רוג'ר בסידני

floydian

New member
רוג'ר בסידני

רוג'ר הופיע בסידני, אוסטרליה היום. לפי האתר FLEETING GLIMPSE הוא הציג את דייב קילמינסטר כדיוויד גילמור בתור בדיחה. בנוסף, בראיון באוסטרליה הוא אמר שאין לא בעיה לחזור לעבוד היום עם גילמור ו"הפלוידרס עוד יכולים לעשות משהו ביחד"..... אבל אל תצפו להרבה.......

Anuerysm

New member
הוא כבר אמר שהוא בעד איחוד

הבעיה היא כאן עם גילמור ורייט

RoieL

New member
הבעיה היא עם גילמור

לרייט אין באמת אישיות.

floydian

New member
אין פה שום בעיה...

יש להם חיים משלהם ועיסוקים אחרים, רק לזקן הזה זה עדיין יושב על הראש כל החיים!

Anuerysm

New member
לגילמור אין בעיה, אנחנו מדברים

על איחוד ובאיחוד יש בעיה כי גילמור לא רוצה

רוג'ר ווטרס בסידני. וגם אני.

אתמול ראיתי, בפעם השנייה בחיי, את רוג'ר ווטרס בהופעה חיה. יו! אתם מאמינים שעדיין קשה לי לתפוס את המשפט שרשמתי הרגע?! במשך רוב שנותיי הבוגרות פיעמה בי ההכרה, שסביר להניח שאתפגר לפני שאראה שריד של הפינק פלוייד. אפילו פעם אחת. אבל רצה הגורל וראיתי את רוג'ר ווטרס. פעמיים! וכל זה תוך פחות משנה.... הפעם הראשונה הייתה (סביר להניח שעם רובכם) בשדה החומוס הקצור שבלטרון, והפעם שנייה- התרחשה אתמול בסידני. במקרה, אני מטיילת כבר כמעט שנה בעולם, ובמקרה אני ורוג'ר היינו באותו המקום, באותה העיר, באותה השעה. אבל עת למקריות ועת למעשים. ומייד כששמעתי על בואו, רכשנו (אני ואהובי) 2 כרטיסים נכספים, שתתפלאו לשמוע- עלו אף יותר מהכרטיסים למופע בארץ. כן, כן, בחיי. לו הייתה לי כאן מקלדת בעברית, הייתי מסקרת עבורכם את המופע במאמר מדוייק, שלא היה מחסיר אפילו פעימת לב אחת מפתיחת הדארק סייד. אבל לצערי הרב אין לי, ומכיוון שמקלדות וירטואליות עושות לי "חלושעס" והורגות לי את הקארמה, איאלץ לחזור לארץ ורק על אדמת הקודש להשלים את המשימה. זה מאוד קשה לי, כי הבטן שלי מתפוצצת מעוצמת החוויה, ואין את מי לשתף. ותדעו שהמופע היה דומה לזה שהתקיים בארץ, אבל בהרבה מובנים גם כל כך שונה. נבצר ממני להרחיב, אבל הקשישא עוד בועט. אולי אף חזק מתמיד. אח... קונצרט רוק בסידני. תודה לך אלהי הרוק, שהחייני והביאני. ותודה לכם שהקשבתם.

שמחים בשמחתך ../images/Emo24.gif

ואם בכל זאת תמצאי מקלדת וירטואלית, נשמח לקרוא את הדיווח המלא, ואף נשקול הכתרתך כ"חפרפרתנו באוסטרליה".

RoieL

New member
אויש אני כ"כ מקנא

בגלל ניתוח של סבא שלי לא יכולתי להגיע למופע בחומוס וכנראה שלא תהיה לי הזדמנות לראות שריד של פינק פלויד מבצע את האלבום האהוב עלי. איך ההופעה הייתה בהשוואה לארץ?

למעלה