים אבל מבני ציבור בתי ספר גנים ישיבות משרדים תעשייה תשתיות חשמל מים ביוב תחנות דלק כבישים הכול נמסר בשלמות לערבים! רכוש במילארדים נמסר לחמאס כפרס על רצח אלפי ישראלים. האמת אני מת מבושה. אני בטוח ב 100% שמשפחת שרון מקבלת תמורה לרכוש במילארדים שמוסרת לערבים.

יוטו

New member
זה אסון למדינת ישראל שיבוא יום

שאפילו מי שנשאר בשמאל שמאמין בשלום , יגנה אותו. .

Bronx Bomber

New member
אתה לא יודע? לידיעתך השמאל שולט

בתקשורת ומערכת השיפוטית.

ab138

New member
אני רוצה לדעת כיצד הסתדרו המתישבים

למה לא מדווחים בתקשורת?!?!?! זה מעניין לפחותך 30% מהאוכלוסיה בישראל - הרבה יותר מכדורגל.... אז למה אין כתבות מעקב ודיווח?

Rotema3

New member
אחרי ההתעללות בהם-מנסים

להדחיק את מה שקרה בלב האזרחים. חוץ מזה, התקשורת גם ככה לא היתה מפרסמת דברי אמת-היא היתה מעבירה מסר שכולם הסתדרו באיזה וילות, והכל טוב. {כמובן, חוץ מהבעיות ש'עושים' המגורשים}.

עולם כמנהגו נוהג

בתים נחרבים אנשים משוטטים חסרי מענה לצרכיהם ועולם כמנהגו נוהג רק לציבור אחד אכפת למה שקורה בעם הזה ועולם כמנהגו נוהג אני רואה ילדים שאין להם בית ספר ללכת אליו, וילדים שהולכים לבית ספר וחוזרים בוכים - כי הם רוצים את החברים שלהם. וגם אם אלה יהיו החברים שלהם, עוד חודש הם יצטרכו למצוא חברים חדשים. ועולם כמנהגו נוהג אני רואה אנשים שאין להם איפה לכבס את הבגדים שלהם, והם יכולים לאכול רק בין השעות 9-10, 2-3 ו7-8. ועולם כמנהגו נוהג אני רואה אנשים שנשארו בלי פרנסה, בלי בית, ובלי הסביבה הטבעית שלהם ועולם כמנהגו נוהג ואני שואלת, למה?! למה לעזאזל רק אני רואה את זה? ועולם.. כמנהגו נוהג?!

Rotema3

New member
עצוב מאוד.

אני מסכימה איתך. חבל שאין הרבה אנשים שמודעים לזה.

adishu

New member
ואיה האנשים שאחראים למצב? איפה

הם מסתתרים? אם הם היו נרשמים בזמן רוב הסיכויים שהאנשים הללו היו מסודרים מעט טוב יותר. האנשים הללו הם קורבנות של מלחמת מגזרים בתוך מדינת ישראל מגזר אחד חשב שהוא מספיק חזק כדי לבטל החלטה חוקית של הממשלה ופעל במלא כוחו. כמובן שהאנשים שמשלמים את המחיר הם האנשים הקטנים. המנהיגים מנערים חוצנם ומתנערים מכל אחריות. אבל לא, אתם גם אשמים במצב הזה שנכפה עליכם. ואנא, תיהיו מספיק ישרים להודות בכך.

את היריקה הם היו מקבלים בכל מקרה.

תערוך ביקור בניצן. הם פשוט לא היו מוכנים במו ידיהם להכות את עצמם. ולחתום על השקר הזה.

Bronx Bomber

New member
החלטה חוקית? זה שוד מזוין.

בכל דיקטטורה יש החלטות חוקיות. פעם היה החלטה חוקית של ממשלת ישראל שעזה היא חלק מישראל---->

Theherod

New member
אפשר תמונה מוגדלת?

את זאת אי אפשר לקרוא... ובכל מקרה, ההחלטה החוקית הייתה לא חוקית, משום שאנו חתומים על אמנה בינלאומית, שטוענת כי עזה היא אינה חלק מישראל. ומה שאמרת על התקשורת השמאלנית. ישנם כתבים רבים שהם ימנים מוצהרים. תביא לי ראש תחנת טלוויזיה או עיתון שהוא שמאלני מוצהר? יש שרשור על זה בהודעה של הגזען ההוא שהתפלא שיש פה שמאלנים שלא הלכו לזרוק אבנים על חיילים...

adishu

New member
אנחנו דמוקרטיה . וזה חלק מהעניין

לקבל ולבצע את החלטות הממשל גם אם זה לא לטעמך.

the new L

New member
שקר וכזב

ממשלת ישראל מעולם לא סיפחה את רצועת עזה למדינת ישראל. בניגוד לגולן למשל שסופח לישראל באמצעות חוק הגולן בשנת 1980, רצועת עזה והשטחים שנכבשו ביהודה ושומרון (חוץ מירושליים שגם עבורה חוקק חוק מיוחד) מעולם לא היו חוקית חלק ממדינת ישראל.

למעלה