רוג'רס בזונקולאן, קטע 21, מה צפוי ועוד

gadis13

New member
רוג'רס בזונקולאן, קטע 21, מה צפוי ועוד

מייקל רוג'רס מנצח את קטע הזונקולאן. נשאר עוד משהו? לא, בעצם כן, קטע המאיצים לסיום הג'ירו האיטלקי לשנת 2014, היום בטרייסטה, כול השאר נסגר.
רוג'רס מנצח בפעם השנייה בג'ירו השנה, הפעם בטיפוס מפרך, אולי המפרך והמסובך מכולם ביבשת, וזאת לאחר שאת הקודם השיג דווקא כשהתקיף בירידה, לכיוון סאבונה, בקטע 11, אבל עם כול הכבוד, הניצחון של אתמול שווה קצת יותר, על אף שהושג מקבוצת הבריחה היומית (הקודם הושג לאחר התקפה על חבורת הבכירים של המרוץ). רוג'רס נמנה על קבוצת בריחה שיצאה לדרך לפני הטיפוס הראשון של היום למעבר פוּרה, שעליה נמנו 18 רוכבים, שהצליחו לפתוח פער מבטיח מהדבוקה, אך בהתחשב באיכות הטיפוס המסיים בזונקולאן קשה היה להעריך אם פער שכזה יספיק.
עם התגברות השיפוע וזמן הטיפוס בזונקולאן, התרחקו רוג'רס של טינקוף סאקסו, פליזוטי של אנדרוני, ובונג'ורנו של ברדיאני מהאחרים, וניהלו קרב פנימי ביניהם, שממנו יצא בש

ciclista

New member
כמעט ה-קטע של אתמול

פולס מוריד את המשקפיים של צופה אדיוט שכמעט נכנס בו וזורק אותם לאחו.... וזה ב15 אחוז שיפוע - כבוד!

עוד היום, שידור מרוץ גביע עולמי XC

מגרמניה, כנראה בהשתתפות שלומי חיימי.
שידור ברשת באתר רד בול. זינוק לפי שעון אירופה 13:45. נדמה לי שאצלנו זה שעה מאוחר יותר.

עוד מספר דקות הזינוק

השידור החל. קישור בהודעה הקודמת. הרוכבים נאספים על קו הזינוק

סיכום המרוצים שאינם ג'ירו

ז'וליין אבסלון ניצח בצורה ברורה במרוץ הקרוס קאנטרי. רק 51 מתוך כ-140 מזנקים הצליחו לסיים את המרוץ ולא הורדו מן המסלול. שלומי חיימי לא הצליח לסיים ודורג 59. כנ"ל אליעד דניאל.
בטור של בלגיה בקטע האחרון ניצח פול מרטנס מבלקין בספרינט של כ-30 רוכבים. טוני מרטין ניצח בכללי. צפיתי ב-15 הק"מ האחרונים. התקפות בלתי פוסקות. האחרונה, של מרטין עצמו. בסיום התרסק ספ ונמרקה מבלקין. בהתחלה זה נראה גרוע אבל אחרי כמה דקות ראו אותו מברך את בן קבוצתו שניצח בקטע כך שכנראה מדובר רק במכות ושפשופים.

צרפת בהרים ובכביש

היום אבסלון היה רמה מעל כל המתחרים, כולל נינו שורטר. מקום שלישי גם צרפתי. במרוץ של הנשים ניצחה הצרפתיה הצעירה, פאולין פרנן פרדו, את המקום השני, גון-ריטה דהלה, ב-3 דקות. איך זה שבהרים הצרפתים נמצאים בצמרת ונופלים רק משווייץ ובכביש, כשמגיעים למרוצים האמיתיים, הם אולי מקום עשירי מבחינת מדינה? הרי מסורת לא חסרה שם?

shayona2

New member
מסלול מהיר ופחות טכני מהרגיל

פחות מתאים לנינו שורטר (ולשלומי?) ויותר לג'וליאן אבסלון שניצח יחסית בקלות 150 רוכבים (הרבה..) מה שאומר הרבה צפיפות בזינוק ובהמשך.
המקום ה 59 של שלומי קצת מעל 10 דק' מהמנצח (משוער)
9 נק' התווספו לקופה
נקווה לדירוג גבוה יותר בתחרות הבאה

בתחרות הנשים ניצחה בחורה צעירה ומדהימה -פאולין פרבו בת 22 מצרפת בפעם השנייה ברציפות וכנראה בפעם השנייה בלבד שהיא משתתפת בתחרות WC בכלל (בבוגרות.
הפער שלה מהמקום השני - 3 דק' תמימות - יוצא דופן. (אפילו האבק שהיא השאירה להן הספיק לשקוע..
כרגע היא מדורגת 39 בבוגרות.. דגש על כרגע.

תענוג לראות את התחרויות האלה בשידור חי

ברכות והצלחה בהמשך לניבחרת הכביש שלנו על ההשגים והדרך
)

shayona2

New member
ועוד פרט סטטיסטי..

8 מתוך 11 המסיימות ראשונות - מעל גיל 30
מקום 2 - בת 41
מקום 11 - בת 43

זה עלית או מסטרס פרו ?

yshor

New member
אחלה כתבה!

במאכזבים הייתי מוסיף את רולאן. דווקא מכיוון שאני אוהב אותו אני לא מצליח להבין את הטקטיקה שלו. בילה הרבה יותר מדיי זמן בבריחות תוך השקעה מיותרת של אנרגיה ולא הצליח לזרוח בקטע האחרון. בקטעים אחרים שחק את התמיכה הקבוצתית עד הסוף ולא ביצע שום מהלך לאחר מכן.
לא יודע מה חסר לו, לפעמים קוראים לזה גרוש ללירה.

לגבי הניקיון של הדבוקה, בעייני הכי בולט באסו שעם כל הכבוד ללא הסמים הוא רק עוד רוכב. מי זוכר שפעם הוא היה היחיד שעמד בקצב של המסומם הראשי ארמסטרונג. מעצבן שביורוספורט התעקשו להזכיר שוב ושוב את הניצחון שלו על הזונקלאן, שגם הוא היה כנראה בעזרתו האדיבה של הדוקטור.

להוציא את בעיות הארגון שבאמת היו נראות קצת מוגזמות (לשם השוואה, בשנה שעברה ביטלו את העלייה לססטרייר למרות שהתנאים היו טובים יותר) הג'ירו ממשיך לספק את הסחורה לא רק בדרוג הכללי אלא גם באופן שבו רוכבים בודדים פועלים בזמן בריחה. תראו למשל את דה-גנט שלא ניצח אבל איזה שואו הוא נותן לצופים וגורם לכל בריחה להיות הרבה יותר דינמית.

nachshon4

New member
אותי רולאן הפתיע לטובה דווקא.

אכזבה או הפתעה היא פונקציה של ציפיות, ואני לא יודע מה ציפית ממנו.
אם זכורני נכון (צפיתי בג׳ירו בטלוויזיה האוסטרלית), רולאן אמר שהוא מגיע לג׳ירו כדי להוכיח שהוא מסוגל לקחת שלב מחוץ לאדמת צרפת. זה מה שהוא ניסה לעשות, לצאת עם הבריחות תוך סיכוי שהבריחה תשרוד והוא יהיה הכי חזק בה.

למעלה