רוב חברי הלהקה מבוגרים

dana dush

New member
רוב חברי הלהקה מבוגרים

כאילו 25 פלוס מישהו מהם נשוי? ילדים? היום במי מיוזיק הי על להקת דבק שעידו מנגן שם וראינו גם את הסולן של הדורבנים נראה לי יש שידורים חוזרים של זה

גם אני ראיתי את האייטם במיי מיוזיק.

וכרגע בקשר לעניינים הזוגיים של חברי הלהקה.. אין לי שמץ.

InFecTeD LOVER

New member
אאל"ט

היה כתוב על זה באתר מאמ"ה לא? אף אחד לא זוכר? אבל בטח יגידו לי פה ש"אסור לדבר על החיים האישיים של חברי הלהקה על גבי הפורום".

יש מצב לגמרי,

אבל זה היה לפני כמה, שנתיים? אני אישית לא זוכרת מה היה כתוב שם, וחוץ מזה אחרי כל כך הרבה זמן בטח השתנו כל מיני דברים.

yokitoki

New member
חברה אל תרכלו לא יפה

תניחו לחיים האישיים של חברי הלהקה אין חברה יש חברה- כנראה שאם אתם לא יודעים זה כי הם חושבים שזה עניין אישי שלהם אני קרוב להפקה (קרוב מאוד ) מכיר כל אחד ואחד מהם אישית ועובד קרוב קרוב אליהם ( ואם הם קוראים את זה אולי הם כבר עולים עליי ומחר ישאלו אותי אם אני זה שכותב בפורום שלהם) ותאמינו לי- שאם אתם אוהבים את חברי הלהקה- אז תבינו שזה פוגע בהם שמצעסקים להם בחיים האישיים. אשמח לספק לכם פרטים על המוזיקה ועל העבודה על הדיסק אבל חייכם אם אתם אוהבים את חברי להקת הדורבנים עזבו אתכם מרכילות

מסכימה.

עם כל הכבוד לחברי הלהקה, ויש הרבה מאוד כידוע, כל עוד זה לא מפריע למוזיקה שהם עושים ממש לא אכפת לי. אבל! אני יותר מאשמח לשמוע ממך פרטים על העבודה על הדיסק!

למעלה