רוגע - קסנדרה

מילי**

New member
רוגע - קסנדרה

רוגע באת אלי באהבה מלאתי גופי בזרימתך ידעתי רוגע ומנוח לנפשי העורגת קצתי בשעשועים תמו ימי התפילה נפלו המחיצות נותרתי חשופה אהבה ראשונה אהבת גבר ואישה אהבה תמה אהבה אסורה קסנדרה

avishag

New member
איזה שירים...

קסנדרה, אני מלאת התפעלות. האם השירים שלך נכתבים מתוך ניסיון וחוויות אישיות? כי כך זה נראה..

מילי**

New member
לאבישג - קסנדרה

לאבישג השירים אינם נכתבים מנסיוני האישי. את חיי האישיים וודאי לא אחשוף מעל במה זו. יש בכתיבה, מחשבות, הגיגים, חלומות ומעט פנטזיות,,,, אני ממליצה לך לקרוא את מה שכתבתי למלאך ונקרא - למלאך ההבטחה. שם תמצאי חלק מהתשובות, וחלק מאופן החשיבה על דרך היצירה שלי. קסנדרה

avishag

New member
קסנדרה...

קסנדרה, רציתי להוסיף שאני מקנאה בך. גם אני כותבת אך קשה לי שלא לכתוב מתוך נסיון אישי. היצירה הטובה ביותר שלי יוצאת מתוכי כאשר אני חווה דברים על בשרי, ואני יודעת שלפעמים כדי להגיע רחוק יותר, צריך להתנתק ולעוף רחוק יותר, אל מעבר למציאות, אבל מה לעשות, זה קשה

מילי**

New member
לאבישג - קסנדרה

אבישג היקרה בעניין ההתנתקות, הו כמה שאת צודקת. אני הייתי בנופש באילת במשך ארבעה ימים לבד, לבד ולבד, התבודדתי למטרה אחת, לכתיבה. אני מקווה שאוכל בקרוב לנסוע לסיני ולהתבודד שם בג`בלאות ולכתוב. בימי ההתבודדות - ההתבוננות, מצליחים להגיע למקומות חבויים ונסתרים, אליהם קשה להגיע בדרך כלל,,, בהצלחה קסנדרה

מילי**

New member
לקשתית מקסנדרה

תודה קשתית שמחתי לחזור, התגעגעתי. רוצה כבר לקרוא עוד מיצירותייך המקסימות, אז קדימה,,,, מחכה. קסנדרה

*הקשתית

New member
קסנדרה :)

תודה יקירה... כנראה,שגם אני צריכה איזה מסע, כדי למלאת את המצברים מחדש... לאחרונה יש בי ריקנות גדולה ולכן קשה עלי הכתיבה. לא נלחמת,ולכן יותר מגיבה. מאמינה,שהכל לטובה... ושתהיה לנו שנה טובה ומתוקה ופוריה...

מילי**

New member
לקשתית עידוד - קסנדרה

הקשתית קבלי מעט עידוד, נכון מסע אל עצמנו נחוץ לכולנו מפעם לפעם, וליוצרים בפרט, אך גם בלי, המאגרים מתחדשים, גם אם יותר לאט. אנא עשי זאת, ובהקדם, כי כתיבתך חסרה פה,,,,, קסנדרה

למעלה