רוג'ר ווטרס לייב בברלין.

buffa

New member
רוג'ר ווטרס לייב בברלין.

סוף סוף ובשעה טובה התיישבתי לי לראות את ווטרס בהופעה המדוברת בברלין. באופן כללי היה שואו לא רע בכלל, אבל יש כמה נקודות שמציקות לי נורא: - מה זו להקת הדמי-פאנק הזו שהייתה בהתחלה? זה יותר גרוע מניאו-פרוג. זו להקה גרמנית כלשהי? - מה ווטרס חשב לעצמו כשנתן לזו-שאת-שמה-אני-לא-יודעת לשיר את another brick part 1? - למה ווטרס נתן את young lust לבריאן אדמאס? במה חטאנו? - מה בדיוק קרה שם ב-comortably numb? זה פשע מה שעשו לשיר הזה! - יש סיבה לאוזנייה שהייתה לזמרים? - איפה בדיוק הופיעה ג'וני מיטשל? - למישהו יש את הזמר ששר כל שיר? - עפ"י מה בדיוק בחר ווטרס את המשתתפים במופע והאם הוא איבד את שפיות דעתו בחלק מהמקרים? תודה.

buffa

New member
הייתי בטוחה שזו איזו להקת חימום

גרמנית, אנא אערף מה. הסקורפיונס?? ככה?? יותר אני לא רואה אותם בלייב אף פעם.

שלום חן

New member
רוג'ר ווטרס לייב בברלין

סוף סוף יוצא גם לי לדבר על ההופעה של ווטרס בברלין. הפקה גדולה שמאד מאפיינת את ווטרס שדגל בהפקות גדולות ולא איכזב גם בהופעה הזו. בהתחלה פתחו הסקורפיונס מגרמניה. another brick part 1 שרה סידני לאופר האהבלית והמוזרה. בריאן אדמס ו- young lust ? לא קריטי אני חושב. שלושת החטייארים ממומיזקת קאנטרי (לא יודע איך לרשום את זה) לוהקו לשיר את comortably numb? תמוהה הם הורידו מהחוזק של השיר. האזנייה לזמרים כדי שיהיה באלנס בין הנגינה לשיר. ג'וני מיטשל אם אני זוכר טוב הוא שר את hey you אם אני זוכר טוב. בסה"כ היו לווטרס גם ליהוקים מוצלחים כמו שינידה קורנור שיר המשפט הסקורפיונס כנראה גם לתת כבוד לגרמנים אבל הם עשו את שלהם טוב, הגיטריסטים היו מאד טובים הופעה מהנה בסה"כ. ציון 8 בסולם שלום בגלל הליהוקים המוזרים שדיברנו עליהם כרגע. אחלה יום חברים.

Aerochick

New member
אהמ..

אוקיי באמת הסקורפיונס לא ממש נראה לי עשו את השיר יפה..
וסידני לאופר אמממ היא סידני לאופר שילמו שתנהג כמו קפצונים שהתגעו וזה נורא דבילי היה עדיף שרוג'ר היה שר שני PARTS של ANOTHER BRICK אבל לא... בריאן אדמס הנדמה לי או שמתי שפירסמו את בטלויזיה בשנות ה90 הוא שר עוד שירים?..בכל זאת לא יודעת זה לא היה כל כך נורא...חח comortably numb באמת האיש הזה ששר את החלק של דויד די יש לו קול גבוה ואילו לדויד יש קול פחות חזק שכזה אהבתי את הגירסה של דויד אבל את החלק של רוג'ר בחומה יותר..חח וג'וני מיטשל בעעעעע...אני לא מכירה אותה אבל אני יודעת שהיא ותיקה בעיניניי המוזיקה אבל בכל זאת לא התאימה!.. אומנם לדעתי רוג'ר דווקא בחר בסדר שנתן לשינייד אוקנור לשיר את השיר MOTHER לא ככה?....

לדעתי- הסקורפיונס נתנו ביצוע

פאנטאסטי ל- In the flesh! ממש מעולה! בריאן אדאמס נתן ביצוע מעולה אף הוא
(מה שעוד היה ממש מצוין בשיר הזה- שהם שילבו את הגרסא המלאה כולל את Empty spaces). ואת Hey you שר פול קאראק- לא רע, אבל גם לא להיט גדול. לסיכום ההופעה, מנקודת מבטי- החצי הראשון של ההופעה ממש טוב, והחצי השני קצת מרדים ואפילו, רחמנא ליצלן, משעמם.

buffa

New member
מסכימה איתך.

למעט הקטע המיוסר משהו שלה באמת היה טוב.

NIR Y

New member
מה ??

זה נורא, וזה פשוט ביאס לי את התחת שראיתי את זה.

The Albatross

New member
איזה חלק נורא?

ווטרס נשמע די גרוע, זה נכון, אבל זה ווטרס. ואן מוריסון נשמע בהתחלה נורא גם לי, אבל אחרי כמה פעמים שהקשבתי לשיר (מבחירה, שמתי לב לפוטנציאל בהתחלה) התרגלתי לשמוע את הסאונד שלו, וזו פשוט חוויה אחרת. יש לו קול מדהים. הסולואים לא התקרבו למקור, אבל גם גילמור לא מתקרב למקור בהופעות חיות. והם בהחלט נתנו זווית אחרת.

buffa

New member
אני אוהבת את השיר בגרסה המקורית שלו

וחושבת שמה שווטרס עולל לשיר הזה זה פשוט דוחה. אז אתה מרים הופעה, אז אתה מתכנן הכל, אז תתכנן גם מישהו עם קול רך ודומה לשיר. זה לא קשה. אין לי גם מה להתרגל לשיר בגרסת ברלין, זה מיותר.

Coon Jew

New member
../images/Emo45.gif ואן מוריסון הרס...

והרבה הרסו, כולל השיכורים שווטרס אסף מאיזה מזבלה בדרך להופעה כדי שישירו

למעלה