רוגע, רוגע ורוגע,

אור ה101

New member
רוגע, רוגע ורוגע,

רק לזה אני זקוק עכשיו. אהבה, זה מה אני רואה כתוב בהודעות הכותבים. מדברים כל כך הרבה על אהבה, אז איפה היא לעזאזל?? למה לא רואים אותה ברחוב? למה רק מול המסך הוירטואלי?

reedgreenwhait

New member
רוגע= אהבה??? לא נראה לי...

לא רואים אותה ברחוב? תלוי מה אתה מחשיב לאהבה...אני לא רוצה לראות אנשים מפגינים אהבה בפומבי... גם על המסך אין הרבה.

היכן האהבה?

היא לא ברחוב. גם לא מעבר למסכים וירטואלים. היא בפנים. בתוכנו. היא העיניים שלנו - באמצעותה נוכל להתבונן ולראות את החיים. היא הרגש שלנו - באמצעותה נוכל להרגיש את האנשים. היא הידיים שלנו - באמצעותה נוכל לבנות ולנעניק. היא הכל. והיא בתוכנו. אתה זקוק לרוגע? שלווה? אהבה? תמצא אותה בתוכך. ואז אחרים גם יראו אותה. ותרגיש את השינוי. הכל עיניין של תפיסה. ראייה והתנהגות.

einatgross1

New member
בונים מקום של אהבה../images/Emo24.gif

מחליטים לא להתפשר, אלא למצוא או לבנות מקום כזה. מחליטים להיות אמיצים, לא נתקעים במקום של פשרה, אלא מקדישים מאמצים למציאת המקום בו הרוגע, השלווה, הערכה, אהבה נמצאים...ומוצאים

רואים בהחלט- אם בוחרים לראות...

כל שנה בט"ו באב ובוולנטייז' אני מדוכאת ועצובה כי איכשהו יוצא תמיד שאני לבד, אף פעם לא חגגתי את זה עם חבר, אז תמיד אני מתבאסת מזה וכו'. השנה בחרתי לא להיכנס לדיכאון, אלא לראות את היופי בכל הכריות אהבה, דברי אהבה שנמכרים, הפעם אני לא אמחה דמעה בסתר כשאראה זוג מאוהב ואקנא בהם, הפעם יום האהבה יהיה מוקדש לי ולעצמי- אומנם לא אחגוג אותו עם בחור, אבל עם עצמי למה לא?

למעלה