רוג'ר ווטרס כקורבן...

Rinor

New member
רוג'ר ווטרס כקורבן...

בוקר טוב וחג שמח... כפי שציינתי בעבר, רכשתי בזמנו את הגיליון המיוחד של Q על פינק פלויד רק עתה יצא לי להתחיל לקרוא אותו משום מה, ודבר דווקא נחמד אני קורא בהיסטוריה של פלויד בשנות 1966, 1967 כאשר הם ניגנו בבארים מוסיקת בלוז', אחד מהלקוחות לא אהב שפלוייד לא ניגנו מוסיקה מוכרת וזרק מטבע גדול שפגע לרוג'ר בשן... מקום אחר, שוב הפלויד מנגנים והפעם מישהו מלמעלה שפך כמות גדולה של בירה...שוב...רוג'ר היה הקורבן... זהו לבינתיים, סתם משהו משעשע כאשר פלויד עוד לא היו מפורסמים, אשמח לחלוק עמכם עוד פרטים לאחר שאמשיך לקרוא... שוב חג שמח לכולם והרבה אושר!

NIR Y

New member
חחח מגניב

ויש לי שיר להקדיש לך Turn On Your Lovelight - The Grateful Dead

avki

New member
נו באמת

להתעניין בדברים כאלה זה כבר אובססיה.

למה?

אלו אנקדוטות, חלקן משעשעות וחלקן לא. הסיפורים שהביא/ה Rinor מראים, למשל, כיצד הקהל מחוץ ללונדון לא הבין מה הפלויד עושים (בשנת 1967), ולא קיבל אותם בחום.

avki

New member
כשאין לסיפורים תוכן אמיתי

אז זה אובססיה. יכול להיות שבמקרים האלה זה כן מעיד על מה שאמרת, ויכול להיות שרק אוהדים של הפלויד יבינו למה זה מצחיק\עצוב שסיד אומר שהוא חייב ללכת להכין סלט כרוב. אבל כשאין בזה צוכן אלא זה סתם סיפור יבש שלא מעיד על משהו אז זה כבר לא לעיניין ומיותר.

אז הבעיה היא בהוצאת הדברים מהקשרם

ולא ב"אובססיה". בוודאי שרצוי להביא דברים בהקשרם הרחבה, זה מובן מאליו. (אגב, אתה הבנת שזה לא סיד שאמר את זה על הסלט כרוב, נכון?...).

avki

New member
כן קראתי עד הסוף את השירשור

ובכל זאת מתאים לסיד להגיד את זה ובגלל זה זה כל כך שיעשע אותי פעם ראשונה שקראתי כשעוד חשבתי שסיד אמר את זה.

למעלה