רווח מוזר בשורה ראשונה של שרשור ובעיה בשליחת קובץ בכרום גוגל

tint1

New member
רווח מוזר בשורה ראשונה של שרשור ובעיה בשליחת קובץ בכרום גוגל

שלום רב,
אני משתמשת עם דפדפן "כרום גוגל", נכנסתי לפורום "האח הגדול" ומשהו מוזר בשורה הראשונה של השרשור בתחילת הדף. יש רווח של כשני סנטימטרים שלא מבינה מהיכן זה נובע. אצלכם בפורום זה לא מופיע וגם כשנאלצתי לפתוח כעת את האקספלורר גם שם זה לא מופיע רק בכרום גוגל. ניסיתי לשנות תצוגה וגודל.. כלום לא עוזר.. מספרי הדפים מעל לא נמצאים במקומם..ונראה לי שהבעיה שם.
מסתבר שלא ניתן לצרף קובץ כשאני עם הכרום. זה טוען וטוען וטעון.. ללא הפסקה.. לשווא. לכן אני דרך האקספלורר שולחת התצלום.
צרפתי תצלום של שני הפורומים אחד ליד השני לראות את ההבדל. בדף של פורום "האח הגדול" ניתן להבחין במספרי הדפים שלא אמורים להיות (בדיוק מעל הרווח) הם אמורים להיות באמצע הדף כמו בפורום שלכם (כמו בתצלום).
כמו כן יש את ההתראות (גם סימנתי בתצלום) נשאינן נפתחות בהקלקה עליהן.
אודה לכם על עזרתכם.

תודה על הדיווח

לגבי ההתראות - הנושא בטיפול
לגבי הפורום - אנו ממליצים לך למחוק קבצי קוקיז וקאש מהדפדפן. זה אמור לפתור את הבעיה.
&nbsp

tint1

New member
תודה. לפני פנייתי אליכם מחקתי קבצי קוקיז. מזה קאש שכתבתם??

מדוע לא ניתן לשלוח תצלומים??
אודה בכל זאת לתשובה נוספת. :)
תודה

tint1

New member
וכעת שוב עשיתי ניקוי עם ה-CCLEANER.. לא עוזר :(

עדיין רואים משונה בפורום האח הגדול. :(
&nbsp

Y. Welis

New member
בעניין ההתראות - טיפ איך לגלול אותן למטה

מאחר והמס' שלהן במאות, ה'ידית' לגלילה למטה זעירה למדי עבור העכבר, ומחייבת עדינות רבה.
&nbsp
במקום זה, ניתן לגלול את הרשימה עם החיצים (למעלה ולמטה) בדרך הזו:
&nbsp
לחצו על הסמל 'היסטוריית ההודעות' -> בחלון הכחול שלהן - לחיצה ימנית על אחת ההודעות -> יפתח תפריט לחיצה ימנית; עכשיו נסגור אותו ע"י לחיצה על esc.
עכשיו *לא להזיז את העכבר או ללחוץ*, אלא דרך מקשי החיצים במקלדת, לעבור למטה ולמעלה בין ההודעות.
&nbsp
כרגע זו הדרך הנוחה ביותר לעבור בינהן. עד התיקון המיוחל...

למעלה