רוב הזמן היא לא אישתי

צוש

New member
רוב הזמן היא לא אישתי

חברים שלי, אולי מישהו ראה את אישתי בזמן האחרון ? אני רציני, אפריל נעלמה עם כל החסכונות ועם המפתחות של האוטו. כבר שבועיים לא ראיתי אותה, בינתיים אני מגהץ בעצמי ואוכל מקופסאות שימורים. אז אם מישהו יודע, או ראה, או שמע על אישתי היקרה, שיגיד לי. פעם היא היתה בשבילי הכל וזה לא היה מזמן...

l i o r

New member
פריזר

המממ... תבדוק בפריזר, אם יש שם עדיין את המגשים של הקרח היא מתכוונת לחזור... אם אין... שאלוהים ישמור עליך לאן שלא תלך.

צוש

New member
חיפשתי בפריזר

חיפשתי חיפשתי ... מצאתי חבר אחד של אפריל קפוא וארוז בניילון, מצאתי את העוגת חתונה, לפחות יהיה מה לאכול. מישהו יודע למה האור הקטן במקרר לא נדלק ?

l i o r

New member
אוייש

העוגת חתונה זה הדבר הכי הכי מגעיל שיש!! כמו שזה יפה ככה זה מגעיל... אולי אישתך העלימה את המנורה...

דנה17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........אתה הורג אותי צוששששששששששששששש....חזור הבייתהההההההה! דנוש.

דנה17

New member
צוש אני חולה עלייך

צושייייי,עזוב אותך מאפריל...אני אבוא...לא אבשל..לא אנקה...אבל לפחות אני אהיה...חח..וחוצמזה ..אני מתנדבת לשכור לך עוזרת ומנקה ומבשלת.. אוהבת אותך...זה לא מפתיע כי הרי כולנו בחדר חולים עלייך..... ביי מתוק...אחלה חגים!!! דנוש.

למעלה