רודי בלונדון הנה כמה תמונות חדשות של ווקסס. בלעדי לפורום!
G GlitterKitten New member 4/11/02 #4 יש לי רק משהו אחת להגיד... ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחח......הוא פשוט מדהיםםםםםםם (טום)
יש לי רק משהו אחת להגיד... ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחח......הוא פשוט מדהיםםםםםםם (טום)
P p1nky New member 4/11/02 #6 נכון? שאמרתי את זה לרודי הוא התחיל לקנא חחחחחחחחח אני גם רוצה להיות בלונדון!
S Shiran Ingebrigtsen New member 4/11/02 #7 אההההההההההה טומי! טומי!! טומי!! ד"א - אני הולכת לראות את תןמר היווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
G GlitterKitten New member 4/11/02 #8 אבל אבל...שירי.... התמונה של רודי זאת תמונה פצצההההההההההההה והוא נראה בה ממש טוב !!!!!!! חחחחחחח
T the bra1n New member 4/11/02 #9 לרודי הזה יש רגשי נחיתות שזה מפחיד! חחחח, היית צריכה לראות איך הוא הגיב כשאמרנו לו שטום נראה טוב
P p1nky New member 4/11/02 #13 בדיוק זה מה שחשבתי. למה את קוראת לו תומאס?! תקראי לו טום או טומי אבל למה תומאס? מפחידה.
S Shiran Ingebrigtsen New member 4/11/02 #14 ככה תמיד....... רודי קורא לו.. הוא עושה לי כזה "אני באתי לקצת זמן.. כי אני צריך לתת תמחשב לתומאס" ואני כזה "תומאס?!" אז הוא אמר לי "yeah" "why" "tell me" חחחחחחחחח.........
ככה תמיד....... רודי קורא לו.. הוא עושה לי כזה "אני באתי לקצת זמן.. כי אני צריך לתת תמחשב לתומאס" ואני כזה "תומאס?!" אז הוא אמר לי "yeah" "why" "tell me" חחחחחחחחח.........
S Shiran Ingebrigtsen New member 6/11/02 #17 לא לא לא... זה ככה: why בלי סימני שאלה!! ואחרישתי שניותץ: tell me ואז לפעמים שוב why