רווווווווווווווובי !

nitzan456

New member
רווווווווווווווובי !

בשעה 12:40 לערך מחבל שהגיע לכניסה לבסיס מג"ב קלקיליה שלף לפתע סכין ובצעקות אללה ואכבר רץ לכיוון שער הכניסה לבסיס, הלוחם ששהה במקום ביצע ירי אזהרה באוויר אך המחבל המשיך בריצה והחל לטפס עד גדר הבסיס לוחם נוסף ששהה במקום זיהה את המתרחש וביצע ירי לעבר פלג גופו התחתון של המחבל אשר נפצע ויועבר לטיפול רפואי ולהמשך חקירות שב"כ. מפקד מג"ב: "הכוח פעל בצורה מקצועית, הנחישות והחתירה למגע מערכי היסוד של מג"ב״ איך החברים שלך עכשיו ? שימותו .

Yogev1982

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

ניצ לתשומת ליבך ה
מגיב על נושאים אחרים פה אך מתעלם לחלוטין מהודעה זו לטיפולך

nitzan456

New member
יוגב

אני דורש נעיצה עד שרוב יגיב לנושא זה ולא , אתה מודח מתפקידך כרמטכל ברית BlackOps במשחק איקרים וכמנהל ARENA במשחק גינדיס

סבא 1

New member
../images/Emo46.gif

מדינה חולנית איפה אם זה היו ציצנים והרוסים " וביצע ירי לעבר פלג גופו התחתון של המחבל אשר נפצע ויועבר לטיפול רפואי ולהמשך חקירות שב"כ. מפקד מג"ב: "הכוח פעל בצורה מקצועית, הנחישות והחתירה למגע מערכי היסוד של מג"ב״" 30 קטיושות היו יורים אליו וגם על הכפר שלו וגם כל מי שאי פעם אמר לו שלום בלאט מדינה שמאלנית הומנית אנשים כמו .....מה אתם מצפים פעם הבא יבקשו מחיילים להתקופף ולהסתובב ( התגובה החריפה בא בעקבות אחד התגובות שהדליקה אותי בYNET נורית ממרכז הארץ חושבת שירי היה מיותר והוא היה עם סכין והם יכלו להשתלת אליו ידנית בסמקרה הגרוע אחד מהם היה נפצע מסין זה הכל מ אז רשמתי לה תגובה ( אינשאלה 10 אחים שלו יאנסו אותה )

amith11

New member
אמר שכל המדינה שלנו שמאלנית מיידי

ואם היה היו אירועים כמו שיש בארץ ברוסיה או בצ'צניה ,אזי התגובות של המדינות הנל היו ימיניות קיצוניות. פשוט לא, צריך ללמוד לדבר את שפת הסבא

amith11

New member
אם נחלק את זה לפי הפיצולים שלי

יישאר לי שקל לקנות מסטיק חח

למעלה