רווחים במטח

איקו

New member
רווחים במטח

איך מתנהלים מול מס הכנסה ואיך אפשר להשיג פטורים או הנחות תודה מראש

איקו

New member
זהו הסוד התגלה אף אחד לא מרווח בפורקס !!!

או שאין מה לדבר על זה ?

rafipips

New member
כמובן שקודם צריך להרוויח .

הברוקר הוא לא בנק והוא עדיין לא מפוקח ע"י אף אחד , ולכן הוא גם לא מנקה לך את המס מהרווחים . אתה צריך אחת לתקופה מסויימת לפנות לפקיד שומה מיוזמתך ולהצהיר על הרווחים שלך . ואם מגיע לך פטור מלא או חלקי אתה בודק מולו .

איקו

New member
תגיד ואים יש לי ברוקר בחו"ל ואני נוסע בעצמי ל

לקחת רווחים ? האם גם צריך להצעיר על רווחים ?

rafipips

New member
אני חושב שכן , אבל לא בטוח . אבל ...

תאמין לי שאתה תהיה מוכן לשלם גם חמישים אחוז מס . העיקר שתרוויח . מס משלמים מרווחים . אתה מכיר את המשפט ? מה שלא יודעים לא כואב . אז עד שיתפסו אותך במכס עם מזוודה של דולרים , אף אחד לא חייב לדעת מכלום . אתה יכול ליהנות מהרווחים , מה שחשוב זה לא לנצנץ .

איקו

New member
ראיתי באתר של המיסים שעד 90k מותר להכנס ולצאת

במסלול הירוק כיוון שזה חוקי השאלה עם הרעיון חוקי וזה הייתי רוצה לדעת תבין אני רוצה לישון בלילה כמו אריה ולא כמו עכבר למה אני שואל יצא לי להרוויח 1000 אחרי הרבה מאמצים ואחזרי הפסדים ושהוצאתי זה היה מעצבן לשלם 20 אחוז מס

rafipips

New member
חוקי זה לא מספיק , אם זה לא גנוב זה חוקי

אבל אם אתה מעביר סכומי כסף גדולים פנימה והחוצה מהמדינה , אתה חייב להצהיר עליהם . שלא יחשבו שאתה מלבין הון בשביל איזו כנופיית מבריחי סמים . כרגע זו לא שאלה של לשלם מס או לא . כל התקנות האלה נועדו קודם כל , להלחם בפשע המאורגן . אם הסכומים קטנים , נגיד עד 10.000 $ , כאלה שנכנסים בכיס בקלות , אז אף אחד לא ישאל אותך כלום . אבל אתה לא ממציא את הגלגל יש המון אנשים שעוברים עם סכומים לא קטנים , כאלה שעובדים בחו"ל , מתרימים למיניהם , וכ"ו . זה מה שנראה לי , עוד לא ניסיתי את זה . ואני מאחל לכולם הרבה בעיות כאלה . בהצלחה

למעלה