רודיאו.

GrEeNwOmAn

New member
רודיאו.../images/Emo175.gif

דבר ראשון היום ב- 12:00 בצהריים היה רודיאו ב- espn. דבר שני מה אתם יודעים על הרודיאו? התעללות או לא?

niko girl

New member
רודיאו?../images/Emo41.gif

הרודאו לא כמו שכמה אנשים בעולם (הרבה) חושבים הרודאו זה לא מהווסטרן. פשוט לקחו את האוכף כי יש בו קרן. ברודאו שמים רצועה באזור הביצים של הסוס. וזה מעצבן אותו והוא מנסה להשתחרר מהרצועה. אז הוא משתולל. אמממ לפי דעתי זאת התעללות. בגלל שמכריחים את הסוס להשתולל ולפעמים זה יכול להרוס לסוס את הרגליים.

ניקו גירל- לא, ממש לא. ../images/Emo4.gif

פעם בתקופות הרוחקות היו קושרים לסוס את הביצים חזק עם רצועת גומי וקורעים אותה עד שהסוס היה משתגע. כיום לא עושים את זה יותר! כיום משתמשים בדורבנות. מה גם שעל הסוס אין אוכף ווסטרן, אלה רצועה מעור\בד, עליה יש גם רצועה להחזיק בה. ואכן- רודיאו בא מהווסטרן.

niko girl

New member
טוב.אמממ דבר ראשון אני צאלה......

ודבר שני איך אפשר לעצבן סוס עם דורבנות? ואיך זה בדיוק בא מהווסטרן? אם זה בכלל לא קשור אל הווסטרן? טוב אם את אומרת.

צדק8

New member
מממ..

יש בתחרויות ווסטרן מקצים של רודאו.. לפחות זה מה שאני ראיתי..

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אולי התכוונת ל.....

קאטינג/ רופינג... **בדיקת חתימה**

צדק8

New member
לא..

ראיתי בתחרות שלא הייתה בארץ.. וזה היה רודאו. אל תדאגי אני יודעת מזה קאטינג ומזה רופינג
אני גם רוכבת ווסטרן.

niko girl

New member
יערה יא מעתיקנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני עשיתי את זה!!!!!!!!!! או יותר נכון כתבתי את זה! {חתימה}

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif לא את לא!!! ../images/Emo4.gif

אני קיבלתי את זה מחברה שלי באיסי לפני עשר דקות!!

צדק8

New member
באמת ?

חשבתי שיש מקצה בלי אוכף וכזה עם אוכף. אבל אם את אומרת...

*שיעול* אתם מתעסקים איתי?! *שיעול*

סתם סתם סתם.... הרי לכם תמונה: ללא אוכף. בענף זה יש איזה 20 סוסים במרעה, בכל תחרות פעם בחודש לוקחים סוס אחר. כמובן בסוסים לא נוגעים ולא מטפלים.

ORIKA

New member
בקשר לתמונה...

אז רואים בה בברור את החגורה שמחוברת מאחורה מסביב לסוס ומקום חיבור הרגל של הסוס לבטן(איפה שהרצועה הזאת עוברת) זה מקום מאוד רגיש שגורם לסוס להשתולל ולהעיף רגליים. שימו לב:

niko girl

New member
זה בדיוק מה שאמרתי.

אמרתי שקושרים את זה קרוב לביצים לא את הביצים!

הנה לכם כמה תמונות של רודיאו ו...

לדעתי זה ממש ממש ממש התעללות!! הסוסים ממש מסכנים!!!! הם לא מאולפים וישר שמים להם רוכב עלה גב ועוד קושרים להם רצועה שלוחצת להם על מקום ממש ממש רגיש!!!! והם פשוט משתגעים מזה! פעם קשרו לזכרים תביצים כמו שפיצ אמרה.. והנה כמה תמונות!

niko girl

New member
אמ זה שיש שמה אוכף ווסטרן לא אומר

שזה בא מהווסטרן.יש סוסים שיודעים שהם הרבה יותר משתוללים אז שמים עליהם אוכף.פשוט עם אוכף אינגליש אין כל כך יציבה. זהו....וזה כמו שאני אגיד שהמרוצים זה אינגליש וכולם יודעים שזה לא........נכון?

למעלה