רווקות החוצה!

רווקות החוצה!

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל אני מוכנה לפתוח את זה ואולי תהיה למישהו עצה ידידותית למשתמש. אז ככה: כמו הרבה בחורות בגילי המתקדם (27) אני מוצאת את עצמי פעמים רבות רוצה לצאת לבר סתם כדי לראות, להראות, לשתות קצת והעביר את הזמן בכיף. * אני לא באמת מאמינה בהיכרות בבר אבל אני עדיין מוצאת בזה הנאה לאחרונה, מצאתי את עצמי פעמים רבות לבד במערכה, כלומר: חברותי היקרות, חלקן נשואות או עם בני זוג ונעשו כבדות ורק בית, בית, בית, חלקן מעדיפות בנות ולכן לא תצאנה איתי לבר "שורץ" בנים, עם חבר טוב זה קצת מבאס כי זה נראה כמו סוג של דייט ועם המעט שנשאר צריך גם גיוון מדי פעם. אז כן, אני מאוכזבת שאנשים נעשים כבדים מסיבה כלשהי כי זה מתיש ובסופו של דבר גם אני גם מבינה את זה. אבל כבחורה נמרצת שנמצאת עדיין בשיא אונה החלטתי לעשות מעשה. אני סמוכה ובטוחה שישנן המון בנות שנמצאות במצבי ומוצאות את עצמן פעמים רבות תקועות בבית במקום לחיות את רווקותן המתפרצת. בכל מקרה אני פונה אל כל הרווקות אי שם ברחבי תל אביב (רק כי אני תל אביבית אבל זה לא מחייב) שנמאס לכן להידפק ולהתייבש בבית, אם אתן מחפשות פרטנרית לבילויים שנראית טוב ואפילו יכולה לשמש כאשת שיחה כדי להעביר את הזמן בנעימים אני מציעה את עצמי כמועמדת. הגעתי למסקנה שזו לא בושה להודות בעובדה שיש סוג מסויים של אנשים חובבי ברים כמוני שחבריהם חובבי הברים "נטשו" את הסצינה. זה לא אומר שאין לך חברים או חיים אלא פשוט שאתה מתחיל פרק נוסף בחייך וצועד בטריטוריה לא מוכרת, ואני פשוט רוצה להתחיל לסמן שבילים חדשים!

למעלה