רוג'ר ווטרס הגדול מכולם

zfashli

New member
רוג'ר ווטרס הגדול מכולם

שלום לכולם רציתי לספר לכם שאני עצרתי טיול של חצי שנה במזרח ודרום פסיפיק בשביל להגיע להופעת הסיום של רוג'ר בוומבלי ב27/7/02 ההופעה עלתה 32 ליס"ט שזה היה אז בערך 235 ש"ח והיה שווה כל רגע!! ההופעה התחילה בשיר הנושא של סיבוב ההופעות In the flash חשבתי שאני רץ לאונן על קרמיקות אבל לא רציתי להפסיד אף לא רגע מההופעה. אני יודע שהרבה היו לפני בהופעה בתאילנד ובאוסטרליה אבל תסכימו איתי שאין כמו לראות הופעה של רבע פינק פלויד בוומבלי ארנה מול 35-40 אלף אנגלים עם ריחות של ג'ויינטים ובירה בקהל כאשר אחד מרגעי השיא של ההופעה היה שרוג'ר העלה את ניק מיסון לתופף באחד השירים זה כבר הפך להיות חצי מהפלויד הקהל השתגע ויום יומיים לאחר מכן כל אתרי המעריצים חגגו על זה שאולי יהיה איחוד. לאחרונה הקרינו את ההופעה (או לפחות שליש ממנה ) ביס+ אני הספקתי גם לקנות את הdvd וגם את של דיוויד גילמור עם כי לדעתי רוג'ר הוא הנשמה האמיתית של הלהקה. ראיתי גם שלאחרונה מגזין Q הבריטי הכתיר את הלהקה בטובה בכל הזמנים. מה שלא הפתיע במיוחד אם כי הביטלס קיבלו מקום 8 שזו בדיחה גרועה אם לצורך העניין נוסיף כי "ילדות מפולפלות" או בנות התבלינים, מדורגות במקום 35 או משהו כזה. בכל אופן חג שמח לכולם ג'ינג'י לויד

zfashli

New member
הכל היגיון ברור!!

אינכם רואים? הכל היגיון ברור מתבטא בדולר וסנט פאונד, שילינג ופני. אחד השירים הגדולים ביותר של רוג'ר. ..והגרמנים הרגו את היהודים, והיהודים הרגו את הערבים, והערבים הרגו את בני הערובה, ואלה החדשות... ג'ינג'י לויד

itaikuskus

New member
אתה מוזר

בכל אופן ראיתי את ההופעה מדובר בחרא הופעה..רוג'ר ווטרס יישות פתאטית אבל אני חושב שאם אני אשכרה הייתי שם אז גם הייתי נהנה.... מהאוירה..מהנוסטלגיה...מהעובדה שהוא מארח את מייסון...מהזמרות הכושיות שמלוות אותו ומה10294102508 אנשי במה מעורבים... פעם כל מה שהיה צריך זה 4 אנשים. לאונן על קרמיקות? תעשה לי טובה

zfashli

New member
הגזמת בעצמך

קודם כל באמת צריך להיות שם בשביל להבין כי ביחס להופעות ואני מתייחס להופעות הכי ברמה בארץ כמו ארצי, ריטה ואפילו משינה, בחיים שלך לא תיהיה בהופעה שאיכות ורמת הסאונד מגיעים להופעה כזו לפחות בארץ, איכותו של הקהל, והאנרגיות של האומנים על הבמה. להזכירך אתה בטח ראית את ההופעה בטלויזיה או בדי וי די שהיא נהדרת אבל היא אחת ההופעות הראשונות בסיבוב ההופעות אני ראיתי את הופעת הסיום שהיא טובה פי כמה ובשבילי זה היה להגשים חלום. ואם אתה משווה אותה לצורך העניין להופעה של פולס אז תבין שאין מה להשוות בפולס הקהל מרוחק ובאיזה שלב אתה מבין שהשואו של הזמר והלהקה הוא מה שחשוב ולא כל האפקטים שעולים מיליונים כמו כל הלייזרים וכדומה בסופו של דבר אתה בא לראות מוזיקה ורוג'ר יודע איך לעשות את זה כשהוא שוכר את הנגנים הכי טובים באנגליה אתה מקבל גם תמורה ל230 ש"ח. אם לא הבנת כל הקטע של ההופעה הזו היא לחזור לקהל עצמו לתת הופעה של רוק: גיטרה בס קלידים תופים ואין מי שיכול לעשות זאת טוב ממנו לפחות בפ.פ.

למעלה