רודוס בסוף יולי - מישהו באיזור ?

gaby1107

New member
רודוס בסוף יולי - מישהו באיזור ?

אני נוסע (בעצם טס) עם המשפחה לרודוס לשבוע שבין 23 ל-29 ביולי . אהיה באיזור Ialyssos / Ixia , לוקח את הציוד איתי. מישהו במקרה באיזור באותה תקופה?
סתם חשבתי שיהיה נחמד לגלוש עם עוד ישראלים שם. חוצמזה , אם למישהו יש המלצות לגבי מה לעשות ומה לא לעשות (בענייני גלישה) בחוף המערבי של רודוס אשמח לקבל טיפים , כולל המלצה למועדון כלשהו וכו' . תודה, גבי.

ערןמנור

New member
אולי...

היי יכול להיות שאני ועוד כמה חברה נהיה שם... לקחת דיל?איזה? *יש הרבה מידע על רודוס ב: www.kitesite.co.il תעשה חיפוש(search)רודוס

gaby1107

New member
דיל משפחתי...

אני עם האשה והילד במלון Forum Baeah שנמצא באיזור Ialyssos , הכוונה שלנו זה לבלות בעיקר בבקרים - עד הצהריים במלון (לפי מה שהבנתי הרוח בעיקר אחה"צ ולכוון הערב) ואחרי צהרים אני חופשי לגלוש.
מהטיפים שקיבלתי ב-Kitesite הבנתי שלא כדאי שם לגלוש באיזור המלונות למרות שזה נראה מאד מפתה, ויש מועדון באיזור קרמסטי שזה כמה ק"מ יותר דרומה ששם יש חוף שמיועד לגולשי קייט ורוח, עם מועדון מסודר וסירת חילוץ ב-10 יורו ליום. אם אתם בעניין צרו קשר.

gaby1107

New member
שכחתי לציין...

שאני מתחיל לגמרי, לא מחדד ולא כלום. המטרה שלי זה לתפוס סוף-סוף כמה ימים טובים של רוח כדי להתקדם קצת ברמה כי מאז שעשיתי את הקורס לא היו כמעט ימים עם רוח לגלישה ואני מרגיש די "תקוע". לכן אני פחות מרגיש חופשי לגלוש בחוף שאין בו עוד גולשים ומעדיף מקום מסודר ....

למעלה