רווקות כל העולם התאחדו!

24 ברבלה

New member
אהבתי!

בול בול בול תודה
ומשום מה הפוסט שלך לא דיכא אותי, נהפוך הוא, גרם לי להרגיש שפויה. שיהיה שבוע מעולה!

Falcor

New member
רווקי כל העולם התאחדו !

גם אני מוצא את עצמי בפוסט הזה. את אותן הטענות אני יכול לומר על בנות.

n o a b i

New member
האמנם?? ../images/Emo2.gif

פרט, הסבר והבא דוגמאות. (אני מורה)

Falcor

New member
הסתכלי סביבך וראי

כל אחד מחפש משהו אחר, אני לא מאלו שחיפשו יותר מידי.. כי פשוט לא אהבתי גם ככה את מה שראיתי. אני רק אומר שהבעיה היא של כולם, לא רק של נשים או של גברים.

Hadas Ariel

New member
היי את!

מסכימה עם כל מילה שכתבת. שתדעי שאני כרגע בזוגיות ולא נמצאת באותן התחושות שאת מציגה שם- אבל הפוסט הזה הוא כל כך אני לפני חצי שנה פלוס. ככה בול הרגשתי כשמחקתי את עצמי מאתרי ההכרויות, כשאמרתי לעצמי שדי, מספיק לי להתעסק בכל הרדיפה הזו. ואז נחתי. והייתי. פשוט אני. ואז הוא שלח לי פואק אחד ועוד הודעה ומאז אנחנו יחד. אין לי סיבה מסוימת שבגינה אנחנו יחד היום, אבל כנראה שהגיע הזמן שנפגש. כנראה היקום חיכה מספיק על מנת להפגיש ביננו. את כותבת מוכשרת מאוד, אגב! לא הרבה מצליחים להחזיק אותי עד הסוף של הפוסט שלהם. שבוע טוב!

n o a b i

New member
יא הלא אהלין

קודם כל תודה על המילים הטובות, ועל המחמאות. את מוזמנת לקרוא אצלי באופן קבוע, אני כותבת מדי פעם... שנית, אני לא מתעסקת בכל הרדיפה הזאת, אני פשוט לבד רוב חיי, וצמאה לאהבה. כמו שכולם שרים על זה, בוכים על זה ונכנסים מזה לדיכאון? אז גם אני. וכשהקוסמוס יהיה מוכן לשלוח לי משהו שאפשר לנעוץ בו שיניים, אשמח מאוד, אבל זה לא אומר שעד אז אמשיך לשבת ולהמתין. ההמתנה עושה אותי מדוכאת. מעבר לזה, אני אני כל חיי. ואם לא הגיע העת, אז שתזדיין העת. נמאס לי כבר אלף פעם. ושוב נמאס.

Hadas Ariel

New member
ו...

מכאן תוכלי הכי לצמוח והכי לעלות. תקחי את התקופה שבה נמאס לך כבר כתקופה שבה הכי תלמדי ותצאי נשכרת. תאמיני לי. אגב, שאלה: קראת את אמנות אהבה של אריך פרום? {ברבלה, אני עוד חייבת לך לקריאה }

גם אני ממליצה...

דרך אחרת להתבונן על כל העניין הזה, של אהבה, כבר בעמודים הראשונים עולם ומלואו מתגלה... אני תקועה בהם כבר חודשים

איי איי איי חמודה, הכי אהבתי את השורה התחתונה

יאללה יאללה... כמה בודהיסטי מצידך: "זה לא שאני באמת מאמין לשטויות של עצמי" והכי חשוב זה לשמור איזה קשב פנימי- מתי אני מברברת בלי טעם, ומתי יש לדברים עומק אמיתי (רמז: ע"פ אותה תורה ממש- רק כשהם באהבה...). על השאר לא אגיב, כדי לא לצאת מתנשאת, רק אומר שכמו שאמרה מנהלת הפורום- גם אני מאמינה בבוא הזמן והרגע והאיש. הדלתות פתוחות? באמת באמת??? זה הדבר היחידי שאת צריכה לשאול את עצמך, עכשיו, כשאת כבר כמעט מושלמת: האם יש לך דלתות פתוחות? האם את בכנות יכולה להאמין שיש אדם בעולם שיכול לתת לך משהו?

n o a b i

New member
אני בדלתיים פתוחות כל החיים

גם כשהייתי הכי אומללה חיכיתי וניסיתי והשתדלתי. ואם זה לא קורה ולא יקרה, שיזדיין העולם. באיזה גיל כבר נמאס למצוא בעצמך פגמים לכל כשל שאתה אפילו לא מבין. לא היית ביום ראשון... הכול טוב?

../images/Emo88.gifמגה מגה לייק

אהבתי את הכתיבה הזורמת , מצאתי עצמי בקלות מזדהה בין השורות אין נימה של התבכיינות רק ראייה מפוקחת על המצב וראייה גם אופטימית ומחייכת אהבתי ואימצתי

זה נכון ומדויק אבל כמו שרשמו פה כבר

זה צודק לשני המינים ,זה נכון לתקופה ונכון לשנות האלפיים.למרות שהשכלה ומקצוע תמיד היו מדד לאיכות בן אדם (רק תסבירו לי איך מודדים איכות של נפש ונשמה...). אנחנו לרוב נמדד לפי המדדים האלו ,השכלה ,מקצוע ,תחביבים .(ואיך שהו תמיד ננסה להרשים כמה שיותר ). לרוב לא יסתכלו לתוך תוכינו ,לא ישימו לב איך אנחנו מתנהגים ,ומה אנחנו עושים ,אלא יסתכלו על הלבוש ,התספורת .. ואם אנחנו נראים טוב ,ברור שיש יוצאי דופן ,אבל כרגע אנחנו מסתכלים על הכלל,והכלל מכלילים,שופטים מהר,והכלל מחפש להראות טוב ולהראות עם הבן אדם הנכון בסביבה . כנראה שבגלל זה אני לא מסתדר,ותמיד לבד...

למעלה